Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (97)
0BeğenmedimŞikayet
Burcuxxx ()Okudum arkadaşım kisiselde başka mesaj gelmedi sağlık olsun bekliyorum zaten ben yaptım kendim hangi akla hizmet yaptım onuda bilmiyorum:)
Murat5635 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Neyse ablam bereketli olsun
Ecem58 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ecem58 ()Baskanim sözünden çıkmadım kazandım cok şükür:)) arada abarttıgim doğrudur @Murat5635
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Evet ablam başkanın sözünden çok çıkmıyor sadece 2 kg al dedigimde 4 kg alabiliyor o kadar
0BeğenmedimŞikayet
Ecem58 ()Ama. Söz dinliyorum baskanim :))
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Full dolu hala yükleme peşinde zor tutuyorum @MaSaLıMm
1BeğenmedimŞikayet
Ecem58 ()Kamyon full dolu lakin asla hareket edemiyor:)) hos geldin masalım
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Bak kişisel görüşlere ili mesaj kooyaladım geldimi sana
Burcuxxx için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Burcuxxx ()Mesaj gelince cevap veririm sıkıntı oluyor bazen
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Geldi insalaAlh benim cevap ta gelir alınır tabi ki ben aldım @Ecem58 kamyonu doldurdu @MaSaLıMm bide etikey yapayım
MaSaLıMm için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
MaSaLıMm ()Benim ki gelir mi aceba gümüş alınırmı ustam buralardan
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Aynen arkadasim valla belki de ben geldi sanıyorum gelmiyor geçen gram bozcam dediğinde de yazdim büyük ihtimal gelmedi gms alcam dediginde yazdim sanırım o da gelmedi cevap ta gelmeyince çekiniyorum sormaya be etcez bilmiyorum
Burcuxxx için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Burcuxxx ()Alıştık gelmeyen mesajlara :/
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Eyvallah dostum zaten burda da bitti muhabbet 2 meaaj attım @hakan7038 e cevap gelmedi arada @Burcuxxx de attim herhalde o düşmedi
HARPUT için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
HARPUT ()bır sey demedım sevındım sadece
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Abi dur valla son 1 aydır ilk kez @hakan7038 abimle ust üste 3 mesaj düştü
HARPUT için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Öznur_16 ()Daha iyi olacak inşallah abim. Boşvermek ne demek bizde sen iyi olunca iyiyiz. Başımda büyüklerimiz olmasa bizim halimiz ne olur.
hakan7038 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
HARPUT ()muhabbetını daım olsun
1BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Kardeşim, pazartesiye bıraktı. Tam iyileşme yok, ama iyiye gidiyormuşum. Olmazsa beş gün süreli iğneye başlayacağız. Hayırlısı olsun inşallah. Beni boş verin, siz iyi oldunuz mu beni de iyi kabul edin.
Öznur_16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Yok abi sensiz 3 dk bile çekilmiyor
0BeğenmedimŞikayet
Öznur_16 ()abim nasıl geçti kontrolün
1BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Ben yine üç gün sonra geleyim mi?
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Emeğine sağlık abim kaleci sağlam yine bizim
0BeğenmedimŞikayet
ahkzn ()ons yerlerde (((
Saudade_34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Birazdan, bakalım belirsizlikle ilgili bir ip ucu elde edecekmiyiz:)))
Faruk_2525 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Rüzgârın_aşkı ()Âmin amin hepimizi İnşaAllah
Netcez için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cem2501 ()Saygılar Abi tabiki
0BeğenmedimŞikayet
Faruk_2525 ()Abim hg belirsizlik koruyor halen kendini
0BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Cem kardeşim, biz burada büyük bir aileyiz. Akıl akıldan üstündür. Lütfen sen de bizlerden yorumlarını eksik etme. Çok teşekkür ederim. Sevgiler, saygılar.
Cem2501 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Rüzgârın_aşkı ()Amin amin inşallah güzel insan.. Yazdıklarına harfiyen katılıyorum. Selam ve dua ile