Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (76)
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()tabiki herkezi bir çalışması hedefi vardır. hedefinize ulaşmanızı canı gönüden temenni ediyorum bol kazançlar
Mekanik06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MaSaLıMm ()Onu anladım da 35 üstü dört saat nasıl anliycam hocam :)
volpann için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
volpann ()paylaştım grafik herşeyi anlatıyor yorumladımda aynı zamanda
MaSaLıMm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mekanik06 ()ben buradan %15 düşmeden almam..
0BeğenmedimŞikayet
Umut_digorlu ()Elhamdulillah hocam
İyi diyelim ki
RABBİM iyi etsin
0BeğenmedimŞikayet
MaSaLıMm ()Dört saat kapanış olup olmadığını da yazarmisiniz hocam :)
0BeğenmedimŞikayet
Füss ()Sinir oldum gitmiyor mesaj ısrarla göndericem alt yorumu :)) @Umut_digorlu
Füss için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
volpann ()dün paylaştığımız bu grafik için ne demiştik 6.35 üzzeri 4 saatlik kapanışlar gelmesi gerekiyor demiştik altında çok güzel çalışan bayrak formasyonumuzun gümüş içinde oluştuğunu takip ettiğimizi söylemiştim peki 6.35 şan gm- s makalım şimdi nasıl bir yorumlayalım mı
https://altin.in/fiyat/gumus
0BeğenmedimŞikayet
MaSaLıMm ()Ooo umut olacaktı:) nasılsın doktorcum:)
Umut_digorlu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Füss ()Hocam bu alt yorumu size bir türlü ulaştıramadım sayfaya düşmedi :) @Umut_digorlu
0BeğenmedimŞikayet
Umut_digorlu ()Günaydınlar
Oto umut mu?
0BeğenmedimŞikayet
Füss ()Alt yorum geldimi @Umut_digorlu
0BeğenmedimŞikayet
MaSaLıMm ()Oto umut hocam günaydınlar
0BeğenmedimŞikayet
Füss ()Buyrun umut hocam mesajınızın bildirimi gelmemiş tesadüf gördüm.
0BeğenmedimŞikayet
Umut_digorlu ()Hocam bişey soracam size:)
Mahsuru yoksa
0BeğenmedimŞikayet
Füss ()Öylemi... tam üstüne bastım yani:) tamam umut hocam izleyeyim ne olacak bakayım.
0BeğenmedimŞikayet
Umut_digorlu ()Şu an tam dirençteyiz:):)
6.39 ( Kars kalesi gibi)
4h üstünde kalırsak
Biraz daha yolumuz var
0BeğenmedimŞikayet
Füss ()Umut hocam günaydın şuan destek ve direnç kac acaba?
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()geleceğinize eminim. ben teşekkürederim, hayırlı geceler kardeşim
YAKIN_BATI için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
itartar ()@volpann
Emeğinize sağlık...
7,1 inşallah:)
Zamanlama olarak kasım ayı mı? ...
0BeğenmedimŞikayet
YAKIN_BATI ()Teşekkür ederim söylediğiniz çıkarsa tebrik için gelirim buraya hayırlı geceler :)
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()size katılabilirdim ancak pandemide basılan trilyonlarca do- lar olmasaydı bol şans dilerim ve hayırlı kazançlar
YAKIN_BATI için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YAKIN_BATI ()Benim şahsi beklentim altın ons ve gümüş onsun aşağı çekilmesi. Gümüş için 21 belki 19 dolar civarı sert bir kırılım bekliyorum. Mart ayindaki gibi bir çakılma olacağını oradan 30 dolara gidecegini düşünüyorum. Muhtemelen bir hafta içinde yön belli olacak. O zaman göreceğiz aşağı mi yukarı mı gidecegini. O sebeple size katilamayacagim. Ama ne olacağını zaman gösterecek tabi ki. Grafik için teşekkürler. Emekleriniz zayi olmaz inşallah. Hayırlı geceler.
0BeğenmedimŞikayet
Edihan ()Merhabalar
0BeğenmedimŞikayet
Umut_digorlu ()Hemşehrim merhaba
Edihan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Füss ()Merhaba grafikteki 6.35 i kırmış oldumu acaba?
0BeğenmedimŞikayet
~~~ETZEL~~~ ()Teşekkürler hocam Evet bencede faiz artırsaydı millet alttan toplayıp yine aynısı olacaktı
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()bunun için bir çalışma yapmadım önceki düşüncelerimi korumaktayım geçmiş yorumlarımdan grafikten rasyoya bakabilirsiniz.
hellokitty için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
volpann ()dolar dünyada değer kazanırken bizim mb miz küresel yükselişin önüne geçip bunu durduracak değil. mb do- lar endeksi düşerken bizde tl değer kaybediyorsa mudahale edebilir. faiz ile en fazla 0,60 gelebileceği ön görmüştüm. ve gelmemesini umut etmitim nitekim öylede oldu. faiz gelmesini istemem bu swap hareketlerini başlatır ancak ülke içine giren dövizle o dovizin eflasyonunu bize ödetir. biz kendi eflasyonumuza dayanırsak yeter. mb bence çok doğru bir karar aldı.
~~~ETZEL~~~ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Edihan ()Teşekkürler.