Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (106)
0BeğenmedimŞikayet
Rcng ()Ustadim 2 hafta once yapmis oldugum tahminleri degerlendirir misiniz.
Gümüş için Rcng yorumu (2 hafta önce)
Kademeli tarife
5.40_ 6.28
5.20_ 6.90
5.70_ 7.90
6.25_ 8.60
Bu agustos ortalarina kadar boyle
Gerisi 2 haneli rakamlar yatirim tavsiyesi degildir.
https://altin.in/rcng/14
https://altin.in/rcng/3
DOGANbey42 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Cok tsk ederim ustadim hayirli kazanclar dilerim
Kaleli_Turkish_Soldier için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KızılElmam ()Teşekkür ediyorum Doğanbey42 ilginiz'den dolayı
DOGANbey42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kaleli_Turkish_Soldier ()Emeğine yüreğine sağlık üstad...
1BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Tl de olanlar bu kama hareketinin asagi kirmasini beklemekten baska suan sanslari yok gibi duruyor 5.47 ii bir alim bolgesi idi nasip olmadimi olmaz
KızılElmam için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Rica ederim ustadim arkadaslarimi manzarayi gorsun istiyorum
kaptroy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Genel kani evet ustadim asagi kirar formasyonun bozulmasi icin kama uste kirmali uzun bir mum bu isi cozer
Malatyalı44_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kaptroy ()Elinize sağlık baya emek harcamissinIz
0BeğenmedimŞikayet
KızılElmam ()Doğanbey42 tl'de olanlar ne yapmalı teşekkürler şimdiden
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Cumlemizden ins. Hayirli kazanclar dilerim
Mrkp için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Malatyalı44_ ()Gümüş gramda yükselen kama genelde aşağı kırmaz mı hocam
0BeğenmedimŞikayet
Mrkp ()Eline emeğine yüreğine sağlık kıymetli abim. Allah razı olsun.
1BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Ben tsk ederim ustadim umarim isinize yarar
EK71 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
EK71 ()Allah razı olsun. Bu gerçekten bir emek ve tamamen iyi niyet amaçlı paylaşım. İnşallah bu emeklerin değeri bilinir. Kendi adıma teşekkür ediyorum.
0BeğenmedimŞikayet
DOGANbey42 ()Grafikten anlamana gerek yok ki ustadim ucgen icerisinde fiyat ilerliyor nerelerde. Cikis yapar tahmin size ait
SeyyaH23 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
SeyyaH23 ()grafıkten anlamıyorum abı ya bıde acıklayıcı yazaydın nedır bu meret :)