Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (173)
0BeğenmedimŞikayet
Moonlight_zeynep ()5.50 den bile aldirmayan var 4.80 den minnak toplayacakmış :))
MALi___ için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
MALi___ ()Fisiekci ve selaleciler olmasa daha guzel olacak. Insanin aklini celdiriyorlar. Yok 6.30 yok 5.50.
Moonlight_zeynep için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Moonlight_zeynep ()Aaa ben en son 6.15 gördüm :( niye düşüyor anlamis değilim
Acemi_gümüş__tüccarii için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Moonlight_zeynep ()Aynen :)) bi gülmedik ne sata bildik ne kar gördük fırsatları kaçırdık
Trabzonlu_Mimariçe için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Moonlight_zeynep ()Iste ben düşükken almam daha dip beklerim sonra yuksekten alırım 6.50 ilk alımım, halbuki defalarca dustu 6.00 6.10 20 30 hatta 5.90 bile gordum ya 5 gelirse diye bekledim :((
Mu_ka için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Moonlight_zeynep ()Selam hocam bu seviyeden alınırmı 4.90 stop demissiniz yani oraya kadar düşebilirmi
ntmen_x için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Zeynep hocam slm. lar Trcas 5.08 ortalamalı alımlar kâr yazdı
5.40 üzeri kalışlar 5.70 direnç hedefte
Stop 4.90
Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Trabzonlu_Mimariçe ()Evet baya kişi bir gecede kayboldu gitti :))
piyasanın_efendisi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mu_ka ()Artık yavaş yavaş daha cesur hareket etmeye başlarsınız ondan sonra kar edersiniz umarım. Senede üç yada dört kez al sat yapacaksın terste kalma zarar etme ihtimalin çok düşük olur.
0BeğenmedimŞikayet
piyasanın_efendisi ()bi aralar keten peres vardı %20 mi ne düşecek diyordu bir gecede kayboldu gitti hepsi :)
0BeğenmedimŞikayet
Trabzonlu_Mimariçe ()Bnde öyle :) tersler kraliçesi oldum hahah
1BeğenmedimŞikayet
Trabzonlu_Mimariçe ()Ben keten prensi düşüş bekliyor diye hatırlıyorum. O kdr net tanımıyorum kendisini gerçi
0BeğenmedimŞikayet
Acemi_gümüş__tüccarii ()Bugun 6.18 cikmişti
0BeğenmedimŞikayet
Moonlight_zeynep ()6.17 e düşürdüm tabi zararkes yaptim :(
Acemi_gümüş__tüccarii için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Acemi_gümüş__tüccarii ()Ortlamaniz nedir arkadaşim
0BeğenmedimŞikayet
che_guavera1341 ()yalnız adam ocakta öngörüsünü yaparken zaten ağustosta 26-30 dolar aralığına gelecek demiş...
0BeğenmedimŞikayet
Moonlight_zeynep ()Yanılmadı iste nokta atışı.. ağustos ayında $ dan gumuse geçtim 7 8 gelecek dediler sonuc ortada 1krs kar etmedim
Mu_ka için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Moonlight_zeynep ()Kisa vade diyosunda canım agustos ayından beri full gumusteyim ve tersteyim kâr etmeyi bırak param eridi üstüne
0BeğenmedimŞikayet
Moonlight_zeynep ()Hahaha yanlis hatırlamıyorsam gumus ons 17$ 18 dolardi 29 dolar hedefi verdiğinde taşlamışlardı kendisini, o zaman gümüşe bu kadar yatırım yapan yoktu.. tam ağustos ayinda 29 dolar gördü
0BeğenmedimŞikayet
Mu_ka ()Gerçekleşti ama millet nokta atışı bekliyor.
0BeğenmedimŞikayet
Trabzonlu_Mimariçe ()Kız ocaktan ağustosa 8 ay var :) şimdi söyledim 9 ay sonra tuttu sence mantıklı mı :)) herkes kısa vade öngörülere önem veriyor sende bende dahil :D
0BeğenmedimŞikayet
Moonlight_zeynep ()Yaa nokta atışları vardı, ocak ayindaki öngörüsü ağustosta gerçekleşti, site kıymet bilmedi :(
che_guavera1341 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
che_guavera1341 ()adam 2 ay önce demiş işte ne olacak bitecek... @Moonlight_zeynep
0BeğenmedimŞikayet
Free_61 ()Size yakışmadı...
Keten_prens için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Moonlight_zeynep ()Sitenin üstünde kara bulutlar dolaşıyor, bu pazar geceden beri kavga tartışma bitmedi istifa eden edene niye acaba.. tuhaf
İMAJ_MUTFAK_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İMAJ_MUTFAK_ ()Hayırdır istifa eden edene ne var böle bizim
Bilmediğimiz şeylermı var
0BeğenmedimŞikayet
Hehehe_09 ()Yooo goremedim ben
0BeğenmedimŞikayet
Moonlight_zeynep ()Bende anlamadim en son 4 5 saat once girmiştim siteye, simdi sayfasina uğradım bazen yorumlar düşmüyor istifa ettiğini öğrendim, kavga tartışma v. s mi oldu biriyle
Hehehe_09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hehehe_09 ()Niye herkes. istifa. ediyor =). anlamadim
0BeğenmedimŞikayet
Moonlight_zeynep ()Aaaa sizdemi Eraycan abicim neden ama :(( lütfen geri dönün yaa
Keten_prens için cevaplandı (yorumu göster)