Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (57)
0BeğenmedimŞikayet
dewaju ()Aktif bankta bono aldım gelen hesaba EFT yapmak istedim ücret çıkmadı. Henüz sözleşme imzalamadıgım için borsa açık değil. Şubeye gitmenizi tavsiye ederim. Saygilarımla.
Kızılelma05 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ahmtkaya ()İnternetten form dolduruyorsun sonra müşteri hizmetlerini arıyorsun sana sözleşme imzalatıyorlar bulunduğun yerde sözleşmen işleme alındığı gün hesabı kullanmaya başlıyorsun
vatansever1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Talip0571 ()teşekkürler çok sağ olun
0BeğenmedimŞikayet
salih0653 ()Internette hesap acilabiliyormu
0BeğenmedimŞikayet
KARİZMA_tek ()Aktif bank 5x24 mü hizmet
0BeğenmedimŞikayet
vatansever1 ()Müşteri hizmetlerini ara
Talip0571 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Talip0571 ()merhabalar aktifbanktan nasıl hesap açabiliriz. her yerde şubesi yok malumunuz
0BeğenmedimŞikayet
Polat205 ()Aynen öyle bekleyelim elbet gümüş birgün bizede güler
1BeğenmedimŞikayet
vatansever1 ()Üçret yok, bankamatik kartı veya kredi kartı yok. kısa alsatçıların ekmek yiyecegi banka
0BeğenmedimŞikayet
Kızılelma05 ()Çok iyi yarın hemen bi şube bulup geçiyorum. teşekkürler.. bide eft ücreti yok dersen tadından yenmez
0BeğenmedimŞikayet
AG_04 ()Kuveyt'de 5 krş
Tfx de 6 krş
Darkos için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ÇOK_ESKİ_DOSTLAR ()Süper makaslar.
@THE_END_ @THE_END
@Ust14
1BeğenmedimŞikayet
vatansever1 ()Aktif bankasından bâşka tanımam. ekmek yemek isteyen aktif banka gelir.
Darkos için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
vatansever1 ()Herkese aynı makas,1 gram bile gümüş alabilirsiniz. mebla önemli degil
0BeğenmedimŞikayet
Darkos ()7 krs var Kuveyt de al sat zor
0BeğenmedimŞikayet
vatansever1 ()Yazık çok makas parası verdik. şimdi makaslar düşük oldugu için vede vergide kaldığı için alsatçılara gün doğdu
Polat205 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kızılelma05 ()Özel kurmu bu. her müşteriye verilen makasmı. özel kursa mebla nedir en düşük
0BeğenmedimŞikayet
vatansever1 ()Evet var, sadece emir verme yok
0BeğenmedimŞikayet
vatansever1 ()Herkese aynı makas ben 100 bin tl ile işlem yapıyorum
Samet3525 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
vatansever1 ()Kurye gelmesi lazım. ben direk bankadan açtım. Gördüğüm en iyi banka makas olarak.
Hele gümüş ü dolara satmak yokmu makas yok gibi
THE_END_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Polat205 ()Makas aralıkları super kuveyt te 504 kurus
0BeğenmedimŞikayet
vatansever1 ()2 ile 3 kuruş arası
Bir_işçi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bir_işçi ()Gümüş kaç makas
0BeğenmedimŞikayet
THE_END_ ()gümüş nasıl kardeşim bende hesap açtım sözleşme imzalanınca fx açılıyormuş, kuryeyi bekliyorum
0BeğenmedimŞikayet
Beylerbeyii ()Güzel de her yerde şubesi yok
0BeğenmedimŞikayet
Samet3525 ()Size ozel heralde bu makas cok cok iyi bende tfx makas 450 lerde dolarda
0BeğenmedimŞikayet
Kızılelma05 ()Çok iyi 24 saat işlem varmı