Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (226)
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Rica ederim. Hayırlı kazançlar
Metizm01 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Aleyküm selam. Dilimizin döndüğu kadar yorumladık. Hayırlı kazançlar
erenbeg için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Metizm01 ()Değerli zamanını ayırarak yaptığın çalışmalar adına müteşekkirim. Rabbim herkese hayırlı kazançlar versin. Like
Carpediem37 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
erenbeg ()Selamlar Efendim. Emeğinize ve ellerinize sağlık. Benim gibi temel ve teknik analizde anlamayan yatırımcılar için Çok güzel, anlaşılır ve faydalı bir çalışma olmuş. Teşekkürler Selam ve hürmetlerimle
2BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Rica ediyorum
Betwars için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Rica ederim kardeşim. Allah razı olsun
6ninde1i için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Betwars ()Teşekkürler hocam
0BeğenmedimŞikayet
6ninde1i ()Detaylı teknik değerlendirmeleriniz için teşekkür ederim saygıdeğer @Carpediem37 .
ALLAH(c. c. ) yavrunuza şifa versin...
Kulun sahibi ALLAH(c. c. ) Ana, baba da birer kul.
Akıbetiniz hayrolsun...
Esenlik ve afiyet dilerim.
Saygılarımla.
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Birde bana sor- _-
dost55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dost55 ()Yorumları okumanızda fayda var hayırlı akşamlar :)
dost55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
dost55 ()Saygılar bizden efendim, emeğine sağlık, ben demiştim sen toparlarsın diye ressam ım :)
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Nasip diyelim
ÖykûM09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Sağolasın abla. Evet telefon ile olunca analizler yorucu oluyor - _-
Volkanata için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Ben efsaneyim . Canım kendim ^_^
0BeğenmedimŞikayet
Volkanata ()cok emek vermissiniz. elinize saglik
2BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Gelir gelmez. Gram tek başına degerlendirilmemeli. Lakin vadeli düşnurseniz gümüşten intikamını alacaktır ^_^
1BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Rica ederim. İhtimaller her zaman vardır. Onslardaki negatif akım daha sonlanmadı. Analizlerde nazı noktalara dikkat cektim. Stop olma ihtimali bile mevcutm. 445 dip diyemem. Biraz fiyatlara zaman verelim. Bize yeni desenler çıkartsınlar. Bizde kelebeğimize hayat verelim ^_^
Asil981 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Asil981 ()Emeğinize sağlık tfx gr altın hesabım var cuma günü 445 de alayım mı diye sordum bekle panik yapma dediniz bekledim nasip olmadı bu hafta içi tekrar 445 görür mü acaba
1BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Iyi tercih. Canım kendim :)) şaka bir yana malesef sosyal medya dahil dogru durust analiz yapan yok. Ne isimler madara oldu. Hatta su matarası oldular. Çizgimizi koruyarak devam ediyoruz. :))
hakan7038 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Mevsimi değil daha ^__^
Meleda için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Usdchf sordu bir arkadaş. Birde daha mevsimi değil ^_^
0BeğenmedimŞikayet
goldcashmann ()bende aksini düşünüyorum tekrar 2xxx li rakamlar gelsin istiyorum
Srkn87 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Kanka, Eliot'a güveneyim diyorum, El olunca güvenemiyorum; Gan'a güveneyim diyorum, Gandırır beni diye yine güvenemiyorum; parabolic belki olur diyorum, ama zaten onda para bol beni ne yapsın; onun için her yol sana çıkıyor kanka, ben sana güveniyorum:)))
0BeğenmedimŞikayet
Bahar54 ()Duydun mu serkannn okuyorsun dimiii:D
1BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Teşekkür ederim. Parmaklarima kuvvet ^_^
0BeğenmedimŞikayet
Meleda ()Çizemediklerinizi merak ettim hocam :)