Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0412 17:57:50
EUR 36.0026 17:57:50
USD 34.5549 17:57:50
ALTIN ONS $2695.8650 17:57:50

Grafiği gönderen: Ademistos

6.83 rakamını kırdığında hedef 6.97

Yorumlar (61)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Laleee ()

Sizi bulabileceğimiz başka bir yer söyleyin öyle gidin gidecekseniz Ensar bey lütfen, sizden başka bu düşüşü bileni ben bu sayfada görmedim :(

Ennsar için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ennsar ()

Dostum cidden öyle kişiler çıkıyor ki bunalıyor insan müneccim olmamızı bekliyorlar

GümüşTüccarı için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Halberdier ()

Hocam sen gerçekten bunları kafana takma.
Genele bak.
Burada senin hakkında atıyorum yüz kişi yorum yapıyorsa, aralarından hazımsız bir- iki tanesi böyle saçmalıyordur. Onlar da başka kayıplarının acısını farklı şekillerde çıkarmaya çalışan tipler.
Lütfen burada kaç kişi senin gibi birçok değerli üstadın yorumlarını dikkatle takip ediyor.
Pireye kızıp yorgan yakılır mı hocam :)

antepli87 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ennsar ()

Cok sayida bilgili hocamiz vardıda hepsi ya izliyor yada başka platformda malesef bizimde gitmemiz pek uzak görünmüyor oneol da gitti malesef

doğayvz için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

özgece ()

@antepli87 İkiniz de çok saygıdeğer insanlarsınız ve ikinizin sayesinde Biliyorsunuz ki çok hayır duası alıyorsunuz arada elbet kendini bilmez insanlar çıkacaktır ama lütfen onlara itibar etmeyin ve engin bilgilerinizden mahrum bırakmayın Birinize bir şey dendiği zaman geçmiş konuşmalara bakarsınız sizlerin takipçisi savunuyor ne güzel etrafımızda güzel insanlar biriktirmişsiniz

0BeğenmedimŞikayet

doğayvz ()

haklısınız sonuna kadar ama onlar yüzünden bizleri bırakmayın burada zaten sayılı bilgili hocamız var :(

1BeğenmedimŞikayet

Miyad ()

Dostum sen be @Ennsar elinizden geldiği kadar emek sarf ediyor yardımcı olmaya çalışıyorsunuz
Yüzde yüz dedikleriniz çıkacak diye bir şey yok bizden çok iyi biliyorsunuz gördüklerinizi bizimle paylaşıyorsunuz .
İşe yarayınca paşa yaramayınca hesap sorayım mantığında olanları kayle almayın.
Hele senin herkese cevap verme nezaketin herşeye bedel salla gitsin

0BeğenmedimŞikayet

Gio ()

Sn @Ennsar dünkü görüşlerinizde değişiklik var mı?

0BeğenmedimŞikayet

TAKKALI43 ()

Siz değerli hocalarimiz giderseniz biz kimlerin bilgi ve tecrübelerinden faydalanacağiz. İnanın sizin sevenleriniz kat be kat çok.

0BeğenmedimŞikayet

Ylm ()

Bos ver hemserim hekesin akli var benim alisim 3888 hic satmadim o kadar firsat geldi

0BeğenmedimŞikayet

Z_gün ()

Ben de ayni seyi dusunuyorum

Mrtsnmszgn için cevaplandı (yorumu göster)

5BeğenmedimŞikayet

Ennsar ()

Dostum @antepli87 dünde aynı senaryoyu yaşadım yazmayım dedim artık
Kurunun yanında yaşın sucu dedim engelle geç!

1BeğenmedimŞikayet

Mrtsnmszgn ()

Hocam yakin zamanda takip etmeye başladım sizi ve soyleminizle 6.36 ortalamali girdim ki hiç kimse 5.40 ları beklemiyordu sozin soyleminizle girdim dedim ama kendi hür irademle benim gibi birçok kişi grsfik falan anlamiyor bizde elimizdeki ufak birikim le çocuk larimız için biseyler yapmaya çalışıyoruz siz ve diger değerli üstadlar vakit ayırıp yardımcı olmaya çalışıyorsunuz beğenmeyen oturup grafik cizsin kendisi yapsin sizlerden Allah razı olsun. Ama lütfen fazla cevap yetistirmeye calismayin

0BeğenmedimŞikayet

Frkab ()

Kötü yorumlardan ziyade sizi destekler yorumlar çok daha fazla. bence onları dikkate alın ve bu siteyi boş yorumlara emanet etmeyin

0BeğenmedimŞikayet

Ferhat_Ankara ()

Birkaç gün önce üye oldum, daha önce üyelik yapmadan takip ediyordum. Hocam sen iyi niyetlisin yazılarından böyle anladım ve hissettim, herkesi memnun etmen mümkün değil hiç bir ortamda, sıkma canını. Ben de 6,30 - 6,40 arası alımlar yaptım senin yazılarınla, pişman değilim. Kimse her şeyi tam bilemez. Saygılar.

0BeğenmedimŞikayet

Tito_ ()

Bas engeli. biz yolumuza devam edelim. allah razi olsun senden. tanimadigin insanlar icin ugrasiyorsun

0BeğenmedimŞikayet

nurcin07 ()

merhabalar burda yeniyim bir kaç gündür yazılarınız okuyorum sizi takibede aldım bir şey sorabilirmiyim rahatsız etmessem

0BeğenmedimŞikayet

msicak ()

Abi sakin ol engel yeme isteyen konuşur engelle gitsin seni takipteyiz.

0BeğenmedimŞikayet

27ESK02 ()

Hemşerim bugün takip edemedim gümüşü. Günlük beklentin nedir?

0BeğenmedimŞikayet

kaadiir07 ()

@antepli87 sen baştacısın. Herkese cevap vermek zorunda değilsin kaile almak bile zorunda değilsin. Bırak konuşsunlar.

0BeğenmedimŞikayet

Ademistos ()

Rica ederim ne demek

SS3CRZ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

SS3CRZ ()

Teşekkürler

Ademistos için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ademistos ()

4 saat demek dostum

SS3CRZ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

SS3CRZ ()

4h ne demek acaba

0BeğenmedimŞikayet

Ademistos ()

Dediğimiz rakam üstü kapanış güzel olur :))

Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Aynur1 ()

Bana buralarda kapatacak gibime geliyor. Geçe ve yarın devam sanki.

0BeğenmedimŞikayet

Ademistos ()

En az 4h kapanış lazım kırması kırarsa 6.83 6.97 bandına girer
Dönerse yatay devam eder

Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum