Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (113)
0BeğenmedimŞikayet
_HERİ05_ ()ilk cizgi 6.31 olacak ti dostum
yanlis cizdin
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Hedefe az kaldı :)
_HERİ05_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Evet aynen öyle. Yani 27.50 yi geçerse olay başka bir hal alabilir.
Keten_prens için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Keten_prens ()o zaman görüşünüz 27,50 bilemedin biraz yukarısı sonra çoşku ile akan şelaleler doğru anladım sanırım..
0BeğenmedimŞikayet
_HERİ05_ ()$ yatirim yapilmayacak tek arac
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Rica ederim. Bu grafik kısa vade için geçerli. Yani kısa zaman içinde geçerliligi kanıtlanacak. Hareketi takip edip gerekirse vaziyet alacagız. Ben full dolardayım yani inip çıkması beni etkilemiyor :)
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()28.50 ye çıkarsa bu yapı iptal olabilir. Pek mümkün görmüyorum.
0BeğenmedimŞikayet
_HERİ05_ ()bak üstadim
siz grafikten cok iyi anlarsiniz
benim grafik ne diyor soyleyim mi
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()27.60 gibi bitebilir. Belki 27.90 ı zorlar ama az ihtimal.
Auykur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Auykur ()Aynen kısa kesmiş ben de onun nedeni ni merak ediyorum
0BeğenmedimŞikayet
Keten_prens ()benim bakış açımda aynı ama o kısa kesmiş son hareketi..
Auykur için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BAŞKENT_EFESİ ()Anladim teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Lütfen panik yapmayın. Hiçkimse kestıremiyor. Uzmanlar strajistler bile. Dua edelim abd borsaları daha da satış yemesin. Unutmayın düşüşler alım fırsatıdır. Şu an altın ons güç toplama aşamasında. 1460 larda şimdiki gibi olmuştui ve gelen noktaya bakın. Düzeltme daha bitmedı diyebılırım. Anma gümüş hemen alıcı buluyor. Bakın Cuma kapanışıya.
O yüzden full işlem yapmadan sepet doldurmak sabırlı olmak gerek. Artık orta uzun vade düşününmeliyiz.
BAŞKENT_EFESİ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Auykur ()@Keten prens güzel bir noktaya değildin üstad ben de şimdi tam olarak oraya bakıyordum flat 3-3-5 yazan çizime göre çıkması gerekiyor gibi ama @super_conqueror hocam ne diyecek onu da merak ediyorum sonuçta (2) bölgesi elinde grm gümüş olanların bir çoğu için satış bölgesi olacak yanlış düşünüyorsam düzeltin
1BeğenmedimŞikayet
Keten_prens ()yani söylemek istediğim (2) mavi küçük (a) nın boyuna uzar mı?
0BeğenmedimŞikayet
BAŞKENT_EFESİ ()Bu hafta düşüş mu bekliyor ytd
1BeğenmedimŞikayet
Sinasi55 ()emeğinize sağlık hocam.
0BeğenmedimŞikayet
Keten_prens ()grafiğiniz dikkatimi çekti benzer düşüncelere sahibim... sizce 28,50 de bir omuz yapıp devam etme ihtimalide olabilir mi..
0BeğenmedimŞikayet
Yalçınay_57 ()Teşekkürler üstad... Sizce yukarı 29 ons üzerine atıp oradan belirttiğiniz seviyeye düşme ihtimali varmı.. yani beklentinizin bi miktar ötelenmesi durumu... Grafikde belirttiğiniz tarih aralığına göre Eylülün son 10 günü düşüş öngörünüz var... Emekleriniz için saolun... varolun...
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Teşekkür ederim hocam. Sizin grafiğinize her zaman güvenmişimdir. Bir az zaman alsada hep gerçek oluyor. Bu seferde bir az zamana yayılacak gibi. sabrımızı zorluyor. Her iki yöne hazir bekliyorum. Yarı dolar yarı gümüş.
Güzel hafta sonunuz olsun. Artık gerçekten gümüş girafiği elinize aldınız. Yükünüz ağırlaştı. :)) ellerınıze sağlık. ..
1BeğenmedimŞikayet
Auykur ()Eline sağlık üstad grafik işlemiyor diyenler grafik bilgisi hiç olmayan kişiler bence
0BeğenmedimŞikayet
Esenadam47 ()Bu büyük bir düşüşü gösteriyor
4BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()