Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (39)
0BeğenmedimŞikayet
Fakir35 ()Cevabın icin teşekkür ederim samimi uyarılarını dikkate alacagim.
TeknikAnaliz06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yvz_83 ()@TeknikAnaliz06 dahada aşağı mı gitti abi tahta:(
0BeğenmedimŞikayet
KARTAL1854 ()@TeknikAnaliz06 kardeşim birde benim hisselere bakarmısın akgyo ekgyo kardemir d thy şimdiden teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
TeknikAnaliz06 ()Şok market 3 yıldır yatayda bir trend yapmış kendine gitmiş gelmiş du şunu bi alim dedim 3 yıllık trendi kırdı :)
fantastik79 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
fantastik79 ()kac hedeflıyorsunuz şok ta , ya ayrıca her sey benı ılgılendırır yapacagım hareketler, lutfen yanı söyledıgınız hısse yarın taban da yapabılır . öyle demıstın böyle demıstın gıbı bir sacmalık olmaz bızde, zaman ayırıp o kadar sorularımıza cevap verıyorsunuz zaten
0BeğenmedimŞikayet
TeknikAnaliz06 ()1 gün noldu biliyormusun başka bir sosyal alanda bir arkadaş bir tahta almış abi ben maf oldum dedi anlatm mi gerisini.
Yvz_83 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Krokodil ()Çıkıyor diye hevesleniyor insan bazen ))ama arıyoruz ufak hisseleri araştırarak
0BeğenmedimŞikayet
Yvz_83 ()Bilmiyorum abi vallahi kafam o kadar karışık ne yapacağımı bilmiyorum en azından ilgilendin çok teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
TeknikAnaliz06 ()başını almış gitmiş tahtaların peşinden koşmayın hele ki zincir emir stop bilmeden alıp satma işine ben karışamam
0BeğenmedimŞikayet
Yvz_83 ()@TeknikAnaliz06 abi yarın ilk iş ben ıryho san kaçacam yoksa bize sıra gelmez rta gibi mesajın bu thyo sahip çıkacak hatta ekleme bile yaparım belki
0BeğenmedimŞikayet
TeknikAnaliz06 ()gıda doğru holding yanlış :)
1BeğenmedimŞikayet
TeknikAnaliz06 ()thyao sahip çık.
0BeğenmedimŞikayet
fantastik79 ()Maşallah kanadına kuvvet , bende tekfen ıle akbank var 1/3 te , 2/3 nakıtteyım, gıda deyınce şok tamısınız ? holdıng de sabancı mı ? tahmın yapamam cok ama söylersenız sevınırım ? :)
0BeğenmedimŞikayet
TeknikAnaliz06 ()1,74 dönüşü bekliyordum seans sonu ürküttüler gelemedi.
Acemi2727 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yvz_83 ()@TeknikAnaliz06 abi anlamıyorum ki sadece grafik düşüş derinleşir mi diyor öyleyse zararkes yapayım bu gün thy aldım oda düştü:))
0BeğenmedimŞikayet
TeknikAnaliz06 ()ben ışıkları iyi bilirim 2019 başına bak bi.
0BeğenmedimŞikayet
TeknikAnaliz06 ()10 tahtam var maliyetsiz taşıyorum. Sermayem 5/3 ile malda yım hisse adı vermem şöyle derim ama 1 holding :) 1 de gıda sektörü yarında muhtemelen uçuyorum :)
0BeğenmedimŞikayet
Acemi2727 ()Albrka hakkında düşüncenizi öğrenebilir miyim hocam size zahmet
0BeğenmedimŞikayet
Yvz_83 ()@TeknikAnaliz06 abi borsada yeniyim 86 maliyet sence daha aşağı gider mi sorumluluk bana ait 2 ay olandı borsaya girişim
0BeğenmedimŞikayet
fantastik79 ()hisse önerirmisiniz ? yada sakıncası yoksa hangı hısselerdesınız ne beklıyorsunuz dıye de sorabılırım?
0BeğenmedimŞikayet
TeknikAnaliz06 ()0,99 dan alaydın :)
0BeğenmedimŞikayet
fantastik79 ()tekrar çok teşekkür ediyoruz , zaman ayırdınız hakkınızı helal edin
0BeğenmedimŞikayet
Yvz_83 ()@TeknikAnaliz06 selam aleyküm Abe bu ıeyho ne olacak beni terste bıraktı bir fikrin var mı tşklerr şimdiden
1BeğenmedimŞikayet
TeknikAnaliz06 ()kurtlar sofrası kaç kişi var orda biliyormusun sen maliyetsiz şu an Ham yaparlar Kademeleri doldurur :) gün gün erirsin satamazsın sıra gelmez boşver gel sen beni dinle gitmesin paracıkların.
Fakir35 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
TeknikAnaliz06 ()5,59 6,75 7,45
Fakir35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fakir35 ()Üstadım uygun bir zamanda halk bank ile ilgili görüşlerini yazarmisin?
0BeğenmedimŞikayet
fantastik79 ()teşekkürler alacagını almışsın kaşınma diyorsun ki çok haklısın :)
1BeğenmedimŞikayet
TeknikAnaliz06 ()Çok açık ifade ediyorum Batarsın. :)
0BeğenmedimŞikayet
fantastik79 ()yarın guler ve rta nın tekrar taban yaptıracaklarını düşünüyorum, bugun çok yedirdiler gibi hisseyi, tuhaftır kı sadece iç güdüsel davranarak en kısa zamanda en fazla parayı rta dan aldık, 23 den alıp 40 dan verdım, çok tuhaf bır sure sonra kendıne cekıyor bu hısse, dün guler i 12,58 den aldım bugun 15 den sattım ama hala bırseyler olacak gıbı ne dersınız?
1BeğenmedimŞikayet
TeknikAnaliz06 ()Us30 da ne zaman bankaları Uzun attığını görürüm o zaman inanırım şu bir gercek lakin bankalar çok ucuz kaldı Ucuzu alırlar baba :)
Esrgl için cevaplandı (yorumu göster)