Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (51)
0BeğenmedimŞikayet
MEMOCANN ()seni canı gönülden tebrik ederim hocam. valla helal olsun sana..
bu arada gümüş çalışmanız varmı hocam
MEMOCANN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kafkas60 ()Tebrikler hocam faiz konusunda hakli cıktiniz
tarbaz5101 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
cforcandetta ()dolar için 74 demişsiniz ya ondan söyledim.
0BeğenmedimŞikayet
Mustafaaykan ()Siz ve sizin gibi kıymetli Aytaç bey den Allah razı olsun selamlar
0BeğenmedimŞikayet
kafkas60 ()Hocam 100 baz puan dahi artirim yapmazlarmi genel beklenti 100 200 arasi diyorlar eldeki tek silahin faiz artirimi oldugu düşünüldügünde
3BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()Yorumumda düşecek mi demişim?
cforcandetta için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()Gümüş şu an trend desteğinde parça alım düşünülebilir ya da 6 ve 5 70'e çekilip çekilmeyeceği takip edilebilir. YTD
0BeğenmedimŞikayet
cforcandetta ()Hocam faiz sabit kalacaksa tepki olarak dolar altının yükselmesi gerekmiyor mu? düşmesi için bir sebep var mı
0BeğenmedimŞikayet
Ünal72 ()Bende aynı şeyleri söylüyorum faizler sabit kalır ve öyle devam eder teşvik paketi onaylanırsa gramda büyük artış bekleniliyor
0BeğenmedimŞikayet
MEMOCANN ()Allah razı olsun tabraz hocam..
gümüşte kaçtan alım yapılır..
0BeğenmedimŞikayet
05tazmanCı ()Düşünüyor şunda neye dayanarak düsunuyon bir veei var mi
0BeğenmedimŞikayet
Zemheri33 ()Teşekkür ederım hocam
23BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()İş iş yoğunluğu nedeniyle düzenli takip edemiyorum.
Faizin sabit kalacağını düşünüyorum, dolarda 7,74 altında günlük kapanış beklemiyorum, gramda kademeli Yükseliş devam eder diye düşünüyorum.
MEMOCANN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
MEMOCANN ()tabraz hoca gümüş analizinizi paylasabilirmisiniz..
ayrıca mb faiz kararı usd ne olur. tşk
0BeğenmedimŞikayet
MEMOCANN ()gümüş analizinizi paylaşabilirmisiniz hocam
3BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()Hayırlı Cuma'lar kardeşim.
Gold87 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gold87 ()Hayırlı cumalar hocam
0BeğenmedimŞikayet
srebrenica ()Bu 556 beklentisinden sonra 22 Ekim öncesi satış düşüncemi gözden geçiriyorum hocam
0BeğenmedimŞikayet
Gold87 ()Değerli yorumlarınız için çok teşekkürler Allah razı olsun hocam
0BeğenmedimŞikayet
Hacıabi47 ()Hayırlı günler diliyorum size, dolar bakma imkanınız olursa çok sevinirim, selamlar
0BeğenmedimŞikayet
MEMOCANN ()hocam gümüş calışmanız varmı