Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (412)
0BeğenmedimŞikayet
62Dersim ()Grafik bana uzun yolumuzu ve belirsizligimizi cagristirinca... :)
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Xpress ()Suan icin lazim degil yapacak birsey yok dunku cikista 3-5kapattim geriye 12 veya 13 zarar var onuda zamanla kapatirim artik altan alip bir kac kilo artirirsam zarar kendiliginden cikar sansima direk cikis yaparsada bir yerden alim yapacagim artik hakimizda hayitlisi
Wanga için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Bu tarz anlamların uygun olduğunu düşünüyorum ben de.
mali_x için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mali_x ()düşen grafik; çöküşte olan dünya ekonomilerini, öldü diye gömülen ama ''yerin altından'' tekrar çıkıp toparlanıp giden ise; değerli metallleri anlatıyor olabilir.
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Olabilir demek ki bir çok kişi dolar altın gümüş konusunda hem fikir Görseldeki anlamları çıkarırken
burak06c için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()O da olabilir her şey uyuyor gibi herkesin söylediği
cemil25__ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
burak06c ()Altının dip yapması doların zirve yapması bence yeşil doları simgeler rip kelimesi yırtıl anlamında kullanılmış ve altın da dip yapıyor inş öyle değildir :)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Aşık Veysel'in felsefesi
62Dersim için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Evet mantıken olabilir
UMUDUMUMUT için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Zararda olanlar için inşallah diyoruz. Zombinin tipi ünlü birine benziyor mu diye ayrıca çıkarım yapmak istiyorum ama
0BeğenmedimŞikayet
Wanga ()Para lazım değilse acil kalsaydın abi zararkes yaptın üzüldüm valla can acıtıcı bir şey çünkü
Xpress için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
cemil25__ ()ortadaki zombi aşagodan topla diyır eli asagı işaret ediyor es sondaji yukü aldık yürüyelim diyor ytd
0BeğenmedimŞikayet
UMUDUMUMUT ()Altının düşüşünü doların hortladığını anlatıyor olabilir
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Güzel tespit
baba_zararda_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
62Dersim ()Grafik şunu diyor:
"Uzun ince bir yoldayım.
Gidiyorum gündüz gece.
Bilmiyorum ne haldeyim.
Gidiyorum gündüz gece. "
Ahvalimiz budur hocam
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Olabilir zaten şu an bütün ülkelerin sıkıntısı enflasyon
Pikachu1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Xpress ()Gram artirabilecegim her noktadan parca parca alim yapacam baska turlu zarardan cikabilmem mumkun degil
Sinasi55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Pikachu1 ()enflasyon olabilir mi bu zombi
0BeğenmedimŞikayet
Karadayi_akrep ()Dibe doğru ölüm vuruşunu andırıyor
0BeğenmedimŞikayet
UMUDUMUMUT ()Bence Kıymetli madenler yükselecek...
0BeğenmedimŞikayet
Sinasi55 ()Abi senin dip nedir bekletin ? Zaraar keste yapmışsıb
Xpress için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
baba_zararda_ ()Birde dusenlerin mezardan çıkan sol koluna dikkat edin dip deren 2 3 adama doğru yön veriyor
0BeğenmedimŞikayet
Xpress ()R. I. P. rest in peace barista dinlenme veya sofia rest sarkisi
Bim bari bom bom bari bom bom
Artik neyi bomluyorsak
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
cenkoooo ()Ortadaki zombinin ayakları yatay işaret ediyor gibi . Sağdaki ise yukarı der gibi
Kzılhafiye1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Orta parmak olarak düşünmemiştim ama iyi detay yakalamışsınız :))
Kzılhafiye1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
SMMMüşavir ()bencede sarı çizgi kesinlikle borsa. Çok güzel bir tespit olmuş tebrik ederim.
Emir_Babacan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Olabilir hocam çeşitli bakışlar iyi oldu bence
Emir_Babacan için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Emir_Babacan ()Hocam sarı çizgi, borsa, para ve şirketlerin düşüşünü, mezardan çıkanın da ( emtia ) topraktan çıkan metallerin yükselişini gösteriyor gibi..