Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (58)
0BeğenmedimŞikayet
Ahk1 ()Hocam ne olur sizce
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Kaçtan aldın ki?
Bağlayıcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
baba_zararda_ ()Yok kardeşim burada herkes girafikci çıkarken bir bakıyorsun bir dünya paylaşım var suraya çıkacak buraya çıkacak ya adam gibi bir ikitane takip ettiğimiz bize yön vermiyor ozaman ne işin var bu sayfada milletin parasına gozmu diktin takip ettiğimiz kişilerde bakıyorsun kaybolup gidiyor düştüğü zaman çıkıp geliyor ben demistin oluyor
uraz06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Şubata kalacagını sanmıyorum.
Rozalie için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bağlayıcı ()Usta param zaten azdı iki parça alacak şekilde başkada yoktu
0BeğenmedimŞikayet
Rozalie ()Hocam ortalama hangi aylarda yukselis baslar sizce. Şubata kadar vadem var sonrasindan emin degilim cunku.
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Amacım tepki yükselişini degerlendirmekti. Olmadı nasip degilmiş. Çıkış tepkisi yeterli gelmedi. Ama Siz de iyi takip etmelisiniz. Gerektiginde aldıgınız ürünü satmalısınız. Direnç bölgeler bunun için vardıri. Bakalım şimdi bir umut ışgı var mı?
Heybetlim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Heybetlim ()Üçgen desteği kırılmadan aldırdınız
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Yukselincede sat demiştim. Özellikle kırmızı bölgede...
Heybetlim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Amaa Siz full mi girdiniz?
Bağlayıcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
uraz06 ()Net cvbi bilebilse evini arabasini satar, bukadarda haksizlik yapmayin teknik bilgisi olan ben kendi adima grafiklerden cok faydalndm sadece hocam 25den dönebilir dedi onu beklemedim yada alitken dibi aramayacam
baba_zararda_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Polat58 ()Ne arıyor acaba buldu sanki
0BeğenmedimŞikayet
Sinister03 ()Adam kesşn düşeceğini bilse kredi çekip alır müneccin mi bu yarın kaç olacağını bilsin tahmin eder düşüşüde yükselişide ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Maşita ()Süper fatih Düşüş destek ve direnç noktaları nedir grafikte
0BeğenmedimŞikayet
Heybetlim ()Düştükçe al, yükseliş fırsatını kaçırma! Bu mesaj yaktı bizi hocam.
0BeğenmedimŞikayet
manuş_baba ()Anladığim kadarıyla yükseliş dalgasının d3vamı yok gözüküyo grafikte doğru mu yorumlamiş
0BeğenmedimŞikayet
Haamid ()Düşüşleri zaten söylediniz hocam. Biz biliyoruz.
0BeğenmedimŞikayet
Bağlayıcı ()Usta sana sabah mesaj atmıştım boşver ben almayayım 21lerde alırım demiştim hatirladinmi. ama grafik yukarı gösteriyor değerlendir dedin . eldeki TL lerde gitti kaldık öyle umarım yükselir varmı ufukta gunes
1BeğenmedimŞikayet
baba_zararda_ ()Kimse bir şey bilmiyor bugün paket onaylasaydı ve bu düşüş olacakmiydi
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Kendi tahminini kendin yap. Kafanı kuma gömmüş neyi arıyorsun?
6BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Ben çok söyledim. Bu yükselişlerin ardı derin düşüşler dedim. Daha fazlasını beklemeyin. Ben orayı geçerse yada burayı geçerse demem. Beni tanımadan yorum yapıyorsunuz. Ben direkt hedef verdigim için hep topun agzındayım zaten. Bu işleri böyle kolay mı sanıyorsun? Herkesi nasıl memnun edebilirim?
0BeğenmedimŞikayet
baba_zararda_ ()Inisin sonu nerede biter net cevap
2BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()kırmızı y bitmeden mavi x bitmez.Mavi x bitmedenden de mor x bitmez.Hepsi sırayla devam ederler.Aşagıdaki orta vade grafigini ihmal etmeyelim.
4BeğenmedimŞikayet
baba_zararda_ ()Kısacası sat kurtul yada 16 doları görmeden çıkmaz düşüncesi içindeyiz desenize açıkça yok şöyle yok böyle bu ya herkes bir yorum yapıyor bilen de bilgini söylemiyor bu ne ya kelin ilacı yok kardeşim tek cevap verin ya satın kurtulun diyeceksin yada yok kırmızı çizgi yok yeşil çizgiyi geçerse ya ya geçmezse nere gidecek
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Bun zamanla ögrenecegiz. Adım adım takip etmeden bilemeyiz.
Bahtsız_bedevi06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DARİUS34 ()@super_conqueror öncelikle yaptığınız çalışmalarla bizi aydınlatıyorsunuz teşekkür ederiz. Bakın "Grafikte yükseliş devam edecek diyor. Yani düştükçe al. Yukseliş hareketini kaçırma:)" bu cümle size ait. Oysa "önemli fibo direnç bölgeleri trend dönmeden aşılamaz" bu yüzdende beklediğimiz seviyede yükseliş gelmeyebilir bu yolun sonundaki düşüş beklentimize her an hazırlıklı olun" denebilirdi. Yinede her türlü teşekkür ederiz. son kararları biz kendimiz veriyoruz bütün sorumlulukta bizlere ait.
0BeğenmedimŞikayet
Mahşerin_atlısı ()Belliki deniz dalgalı
0BeğenmedimŞikayet
Bahtsız_bedevi06 ()Hocam bu yükseliş trendi ne zaman başlayacak peki?