Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (38)
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Öyle demeyin. Sessiz gizli takip edenlerde var sizi. :) gümüş sayfasındayım. Amma her zaman takıptayım. Eksik olmayın. Var olun sağ olun. İyiki varisiniz. Bilgi için teşekkürler, bol kazançlar. :). Hayırlı günler. Tüm dualarım sizinle olsun. Her zaman her gün. Hat saat her dakika:). :)).
Black_eaglE için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Black_eaglE ()Ve aleyküm selam, Hayırlı sabahlar, Cuma'mız Mübarek olsun
Nevkar1976 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sports07 ()Bi dakka bi dakka dur, ben 460,20 emir girişi yapmıştım. 1928 ons tam kaça denk geliyo. Ucundan kaçırmak istemem. Bunu hesaplarken; ons x dolar ÷ 31.1= gr değeri veriyor dimi? Ama doların alışı mı satışı mı
0BeğenmedimŞikayet
Adem0638 ()Hocam çok hergun arada bı yorumlara bakıyorum epeydir ilk defa gördüm yorumu nu gelmiyormuydun banami denk gelmiyordu ?
0BeğenmedimŞikayet
SPOT ()1904 ve 1878 beklemiyormusunuz.
Grafik yorumunuzda vardi
0BeğenmedimŞikayet
reyhan21 ()Teşekkür etimhıcam
12BeğenmedimŞikayet
Black_eaglE ()Gram da Ons'un 1928 dolar desteğinden güç toplayarak ve doların da vereceği destekle beraber yeniden 480 - 500 lira civarını test edeceğini düşünüyorum. Bu seviyeler ilk etap olacaktır. Akabinde orta vade de 500-550 lira arası fiyatlamalar göreceğimizi tahmin ediyorum
reyhan21 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Netcez ()Bence değil yine ucuzmuş havada buyrun bir tanede bizden olsun
0BeğenmedimŞikayet
reyhan21 ()Hocam hayırlı akşamlar gıram kısa vade öngörü üz ne aceba
0BeğenmedimŞikayet
Black_eaglE ()Allah razı olsun, bilmukabele kadim dostum. Harput ismini yıllardır görürüm, tanırım.
Söyleme hiç gerek yok. Zaten like konusunda espiri den öte amacım yok biliyorsunuz. Ara ara takılıyorum sadece.
HARPUT için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Black_eaglE ()Cünlemizden razı olsun inşallah. Çok tşk ederim, saygılar
dilek34 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Black_eaglE ()Ya hakikaten bir ara moral olarak iyiydik, akrostişleri patlatıp duruyorduk :) Şu pandemi çıktı çıkalı hep bir karamsarlık, tedirginlik ve korku yaşıyoruz maalesef :(
İnşallah en kısa zamanda eski günlere döneriz.
efelif için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
efelif ()Ara ara şiirler de yazardiniz...
1BeğenmedimŞikayet
M_OZP ()O zaman bi like den benden hak ediyorsunuz ?
1BeğenmedimŞikayet
sports07 ()Yaaa, aşkolsun :)))
6BeğenmedimŞikayet
Black_eaglE ()Ya şu like konusunu gerçek sanmışsınız ya hakikaten çok tatlısınız :):) Bu like meselesi benim ara ara yaptığım bir nazire'dir.
Yine de çok tşk ederim.
Sağ olun, var olun
sports07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sports07 ()Valla ben hep beğeniyorum ama kimin beğendiğini anlayamıyorsunuz sanırım :)
0BeğenmedimŞikayet
dilek34 ()@Black_eaglE Hocam emeğinize sağlık /\ siz bu zamana kadar ne dediyseniz çıktı :) Allah razı olsun sizden /\ :)
1BeğenmedimŞikayet
HARPUT ()dostum verıyoruz teprıkte edıyoruz ama acık vermıyoruz yanı sana lıke verdık demıyoruz rahat ol sevılıyorsun
0BeğenmedimŞikayet
dost55 ()öyle demeyin usta, sessiz takip edenlerde var :)
0BeğenmedimŞikayet
REFİKCAN ()emeğiniz için teşekkürler 3 like
0BeğenmedimŞikayet
Jacobsaran ()Elinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Kap106 ()Gözünü like doyursun bende verdim
0BeğenmedimŞikayet
mezopotamya_gugalanna ()Ben verdim kralsin kara kartal ; ve tsk ederim
32BeğenmedimŞikayet
Black_eaglE ()Valla asıl ben size çok tşk ederim.
Bugün ne güzel paylaşımlar yaptım ama sizin dışınızda kimse tşk etmedi :)
Like bile vermediler doğru düzgün :)
Eskiden like'lar havada uçuşurdu :)
Neyse demek ki bütün güzel şeyler geride kalmış :):):)
Nevkar1976 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
reyhan21 ()1980 krarm ı hocam yoksa ücgen icindemi hareket eder