Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (25)
1BeğenmedimŞikayet
VPN2400 ()Teşekkür ederim üstat teknik öğrenmeye çalışıyorum 2-3 haftadır bende terimler geldikçe ezberimi test ediyorum.
ALONE_EAGLE için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Aynen hocam
Ennsar için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ennsar ()Haklısın hocam felaket tellalı değiliz ama 3.70 ten bu yana hep dikkat anı hareket gelir dedik geldi şimdi hep yukarı dersek kafadan atıyor oluruz trend donusu yeni kanal bu kadar kolay olusmuyor biliyorsun.
Bunun bir düzelmesi olacak yay gerilecek ki ok uzağa fırlasın.
0BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Normalde çalışırsa trent dönüş sinyali kabul edilir ama baş boyun omuz ölçüleri takip edilir çekilmelerde ytd
VPN2400 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Serpila ()Ip ustundeyim resmen suan
0BeğenmedimŞikayet
VPN2400 ()Obo tamamlanınca net bir düşüş mü oluyor geri Hocam?
0BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()5 sattlik TKİ bir oluşum biraz sürer oluşacak da tamamlanması ytd
Hassansabbah için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ennsar ()Abla şuan ki durumda birşey demek pek doğru değil 5.17 ye iğne atabilir aşağı iğne atabilir tamamen spek in insafına kalmış :)
Serpila için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Evet hocam felaket tellalı değilim sadece uyardım dostları panik yok takip ediyoruz ytd
0BeğenmedimŞikayet
Hassansabbah ()Beklenti yüksekken bence üzebilir sonra
Serpila için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Serpila ()Tuzum kuruyken satayimmi hepsini ne dersin
0BeğenmedimŞikayet
Hassansabbah ()Kısa sürede mi yoksa Bir kaç gün içindeki beklentim bu
0BeğenmedimŞikayet
Ennsar ()30dk üzerinde çok daha net görünüyor.
0BeğenmedimŞikayet
Eko3944 ()Kesinlikle görüşünüze katılıyorum beni de tedirgin ediyor açıkçası ondan esprili yazdım. Teşekkürler bilgi için
0BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()19.80 civarı kabaca tabi çalışırsa ytd
busdevman için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Obo çalıştıktan sonra kıymeti olmaz mal elde kalır olmadan kokusunu alacaksın ki hazır olasın ben olacak demiyorum sadece uyarıyorum dostum ytd
Eko3944 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hassansabbah ()Bir artsa satsam daha girmiyxen bekliyoruz dün Amerika alımı yavaş yabaş yaptı
0BeğenmedimŞikayet
erenbeg ()Sağolun. Selamlar saygılar
0BeğenmedimŞikayet
Hassansabbah ()Sanki bir dağ gibi gör diğer tarafı aşağıya inen
erenbeg için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ALONE_EAGLE ()Tabi olur olmaz bilemem ama o yolda ilerliyor sanki dünde uyardım sol omuz da ikili tepe ve aşağı şimdi başta ikili tepe yapmaya devam ediyor dönebilir eğer sağ omuz için tekrar bir ivmelenme olursa dikkat derim tabi kesinlik içermez bazen çalışmaz yani ytd
0BeğenmedimŞikayet
Eko3944 ()Sanki daha sağ omuzu yok gibi bence :)
1BeğenmedimŞikayet
busdevman ()ALONE_EAGLE görüntüden anlatmaya çalıştığınız obo durumunda ne kadar aşağı çekilme görünüyor?
0BeğenmedimŞikayet
Hassansabbah ()Bide hiç olmadığı kadar sakin gümüş farkındsysanız
0BeğenmedimŞikayet
erenbeg ()Kıymetli kardeşim benim gibi acemi kişiler ne anlamalıyız paylsşımınızdan. Teşekkürler.
0BeğenmedimŞikayet
Hassansabbah ()Benide bu korkutuyor 5.10 olursa elindekileri satar çıkarım gümüşten artık yükseliceği kadar yükselmiş gibi