Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (83)
0BeğenmedimŞikayet
Kayey ()evet gümüş ons yorumunuzu da takip ettim . onslar toparladı mı sizce bakış açınızdan soruyorum
66vip için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()aynen oyle 45 tahmınım vardı, senunde ongorune saglık
_delioglan_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_delioglan_ ()Dün akşam konuşmuştuk bu pariteyle bu dolar buralarda asla durmaz diye.
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()saolasın kayey faydamız oluyosa ne mutlu bize
Kayey için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()Eyvallah ıbrahım hep bırlıkte kazanmak guzel
İbrahim_4546 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İbrahim_4546 ()Vip usta hayırlı cumalar kazancın bol olsun sayende bizde kazanıyoruz.
0BeğenmedimŞikayet
Kayey ()doların çıkış yapacağı tahmininiz harikaydı gerçekten
0BeğenmedimŞikayet
Kayey ()tünaydınlar hocam nasılsınız? buralrdayım hala :)
0BeğenmedimŞikayet
Tigerrr ()Amin başkan
0BeğenmedimŞikayet
Fusica ()Dolunay döngüsünde degisimler olacak 30Ekim gecesi dolunaya yukselisle gelen donguye dususle devam edebilir.. ve tam tersi de gecerli tabiki simdilik dusenlerin onslar oldugunu düşünürsek 30-31 ekimden sonra ilk ay olusana kadar yani 11 kasima kadar onslar icin yukselise girebiliriz.. dolar icin de kucuk bir duzeltme olabilir.. Kaynak: Gann Dolunay döngüsü
Akıncı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
cedric29 ()Hocam okudum yorumlarınızı ama bi akıl verseniz nerede başlasam parçalı alıma
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ():))
sende onsu yarın 1870$ altında kapattırma genede :=))
0BeğenmedimŞikayet
66vip ():))) valla seslı guldum:))
goruyom goruyom da sen dedıklerımı yabana atma:))
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()200 emaya alışamadıysan haftalıkda 50ema diyim öylese :))
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()200n ema sanmam:) 1800 ler bıle zor goruyom ben bıraz mıyoplukmu var ne akıncı bende:)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()1870 100ema bugün bunun altında kalırsa nce 1830 belkide 1765 civarı hedefleri olur. parola 200 ortalama birde buna çin eklendi :))
0BeğenmedimŞikayet
Polat3458 ()Ve aleykum selam kardeşim
2BeğenmedimŞikayet
66vip ()eyvallah polatım, ne bıze veren ne arkadaslara erken bıtıyor bende yazan herkese verıyom lıke:)
Polat3458 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()bence gelmez yıl sonu kımse kımseye usd vemez yıl ıcı olsa belkı. ichımoku ve dıgerlerıyle ınceleyı atarken kaldırıyorum, zaten mıllet zor anlıyor, sadelestırıp paylasıyom grafıgı, trad da cızdıgımden nık cıkmıyo ınv de cıkyo ısım.
0BeğenmedimŞikayet
_delioglan_ ()Vay Polat kardesim Allah'ın selamı uzerine olsun.
Polat3458 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akıncı ()bunun net cvpını yarın ögrenicem bende :) onsda işler yolunda ama dolar berbat etti herşeyi böyle bir saçma yükseliş olurmu ne acelesi varsa artık, bu yükselişin ardından bi swap haberi gelirmi sence ? birde haftalıga bir ichimoku at bi bak gerci bakıyorsundur belki orda da 1873 önemli BB ile üst üste gelmiş kardeşim bu arada isim ney senin, benimki trandig grafiklerdekin grünüyor hep :)
0BeğenmedimŞikayet
Polat3458 ()Yahu biz verelim abi biz burdayiz
0BeğenmedimŞikayet
_delioglan_ ()Benden sana gelsin gönülden
3BeğenmedimŞikayet
66vip ()begenı hakkım bıtmıs borcum olsun.
1BeğenmedimŞikayet
_delioglan_ ()Yarın piyasa açıldığında dolar buralarda durmaz üstad
0BeğenmedimŞikayet
cagatayonur ()Bizde piyasa kapalı ama bunu da dikkate alın
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()eyvallah kardesım benım saolasın, Allah kalbımızde olanı dılımıze elımıze nasıbımıze versın
Tigerrr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()soyle desem o zaman, ya dolar cıkacak yada euro cıkacak desem yeterlı olurmu acaba. ya nın cevabı bende ama :)
0BeğenmedimŞikayet
Tigerrr ()Hocam sen sinyal ver yeter burdan kar satışı gelir de biraz çıkılabilir de anlarız biz mesaj alındı diye yazarım sana ben. Ayrıca iyi olan sensin iyi bakmışsınki bana iyi görmüşsün. Allah razı olsun
0BeğenmedimŞikayet
66vip ():)) guldurdun benı hakan
bazen bazı seylerı yazamıyorum, yazıp sılıyorum,
keske sılme elımızde olsada sılsek:)))
hakan7038 için cevaplandı (yorumu göster)