Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (58)
0BeğenmedimŞikayet
uraz06 ()3. ncü oluscak gibi gözüküyor, bu ay cok hareketli olacak gibi hocam
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BAŞKENT_EFESİ ()Tamam hocam
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Çıkar efendim merak etmeyin. Bu haberlere fazla takılmayın.
BAŞKENT_EFESİ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Hayır ons altın çıkarken bizimkiler doları düşürüyorlar.
Kocaeli için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BaFRaLıı55 ()Şubata 8i bulsun o zmn hocam :)
0BeğenmedimŞikayet
Kocaeli ()Ons çıkarken usd hep salıyor hocam. İpler aynı kişinin elinde. İstediğini yapıyor
0BeğenmedimŞikayet
BAŞKENT_EFESİ ()@super_conqueror aşı çıkınca pandemi azalınca da gene çıkar mı gümüş ytd
0BeğenmedimŞikayet
Sem098 ()Sizce düsüs nerde biter üstadım?
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Düşüş bittikten sonra çıkış hızlı olacak. Dolar düşmezse 8 az olur :)
BaFRaLıı55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BaFRaLıı55 ()Saglik olsum hocam düğünüm var mecburum :) 8 tlyi bulsa yeter hocam cokmu küçük düşündüm sizce 8tl
2BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Şubat ayından önce bizim düşüş dalgamız muhtemelen bitmiş olur. Siz in aldıgınızın üstünden satma imkanı olacak. Hatta 2021 in ortasında sattıgınıza pişman bile olacaksınız :)
BaFRaLıı55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BaFRaLıı55 ()Hocam sizi hep takip ediyorum biraz gec kaldim alimlarimdan sonra ama saglik olsun ortalamam 6.30 benim dediginiz subat ayinda nerelere gelir al sat yapmıyorum hocam ve uzun vadeciyim yani seneye kurbana düğünüm var bekletiyorum tahmininizce nerelere gelir fiyat gumuste kurbana cevap verirsebiz sevinirim hocam nadir yazanlardanim
Cevap verirseniz sevinirim hocam cok gormeyin..)
1BeğenmedimŞikayet
Küheyla ()Aynen öyle kar isteyen karını paylaşmayı da isteyecekse yedirir bi işi bilene.
Sadece al veya sat kelimesi duyar ve kar eder.
Şahsım bunu yapıyorum herkesede tavsiye ederim.
çaylak86 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
baba_zararda_ ()Sana güvenenleri satmak gibi bir şey
çaylak86 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
401 ()Arkadaşım sakin ol bu işi çokda bilen yok üç kişiden fazla yorumcu olmayacak günlük takib edersen kafayı sıyırırsın ara ara bakacaksın, birde bu işe yatırımını sana yakın zamanda ihtiyaç olmayayacak para ile gireceksin ve çok sabırlı olacaksınız. Allah kazancınızı bereketlendirsin İnşallah.
baba_zararda_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Auykur ()Şimdi adam bu mesaja ne dese hak sonra da kızıyorsunuz emeğe biraz saygı gösterin kardeşim ben anladım hocanın ne demek istediğini siz anlamadıysanız böyle bir yorum yapmanız gerekmez size özel de paylaşmadı sonuçta lütfen saygı çerçevesine davet ediyorum sizi
0BeğenmedimŞikayet
Deniz0655 ()BU tarz insanlara cevap vermeyin lütfen amaçları belli engelleyin geçin sizler farkında değilsiniz belki ama sizleri takip eden bir çok insan var fikir için bir sinirle her şey yakılıyor bunların amacı belli zaten lütfen görmezden gelin
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
5BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Al sat tuşuna da sizin yerinize bassın isterseniz.
0BeğenmedimŞikayet
çaylak86 ()Bu soruların cevapları için para ödüyor yatırımcılar. Sizde o yolu seçebilirsiniz. Hem yoğurdum ekşimesin hem bilmem ne olmuyor maalesef.
0BeğenmedimŞikayet
Ayşe_63 ()Bugun tekrar 5.98 gelme potansiyeli varmi acaba
0BeğenmedimŞikayet
Ayşe_63 ()@Ennsar ensar bey dün 89 alim yaptim. Bide 6.07 alim yaptim yukselecek dedikleri icin zaten zarkes yapmistim. Tm bittik onerileriniz nedir dun baktim yoktunuz soramadik
0BeğenmedimŞikayet
mt1 ()Bugün saat 10 a kadar seyret haber akışı olmazsa yön veren ayılar devam ytd
Bağlayıcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bağlayıcı ()Zoruma giden de o zaten TL tuttum o rakamalr için. ama gel gorki yakalandım. zaten terste parçam vardı bu tlyide bulmuştum ondanda ters . bilmezsem sıkıntı yok. ama bile bile
mt1 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
mt1 ()2 hafta en az beklenir tahmini düze gelmesi için ytd
0BeğenmedimŞikayet
mt1 ()21.96 ya kadar yolu var dün yazmıştım ama 7-8 ciler dün yine çıktılar meydana
0BeğenmedimŞikayet
Bağlayıcı ()6080/5985/5920
0BeğenmedimŞikayet
BaFRaLıı55 ()Hocam sizi hep takip ediyorum biraz gec kaldim alimlarimdan sonra ama saglik olsun ortalamam 6.30 benim dediginiz subat ayinda nerelere gelir al sat yapmıyorum hocam ve uzun vadeciyim yani seneye kurbana düğünüm var bekletiyorum tahmininizce nerelere gelir fiyat gumuste kurbana cevap verirsebiz sevinirim hocam nadir yazanlardanim (:
0BeğenmedimŞikayet
Ahk1 ()Hocam 5.85 ortalama ile çok yüklü var satayım sizce
0BeğenmedimŞikayet
Heybetlim ()Nasip değilmiş hocam. Bundan sonrasına bakıcaz artık. Sizin canınız sağolsun.
0BeğenmedimŞikayet
Rozalie ()Inşallah cunku bi sure takip etmeyecegim güzelim gozlerim astigmat olcak bu gidisle