Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (31)
0BeğenmedimŞikayet
Ali_A ()425..430 a kadar bekleyip.. satmak. sonrada tekrar 390 dan almak.. ne guzel olur... zarar edecem mi bilmiyorum ama gramdayim. satmadim. nasip artik. vergiyi dusunuyorum
. ondan dolayi satmiuorum
0BeğenmedimŞikayet
Nur_71 ()Teşekkür ederim yarısını 395ten çıkmıştım dün vergi olunca geri almak için baya düşmesini beklemek gerekiyo
66vip için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yavuzyok58 ()Usta masallah tam yorum
3BeğenmedimŞikayet
66vip ()alım ıcın rısklı ama beklemek ıcın karar sızın, kar yeterlı denırse cıkılır degılse ızlenır ama temkınlı ve tetıkte
Nur_71 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()tesekkur ederım @Suheylaaa_ bır beklentım var ama bıraz zaman var bekleyelım bakalım yıne dıyeyım az sabır
Suheylaaaa_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nur_71 ()Yarı tl yarı gramdayım kalanida çıksam mı acaba usta kararsiz kaldım
0BeğenmedimŞikayet
Suheylaaaa_ ()Siz ne dediyseniz oldu gerçekten en fazla 365 görür dediniz dip olrak öyle de oldu şimdi buralar bana zirve gibi geliyor haksız mıyım sürekli yükseliyor meret insan kestiremiyor haliyle dip olursa yine 365 ler mı olur sizce
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()cok fazla bekletmez dıye bır dusuncem var:)
Suheylaaaa_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Suheylaaaa_ ()Ben de alim tarafındayım ne kadar bekleriz sizce
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()hakkınızda hayırlısı olsun. gercekten asırı stres yapıyor tıcaret bıle bu kadar streslı degıl:)
Kayey için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kayey ()bilmez miyim hocam :) Allah işinizi rast getirsin. bende iyiyim ufak parça kaldı buralardan vereyim de strese girmeyeyim diye de düşünmyor değilim
1BeğenmedimŞikayet
66vip ()aynı duygular ıcındeyım, gormeden sevmek dost edınmek burda mumkun oldu
Ecem58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()saolun @Kayey cok sukur ıyıyım sız nasılsınız. ben nakıtteyım para tıcaretımde, alım ıcın riskli yerler bıraz rısk sevıp sevmemekle ılgılı bundan sonrası dıye dusunuyorum. ben saglamcıyım bılırsın
Kayey için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ecem58 ()Sizde öyle iyi ki varsınız, görmeden sevmek saygı duymak böyle bir şey hepinizden Allah razı olsun..
1BeğenmedimŞikayet
Kayey ()hoşgeldiniz hocam nasılsınız? paylaşımınız için teşekkürler. sizce ne düşündürüyor bu durum?
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()hos bulduk komsum saolasın ıyıkı varsınız
Ecem58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()çok sukur dostum ısler cok cok ıyı, su an zaten alım yapmam dussede ufak bır mıktar belkı. tıcaret hareketlı cok sukur ALLAH herkesın ısını kazanclı kılsın
Murat5635 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Polat58 ()Allah razı olsun bilmukabele kardesim
Rainmaker73 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ecem58 ()Tşk ler can komşu @66vip hoş geldin
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Hayırlı islerin olsun yok değilmi bir sorun
0BeğenmedimŞikayet
Rainmaker73 ()Bereketli olsun Polat senin ve tüm kazancla satan arkadaşların
Polat58 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Polat58 ()Allah razı olsun bilmukabele
0BeğenmedimŞikayet
Memur06 ()Çok şüküriyi diyelim iyi olalım
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()hayırlı olsun inşallah
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()saolasın dost cok sukur ıyıyım sen nasılsın
Memur06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Polat58 ()Dost full tl deyim bgn
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()eyvallah murat saolasın kardesım
Murat5635 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Abi eline sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Memur06 ()Dost hoşgeldin naber nasılsın
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()hb can dostum saolasın