Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (40)
2BeğenmedimŞikayet
66vip ()@Birtek alt yorum
0BeğenmedimŞikayet
Tigerrr ()Hayırlı cumalar başkan 6.41 takibimizde senden haber bekliyoruz. Seviliyorsun. Saygılar
66vip için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Edirneli22_ ()Hayırlı sabahlar 66 vip gümüş sağlam dururmu sizce bugün ay kapanışı olması dolaysından dolayı.
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Güzel yorum hocam like benden
stabilizasyon için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zipkin1 ()Saol abim benim darısı senin olsun inşallah
Umut_digorlu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Umut_digorlu ()@Zipkin1 alt yorum sana dostum
Bereketli olsun
Senin 6.32 yanmaya ramak kalmıştı
0BeğenmedimŞikayet
Umut_digorlu ()Bereketli olsun
Senin 6.32 yanmaya ramak kalmıştı
Hatırladın öı beni hemşom
0BeğenmedimŞikayet
Harbi_Bjkli ()Biz dünyada 12. yiz söylenen söze itirazım var. Şuan Abd den sonra en büyük rezerv altın fonlarında. Yani bah 500-600 ton altını bir kerede sat bakalım nasıl bir satış dalgası oluşuyor
Aslanyavuz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Decakan ()Hocam siz hangi banka ile işlem yapiyorsunuz
0BeğenmedimŞikayet
Aslanyavuz ()Dünyadaki mevcut altın miktarını araştırmanı tavsiye ederim. Bizim ülke satmış olabilir doğrudur fakat devede kulak olur ancak..
Harbi_Bjkli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Harbi_Bjkli ()Eder epey farkeder bizde altında iyi rezerv sahibiysek olaya sadece bizim satmamız diye bakma öyle büyük satış büyük bir dalga oluşturur senin benim gibi acemiler hemen dökülür :)
Aslanyavuz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nereyegidiyoruz ()Abi hayırlı sabahlar yükseliş devam eder mi? Toprağım
1BeğenmedimŞikayet
Aslanyavuz ()Tamamını satsa % 1 bile etki etmez kardesim
Kocaeli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Harbi_Bjkli ()Ben 6.90 yolunda ilk düşüşte altına girmiştim iyi kazandım çok şükür ancak gümüş beklentimden önce sıçradı arkasından bakakaldım sonra attım kendimi gümüşe :) gümüşe girmek de girmemekte pişmanlık :)
slmntrkoglu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Harbi_Bjkli ()Tamamen atmasyon öngörü adına ne dersen 7.20 olur bence minimum tabi bu kurla. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
slmntrkoglu ()satıcam ya uğraşılmaz gümüşle altınımı alıp yatarım daha iyi
0BeğenmedimŞikayet
Kocaeli ()Abi türkiyenin 22tonaltın sattığı haberi var. Doğruysa etkisi ne olabilir
0BeğenmedimŞikayet
Zipkin1 ()Hocam ben yüklü parcali girmişim kademeli ufak karla bir miktari cikmami tavsiye edermisin
0BeğenmedimŞikayet
Harbi_Bjkli ()Gelince satacak mısın önemli soru bu genelde çıkamıyoruz :)
0BeğenmedimŞikayet
Hiko07 ()Gelir gelirde önümüzdeki hafta mı olur 2 haftaya mı allah bilir takibe devam
0BeğenmedimŞikayet
slmntrkoglu ()6.43ten tersteyim önümüzdeki hafta gelir mi sizce?
15BeğenmedimŞikayet
66vip ()gumus 6,33 sonrasında,6,41 destegını zorlacak gorunuyor, hayırlı sabahlar bızım pıyasa acılısı gorusmek uzere...
0BeğenmedimŞikayet
stabilizasyon ()Sizede iyi geceler. Madem bu işten ekmek kazanmaya çalışıyorsunuz. Mutlaka Gann teorisi ile ilgili bilgi almanızı öneririm. 2011 yılından bu yana nasıll işlediğine hayret edersiniz. Bol kazançlar
2BeğenmedimŞikayet
66vip ()kardesım benım yarı ısım bu metal ısınden ekmek yemek, haber verı akısı dunya gundemı vs. onumde 4 ekran var, yanı ekmegımı yarıya bu ısten kazanıyorum,
kısaca soyle soyleyım;
sısmanlar bızlere sabıt verıler verıp acemı yatırımcının para kazanacagı rıtuller sergılemez,
ornek:ay bası cıkar su gunlerde duser vs gıbı.
onlar bır kac tesadıf 2011 den bu yana bakın kac aralıkta dusmus . o nalamda kullandım.
her neyse hayırlı gecelerınız olsun
saygılar..
0BeğenmedimŞikayet
Zipkin1 ()Eyvallah kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
Umut_digorlu ()Ters mi... bi bakmışsın sabaha çıkmışsın düze
Zipkin1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zipkin1 ()Tahmini ne kadar zaman hocam cvp için tşk. ler
0BeğenmedimŞikayet
stabilizasyon ()Yok merak ettiğim için sordum. Yargılamak amaclı değil. Yanlış anlasildiysam özür dilerim. Bende hala öğrenmeye çalışıyorum Gann çoğu bilgilerini paylaşmamış tam olarak anlaşılır değil çoğu yaptıkları.
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()zararına satıs yapma bekle kardesım cok bekletmez.
Zipkin1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()neyse onemı yok kardesım, dedıgınız gıbı az arastırayım. bıraz daha okuyup arastırmak bıraz daha ogrenmek gerek bazen, iyi geceler