Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (50)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()5 li dalgalar düşüşde olabilir yükselişde olabilir. biz kısa vadede yükseliş yönlü 5 li dalganın küçügünün 5 . ne gidiyoruz.25.71 25.80 e kadar uzayabilir.
Maşita için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ers16 ()Halil Bey, gümüş onsun 20 dolar seviyerine düşüşü beklentiniz dahilinde mı? Yoksa düşüş şimdilik bitti mi? Cevap dönerseniz sevinirim
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Maşita ()Super conqueror 5. Dalga nedir yükseliş mi düşüş mü bilgi verebilir misiniz bu konuda
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()teknik olarak evet 24.80 desteginden kırmızı 5. dalgaya gitmeli
Mehmetaltas1976 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mehmetaltas1976 ()Kardeşim kırmızı 5 mi gider burdan.
8BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()saatlik grafikten takip edelim. (abc) düzetlmesini yaptı sanırım.0.618 fibo destegi var 24.80 civarı.
Empati28 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
1I96RD ()Sen kusura bakma kardeşim öngörüdür tabiki sizinki anlamaya çalışıyorum o yüzden öyle yazdım.
0BeğenmedimŞikayet
Empati28 ()Şimdi hedef 27,000 mi oluyor hocam, artık direçte 25,000 leri kırdık diyebilirmiyiz?
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Efendim yorumunuzdan bunu çıkardım kusura bakmayın. Daha net olabilir misiniz?
1I96RD için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Teknikte böyle bir bahane yoktur :)Eger analiz yanlışsa bu analizcinin yaptıgı analizin dogru olmadıgını gösterir.
Yalçınay_57 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
1zor ()Emeğinize sağlık hocam ...
0BeğenmedimŞikayet
Sinasi55 ()Eline sağlık hocam paylaşımlarınızın hepsi değerli saygılar.
0BeğenmedimŞikayet
aslan2 ()Eline sağlık abi. 1 saatlikte yükselişe değil de düşüşe geçti sanki
Grafik yüklenirken mi mi geçti yoksa o dediğin 1saat
0BeğenmedimŞikayet
Pasa67 ()bakın şayet kale almıyorsanız neden okuyorsunuz yorumları
0BeğenmedimŞikayet
Surhay ()Elinize sağlık üstad
0BeğenmedimŞikayet
Yalçınay_57 ()Hocam turpun tiviti işi karıştırdı.. sizin emeklerinize sağlık... Takipteyiz..
0BeğenmedimŞikayet
1I96RD ()Yo ne dalgası anlamaya çalışıyorum dusermi çıkarmı die ne var bunda
12BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Size bu işin öyle kolay olmadıgını saatlrce emek vermek gerektigini bunun yanında çok iyi tekink bilgi olmadan bizimde tıkanabilecegimizi anlatmaya çalışyorum. Ama siz dalga geçiyorsunuz.
0BeğenmedimŞikayet
erg58 ()Ustad 5. Dalganın ust siniri belli mi. Ongorunuz nedir
0BeğenmedimŞikayet
1I96RD ()Sarı cizmeli memmet ağ mı
Memmet ağa sarı çizmeli (;