Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (243)
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()gram grafiği birazdan
35oğuz35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
fan35 ()Bu hafta yarindan itibaren cok ciddi dalgalanmalar olacagini dusunuyorum. alim icinde satis icinde ekrani anlik takip eden kazanir diyorum. gramda 505-550 arasi dalgalanma bekliyorum dolardada 8'20-8'80 arasi ytd
Cankat için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cankat ()Ben de seçimi bekliyorum aslında ama o da gece 12den sonra belli olur. Sabah 8.30'a kadar neler olur neler.
Erkan3232 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
proanalistpro ()İçim içimi yedi şuan alsammı almasammı diye hala gidiyor yukarı. Gittikcede kaçırıyoruz treni sanki :D
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()teşekkürler
HARPUT için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()benim düşüncem belli takip ettiğin için biliyor olmalısın
förrü için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()grafikğe göre bir mantık yürütün ben yukarı diyorum baskası farklı okuyabilir
Nezis için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Erkan3232 ()Verirse seçimden sonra verir o zamanda vermezse zaten 550ye doğru yürür gider çok iyi takip etmek lazım
0BeğenmedimŞikayet
Komutanlogarx ()Linea falan var yani kalkipta Ww Audi Bmw Opel alınmayacaksa orta segment araçlar illaki bulunur
Sarısavaşcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cankat ()Sabah uyandığımda 512den düşer mi diye beklerken 515 oldu altın, ne zaman alım fırsatı verecek ah onu bi bilsek :)
0BeğenmedimŞikayet
Mezuhise07 ()hocam lütfen cevap.. burası alım seviyesi için uygunmudur
geri çekilme yaşanabilir mi.. almak için beklemelimiyim
hemen almalımıyım
0BeğenmedimŞikayet
Dejavu06 ()Alıp unutacaksın o zaman bakmayacaksın ekrana bile ne kadar olmuş diye yoksa aklın bulanır
0BeğenmedimŞikayet
Sarısavaşcı ()Kalmadı 100 bine arac
Komutanlogarx için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cankat ()Arabam var şu an, ondan daha iyi bir araba alabilmem için üstüne 150 bin koymam lazım en az :)
Komutanlogarx için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Erkan3232 ()Altın uzun vade her türlü kazandırır ve düşse bile gümüş kadar sert düşmez gümüşün çıktına bakma 1 saat sonra bı bakmışsın 6 liraya tekrar inmiş altın 1 düşerken gümüş 5 düşer o yüzden altın daha iyidir bı alım fırsatı verirse altın alın derim ytd
1BeğenmedimŞikayet
Komutanlogarx ()100 binle nasıl alınmıyor gayet alınacak arabalar var araştırma yapabilirsin bence
0BeğenmedimŞikayet
Nezis ()Yön ne taraf
0BeğenmedimŞikayet
Cankat ()Belki 3 ay belki 1 sene şuan bir şey almak için ihtiyacım yok ki zaten 100bin lira ile hiçbir şey alınmıyor. ne ev ne araba.
Dejavu06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dejavu06 ()Ne kadar bekletecen aldığını
0BeğenmedimŞikayet
Cankat ()teşekkürler ben zaten gümüşe girmeyi düşünmüyorum hiç. altında bırakayım 3-5 ay unutayım parayı diyorum şu an harcayacak bi yerim yok çünkü.
0BeğenmedimŞikayet
förrü ()1898 kırılırsa önü acık mı hocam..
kıramazsa aşagımı yolculuk
0BeğenmedimŞikayet
Erkan3232 ()Burlardan gümüşe hiç bulaşma derim çok başını ağrıtır ytd
0BeğenmedimŞikayet
HARPUT ()eyvallah emegıne saglık
0BeğenmedimŞikayet
Cankat ()Anlamadığım işe girmeyeyim diyorum
sarıfırtına için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sarıfırtına ()Kuveyttürk gümüş hesabı açabilirsin
0BeğenmedimŞikayet
Cankat ()Hiç denemedim bankamda sadece usd eur gram var
Dejavu06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dejavu06 ()Gümüş denedin mi hiç sepette bulunsun dersen
0BeğenmedimŞikayet
HammerSickle ()Sizde ki cesarete bayıldım ablam :))
0BeğenmedimŞikayet
Cankat ()Hahaha geçen hafta 502den 505ten güzel aldık dün de ben 514ten 20gr daha aldım. Ne yapim 515'ten de mi alim :)
geceugur için cevaplandı (yorumu göster)