Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (59)
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()bu tür sorulara cevap vermiyorum hatice hanım bu tür soruların cevabı yatırım tavsiyesine girmkle birlikte site kurallarınada aykırıdır.
Hatice_Eren için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ons2020 ()Tamamdır. Tesekkurler.
volpann için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hatice_Eren ()Elimde az bir tl kaldı gram yada dolar girmeli miyim?
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()hayırlısı kardeşim 12 ve saat 4 takiptede olacağız
Ons2020 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()eyvallah içtim yedim saydım teşekkürederim
LeyL için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Rmz75 ()Eyvallah hanım teyze.. mesele takip falan değil tabiki birbirimize bir iki fikir verebiliyorsak ne mutlu bize.. mesela ben de senin sepetine hastayim:)
Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Aynen üstüne alınabilirsin, cidden. Senin yazdıklarını da hep dikkatle okuyorum ben. Ahanda takibe bile aldım, hayırlı olsun yeni takipçiniz. :)
Rmz75 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ons2020 ()Gunaydin kardesim. Takipteyiz 12 mumunu bekliyorum. Alim icin bakalim firsat verecek mi? Yari gr yari tl deyim.
0BeğenmedimŞikayet
LeyL ()Ayipsin ya. Senin istedigin kebap olsun. :)
Sana kebabi kendi ellerimle yaparim :)
0BeğenmedimŞikayet
Nasuh8486 ()Hocam kısaca 12 den sonra 500 ü deneyecek mi demeliyiz grafiğe pek basmıyor benim kafa
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()teşekkürederim ablacım grafikleri elimdn geldiğince basit anlaşılabilir olarak sade yalın anlatmaya özen gösteriyorum. bilgi paylaşıldıkça çoğalır.
0BeğenmedimŞikayet
Rmz75 ()Cümlenin basında benden bahsettiğini sandim:)))
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Siz iyi bir anlatıcısınız, ben de takipteyim. Yanılma payı önemli değil, herkes için geçerlidir o ihtimal. Ne öğrensem, ne anlasam kardır kafasındayım, sizi ve başka birkaç kişiyi asıl o sebeple izliyorum. Elinize sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()latteyi hakkettim bundan sonrası adana kebap olur bak baştan söyleyim :))
LeyL için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LeyL ()Latte ismarlicam sozum var :)
Saygilar guzel insan @volpann
12 mumunu bekliyoruz
1BeğenmedimŞikayet
volpann ()oda iyiymiş eyvallah :)
mr_demir için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mr_demir ()sen 12 yi takip et bende seni takip ediyorum :=)
2BeğenmedimŞikayet
volpann ()paylaştığım grafikte direğin bittği yere kadar herhangi bi yerden dönebilir ancak sanırım 497-500 aralığıda formasyon hedefi tamamlanır diye düşünüyorum arkasından yeni formasyonu paylşacağım. onunda nerelere çekilir nereyi hedef alır zamanı gelince paylaşacağım. şimdilik 12 00 ı takip ediyorum
Memis042 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()teşekkürederim :)
MaSaLıMm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Memis042 ()Abi senin görüşün nedir nereye kadar gider gram senin görüşlerin doğru çıkıyor bilgilisin
0BeğenmedimŞikayet
MaSaLıMm ()Hahah bu harikaydı emeklerine sağlık:)
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()formasyon öyle yada böyle tamamlanacak diye düşünüyorum
ozgrylmz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()saat 12 de 4 saatlik yeni açlış bayrak çizgi üzerinde olursa bayrak direğinin boyu kadar bir yükseliş ön görüyorum. bu formasyon. perşembe cuma sınırda kapatmışt. benim beklentim bu yönde. illa diyecek bişey yok ben köyü böyle görüyorum. ancak 4.5 miyop olduğumu söylemeliyim :)
MaSaLıMm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ozgrylmz ()Abi kol bacak ne varsa girecek diyon yani isin icine :)
0BeğenmedimŞikayet
MaSaLıMm ()Yanı illaki çıkacak dimi hocam :)
0BeğenmedimŞikayet
volpann ()teşekkürler
Kral6161 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
volpann ()dolar bacağı durunca ons bacağı destekleyecektir
Kral6161 için cevaplandı (yorumu göster)