Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (243)
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()başım üstüne buyurn kardeşim
Muallim_66 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()toparlar ama o seviyeden kaçamaz diye düşğnüyorum
İbrahim27038 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İbrahim27038 ()Yarın ki durum ne olur sizce? 528 ramak kaldı. Gelir mi yoksa toparlama düşüşe geçer mi sizce?
volpann için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Muallim_66 ()@volpann İnşallah hocam Çorum'a ilk gelişimde görüşüp tanışmak isterim.
1BeğenmedimŞikayet
Nuri5 ()Hocam usd de düşüş basladi mi sizce
0BeğenmedimŞikayet
wie ()gerimi cekiliyor? gram?
0BeğenmedimŞikayet
wie ()düzeltmemi geldi?
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()ozaman biraz bana kulak vermelisin :)
ozel121 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
heo_yekk ()dolar neden düsüyor acaba
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()sağlık olsun
Netcez için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()nasip olursa bir gün gelir ayağına bağdattan yemenden . kardeşim eyvallah cansın
Muallim_66 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Muallim_66 ()@volpann hocam sizi dinledim cumartesi günü fiziki aldım ? tşk ederim. Müzikle uğraşıyormuşsunuz canlı olarak da dinlemek isterim ?
0BeğenmedimŞikayet
Netcez ()İşte burda haklısınız ben siz söyleyince baktım altında gram eksiltmisim (
0BeğenmedimŞikayet
Netcez ()İşte burda haklısınız ben siz söyleyince baktım altında gram eksiltmisim (
0BeğenmedimŞikayet
ozel121 ()ben onu beceremedim malesef tl arttı ama her seferinde aldığım gram biraz daha düştü 60 gr içerdeyim :(
0BeğenmedimŞikayet
LeyL ()Ogrencez yavas yavas.
3BeğenmedimŞikayet
volpann ()peki gram eksiltmediğin sürece korkmaya gerek yok... bu iste önemli olan gram artırmaktır tl değil
LeyL için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LeyL ()Valla ben kendi capimda oynuyorum.678 gram bu :)
Alcagimi almisim. Riske edemem.
Bi cay yeter. Fazlasi dokunur bana.
Yine ufak tefek birseyler var. Onla devam ediyoruz.
Biraz seyredeyim kafama yatarsa dalarim
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()estafirullah meydan dönenlerin semah çekenlerindir
Efe_35_35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()dün 2 gün önce 150 kıy bi yemek yedim dersin demiştim. kendine yemeğ ısmarlamadın tatil parasından oldun :))
Nurnasip için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Efe_35_35 ()Başkan meydan senin :))
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()cabbarın şkası yokmuş... sana üstünede çok basa basa söyledim ama cabber beyle daha tanışı tanışmaz indin :)
LeyL için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()fotoorafcılık elektronik grafikerlik finas okur yazarlığı ayrıca yandan geliştirdiğim dallar. kendimi geliştirmeyi seviyorum. başka kimim var ... :)
1BeğenmedimŞikayet
HARZEMŞAH ()Çok şükür yıl başında emekli oldum çocuklar için bir yatırım yaptık hayırlısı 2023.2024 de kadar bekliyeceğim global olarakda Türkiye ekonomisini takip etmeye çalışıyorum sizlerin verdiği alt bant üst bant da bizlere bir fikir veriyor Sağ olun var olun teşekkürler, önemli olan çıkacak inecek demekten çok Aralık vermek daha sağlıklı bunuda yapan arkadaşlar hem aşırı sorumluluk almamış oluyor hemde gerekeni yapmış oluyorlar.
3BeğenmedimŞikayet
volpann ()Allah razı olsun.. mesleğimi sormuştun unutmadım. ince bir hatırlatmayıda parantez içinde kaçıracak kadar kör değilim. 4.5 miyopum sadece :)işim müzik sahne alıyorum. ve müzik dersleri veriyorum ama bunu bunu bir meslek olarak yaparken ekonomik anlamda portfoyumu trader olarak altın gümüş platin ev araba arsa nasibime ne düşerse alıp satıyorum. hoby anlamındameslek müzik kazanç anlamında ticaret diyelim :) genelde finansal yatırım araçlarında değerli madenler ve döviz var ise burada fazla zaman geçiriyorum. ancak emlak olursa emlakcılarda araç olursa galerilerde otoparzarları ve sitelerinde arsa olursa arazide :)) o denemlerde genelde bir süre bu sitede sessiz kalıyorum... şuanda ev arsa dükkan gibi yatırımdan bir süre uzağım... yani bir süre buralardayım :))