Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (61)
0BeğenmedimŞikayet
Manga ()hocam siz antep merkezdemisiniz
antepli87 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
GoldenBroker ()Yorumlarımda yazdım sanki burdaki ortamı sıcaklığı görüp araya yeni katılanlardan bankacı olup ajan gibi girip fitne fesat dağıtmaya çabalayan güruh var galiba bunlara karşı felak- nas okumalı. özellikle şüphem t. x makas yönünden sıkıntılı olan uygulamadan bu tarz olay gelebilir uyanık olmak lazım.
0BeğenmedimŞikayet
Emin_K_ ()Fikirlerinize görüşlerinize önem verenlerle muhatap olun çamur atanlarla değil
Ennsar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ennsar ()Mesajını yeni gördüm.
Yazanın amacı bu ben erken fark edip engelledim miyadi yazarken sana sataştığını fark ettim.
Onu boşver de benim şu hesaplamaya bir bak oluşur mu
0BeğenmedimŞikayet
Dolarbond ()Üstad pirelere kızıp yorgan yakma sıkma canını. Yoruma bekliyoruz seni
0BeğenmedimŞikayet
PesimisTr ()Hocam. Nerelerdesiniz ses verin.
0BeğenmedimŞikayet
pervinn ()Lutfen sizi cekemeyenlere firsat vermeyin biz sizi gercekten kaybetmek istemiyoruz.
0BeğenmedimŞikayet
theologİST ()Bir öğrrtmen olarak tam da bunu kast etmiştim @Ennsar: Bu toplumun muallime, uzmana saygısı yok.
0BeğenmedimŞikayet
hasanCA0281 ()Kasti olabilirler, bankacı varmış aramızda insanları soğutmak için bir kötü söz Yeter sonuçta
0BeğenmedimŞikayet
Arslan_Bey ()Konfor tuşuna bas hocam
0BeğenmedimŞikayet
Rasmos ()Çoğunluk razıysa güzelliğe bak sen
büyüklerimiz derdi ki bizi isteyenlerin olduğu kadar istemeyenler de vardır hayat hep böyledir
1BeğenmedimŞikayet
Gezgin0859 ()Ya üstat biz seni biliyoruz , bırak şu dengesizlerin, engelle gitsin, bunlar mikrop gibidir , bitmezler , kurtulamazsın, engelle gitsin boşver
0BeğenmedimŞikayet
1I96RD ()Değerli bilgiler icin tskler kardeşim sen iyilik yapsanda iyilik her zaman gariptir. Bunu anlayamazlar çünkü insan karşısındaki kendisi gibi görür ve yargılar. Kolay gelsin.
0BeğenmedimŞikayet
Ennsar ()Malesef burda öyle birşey yok.
Tiktakk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
hd07 ()Hocam sizi çok iyi anlıyorum insanın sinirleri bozuluyor , ama bizleri düşünün çoğu kişi size dua ediyor ben de dahil.
0BeğenmedimŞikayet
Tiktakk ()Aslında bu şikayet etme durumunda kimin şikayet ettiği gözükmesi lazım, o kişi engellenir şikayet edilen tarafından sorun biter.
0BeğenmedimŞikayet
Ennsar ()Birdaha gelmeyeceğini söyledi
0BeğenmedimŞikayet
Ennsar ()1 ay engel yedi kim şikayet ettiyse artık
0BeğenmedimŞikayet
sahinbey25 ()antepli abi bırskma bizi
0BeğenmedimŞikayet
Ycl_76 ()Takma abi meyve veren ağaç taşlanır.
0BeğenmedimŞikayet
doğayvz ()Aynen buna çok üzülüyorum bende. İnşallah sizleri de kaçırtmazlar.
0BeğenmedimŞikayet
adigenise ()Ben 1 aydır sitede sessiz sedasız siz ve diğer birkaç kişinin profilinde gezip duruyorum :) Gümüşle alakalı hiçbir bilgim olmamasına rağmen bi cesaretle girdim. Ertesi gün 15.000 tl zarar ettim. O zararı görür gözmez çıkayım dedim sizlerin yorumlarını okuyarak kendimi teselli ettim. Siz uzaklaşmam lazım deyince sessizliğimi koruyamadım :) Yani antepli hocam buralardan uzaklaşmamalısınız. Benim gibi hiçbir bilgisi olmayan insanların gerçekten size ihtiyacı var:)
0BeğenmedimŞikayet
deniz_kızının_sessizligi ()Kafaya takmaya değermi engelleyin gitsin
0BeğenmedimŞikayet
Tiktakk ()Birol hoca niye gitti ki, etliye sütlüye karışmaz, iyi de piyasa bilgi olmasına rağmen al demez sat demez. Millet ilginç gerçekten, canı sıkıldı mı olur olmaz şikayet edip engel atıyor çocuk gibi!
0BeğenmedimŞikayet
kasva22 ()Kasıtlı yapıldıgının farkındayız abi engelle gitsin İnan kötü insanlar için iyi insanlardan vazgecilmemeli
0BeğenmedimŞikayet
müzisgen ()Üstadım nereye daha karpuz kesecektuk
0BeğenmedimŞikayet
Sahraikebir ()Günlerdir size yazılan pozitif yorumlarla dolu sayfa onları görmüyor da iki kendini bilmezin negatif yorumundan etkileniyorsanız eğer, bunun üzerinde düşünmelisiniz
0BeğenmedimŞikayet
Edese ()Belki de spekler gitmenizi istiyor, sizleri de taciz edenler onlar belki de.. kuzu görünümlü kurtlardan rabbim korusun...