Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (76)
0BeğenmedimŞikayet
hellokitty ()şu an nerde değerlendirosunuz peki?
volpann için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sivasli_058 ()Abi sen gramda guzelsin bosver doları:)
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()evet gümüş yatırımcısı olsam oradan %50 lik tl yatımıma girerdim daha altı gelmesi durumunda %50 pozisyonumla kademeli girş yapabilirdim ancak gümüş yatırımcısı değilim 10 gündür. nedenine gelince rasyodur 2 hafta önce rasyo ile ilgili grafik ve düşüncemi paylaşmıştım rasyo ile ilgili çalışma talebi olursa yeterince rasyo çalışması yapabilirim
hellokitty için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
~~~ETZEL~~~ ()Hocam grafikten ziyade mb müdahale konusunda ne düşünüyorsunuz yıl sonuna kadar faiz geleceğini düşünmüyorum ben ama sizin görüşünüz ne
1BeğenmedimŞikayet
volpann ()bayrağı oluşturan çizgiler bir direk var birde bayrağın üst ve alt çizgisi bayrak görselini oluşturan üst çizgi 6.35 seviyesi üzeri bu anlatımlarım ve açıklamalarımla öğrenebilirsiniz
Edihan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
hellokitty ()6.15 gelse girilir
0BeğenmedimŞikayet
hellokitty ()teşvik gelse bu rakamlar hayal çoşar tüm emtialat
Krosske için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mehmetshn ()Teşekkürler
1BeğenmedimŞikayet
volpann ()dolar için grafik yeteri kadar talep oluşursa bunun için çalışma yapabilirim
Mehmetshn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Edihan ()Kardeş eline sağlık.
Üst çizgi üzerinde derken hangi rakam biz grafik okumayı bilmiyoruz maalesef.
0BeğenmedimŞikayet
Krosske ()6 gelse iyi bir takviye yaparım. Teşvik paketi gelirse her şey değişir
0BeğenmedimŞikayet
Mehmetshn ()Dolarda bu hafta öngörünüz nedir bol kazançlar olsun
1BeğenmedimŞikayet
volpann ()grafikte orta destek ve alt destek rakamlarını belirttim. kardeşim. tabi gelecek diye bir kaide yok ancak gelirse benim alım yerlerimdir. kademel olarak
0BeğenmedimŞikayet
hellokitty ()ben de 6 civarı bekliyorım
Krosske için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Krosske ()6.2 bence ama göremedim. En düşük 6.22 yakaladım
1BeğenmedimŞikayet
hellokitty ()gümüş alım fırsatı nedir sizce?