Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (33)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş_men1 ()Emir var mı üstad :)
Pulsar_Spin_Axis için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Pulsar_Spin_Axis ()aldigima buraya yazarim.
Ottoman_Empire_2929 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ottoman_Empire_2929 ()Üstad alinca Güneş doğdu gibi şifre yazsan sayfana bizde alsak:) geçen kaçırdım senin aldığını uçtu sonra gümüş
1BeğenmedimŞikayet
Pulsar_Spin_Axis ()yok daha bekliyorum. Kismetse alirim degilse zaten hic benim olmamistir)
Ottoman_Empire_2929 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ottoman_Empire_2929 ()Gümüş alımı yaptınız mı üstad
1BeğenmedimŞikayet
Pulsar_Spin_Axis ()tesekkurler dolmakalem06. Elimden geldiginde yetismeye calisiyorum.
dolmakalem06 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
dolmakalem06 ()Sevgili @Pulsar_Spin_Axis ,
Revize edeceğiniz yeni grafiğinizi sabırsızlıkla bekliyorum.
Bu arada grafiklerinizden dolayı tekrar teşekkür ederim.
Yıllardır gümüş sayfasının vazgeçilmez tek geçilenisiniz :)
Bilin istedim ki, zaten farkındasınız :)
3BeğenmedimŞikayet
Pulsar_Spin_Axis ()grafikteki desteklere dogru kirilim geldikce gunceleyecem. Bilemeyiz nereden cekeceklerini ama guclu destekler onemli.
1BeğenmedimŞikayet
dolmakalem06 ()@mUgÜ028 ,
Demek ki aynı zamanlardan bu yana buradaymışız :)
Uzun zamandır gümüş alış - satışım var :)
Kıymetli dostların öngörülerini okur ve zamanı geldiğinde fikirlerini almayı arzu ederim.
Onların cevapları ile yön bulmaya çalışırım, çünkü bana, bilime, ilime, fenne ve mantığa uygun cevap verecek yorumlar lâzım :)
Bu kapsamdaki görüşlere rağmen gelmeyebiliyor da verilen rakamlar.
Çünkü, gaybı tam isabetle kimsenin bilmesi mümkün değil.
Eğer duygusal hareket edersek "Natural Selction" kaçınılmaz sondur.
Size de güzel ve bereketli kazançlar dilerim.
mUgÜ028 için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
mUgÜ028 ()Ben de 2 yildir siteyi takip ediyorum... sizi ilk defa gordum... insanlar a moral veremiyorsaniz... susmayi deneyin... vermis oldugunuz rakamlara bisey demiyorum... fakat rakamlariniz siz de kalsin... Bereketini gorun insaAllah...
1BeğenmedimŞikayet
dolmakalem06 ()Sevgili @mUgÜ028 ,
Ben o rakamlarda da buradaydım :)
Ancak sizinle ilk defa gümüş ailesi platformunda karşılaşıyorum.
Merhaba.
:)
mUgÜ028 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
mUgÜ028 ()Dolma kalem 5.50 liler de 5.60 lar da 5.70 ler de nerelerdeydiniz sizler? Mantarmisiniz birader siz? Ne mantarisiniz siz? insanlarin moralini bozmayin...
0BeğenmedimŞikayet
dolmakalem06 ()@Pulsar_Spin_Axis ,
Gümüş Ons 21,40 USD'yi de kırabilir mi Salı gününe kadar?
Kırarsa 17 USD'ler görünür mü Ons'ta?
1BeğenmedimŞikayet
CamelSoft1 ()Hocam anlatıyoruz anlatıyoruz üstüne bi de - yiyoruz 15-20 tl olacak yazacam artık :))
4BeğenmedimŞikayet
Pulsar_Spin_Axis ()21'e bile dusebilir dikkat edin. Eger ki gunukte duzeltmeye giderse.. Tabiki herhangi biryerden tekrar kaldirabilirler. Siz tetikte olun zarar etmeyin. Oncelikle sermayenizi koruyun
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
erenbeg ()Gümüş 8 günlük muhteşem bir koşudan sonra yükseliş çizgisini kırdı. Bir düzeltme sürüyor. 10 günlük hareketli ortalamanın altında seyretmesini bekliyoruz.
Eymm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cidra ()Sorma Aynur ya :)
Aynur1 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Aynur1 ()Buralardan dönerse bayram hediyesi olur:)
0BeğenmedimŞikayet
Yalçınay_57 ()Teşekkürler.. saygılar..
KaraKalem_KeskinKılıç için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gio ()Nereye kadar bir düzeltme olabilir?
0BeğenmedimŞikayet
Hizmetkar ()50 günlük hareketli ortalama iyi bir destek görevi görüyor 4 saatlikte ne diyorsun hocam
1BeğenmedimŞikayet
Pulsar_Spin_Axis ()dusus olmasi cok zor duzeltme.
Mustafa89 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mustafa89 ()Gümüşte durum nedir usta düşüş başladımı yoksa düzeltmemi var
0BeğenmedimŞikayet
FIRTINAÖNCESİSESSİZLİK ()rica ederim
0BeğenmedimŞikayet
Eymm ()Teşekkür ederim
FIRTINAÖNCESİSESSİZLİK için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yarcan ()Abi kısaca düzeltme bekliyor adam ... Ytd
0BeğenmedimŞikayet
boogie_man ()7 usd çıkmasıyla 26 usd oldu daha sonra 23 usd lere kadar düştü. Bu da Çıkışın 42% sini geri verdi oluyor. Tahminen maks 65% ini geri verir. Ama emin değilim 100% olursa sıkıntı
boogie_man için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
FIRTINAÖNCESİSESSİZLİK ()Silver ayrıca 8 günlük muhteşem bir koşudan sonra yükseliş çizgisini kırdı. Bir düzeltme sürüyor. Ben 10 günlük hareketli ortalamanın altında delmek bekliyoruz.
0BeğenmedimŞikayet
KaraKalem_KeskinKılıç ()Silver da inanılmaz bir 8 günlük koşunun ardından yükseliş çizgisini kırdı. Bir düzeltme sürüyor. Ben 10 günlük hareketli ortalamanın altında delmek bekliyoruz. Hareket geliştikçe benden daha fazlası ...
Yalçınay_57 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yalçınay_57 ()Teşekkürler... Tercüme edermisiniz... Saolun...