Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (102)
1BeğenmedimŞikayet
Altın_Dostu ()Hocam grafikte 12 beğeni var :)
66vip için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
hakan7038 ()Emeğine sağlık Temel Teknik hocam. Hayırlı akşamlar, hayırlısından kazançlar dilerim. İyi ki varsın.
1BeğenmedimŞikayet
Altın_Dostu ()Emeğinize sağlık Hocam, hayırlı geceler,
1BeğenmedimŞikayet
Volkanata ()elinize saglik sayin @DOW
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()cuneyt sıtede hepımız bırbırımızden destek alıp faydalanıyoruz sadece takıpcı degıl, ama senın dedıgın gıbı olsun:)
Cüneyt_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Polat58 ()Allaha şükürler olsun bugunlerimizi aratmasin hamd olsun iyiyim dost
0BeğenmedimŞikayet
Cüneyt_ ()Abi 8 dakika olmus sanirim takipcileri girunce veririler sanirim sahsen ilk like benden olsun emege sonsuz saygi
1BeğenmedimŞikayet
Rosso ()1 like da ben verdim usta eline sağlık
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()eyvallah polatım girmiycektim kapanısa kadar uzaktan ızleyım dedım dayanamdım. nasılsın kardesım
Polat58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Polat58 ()Hoş geldin dost nasilsin
13BeğenmedimŞikayet
66vip ()Şu grafıgın cızılmesı ıcın edınılen bılgı, bu bılgıyı ogrenmek ıcın harcanan zaman, bu grafıgı cızmek ıcın verılen emek...
Bir tek begeni yok, sora grafıgı acıkla..
hem egıtım ıcın hem yatırım ıcın kullanılacak emek @DOW
emegine saglık bir like vereyımde dusmedımı dıye dusunme.
0BeğenmedimŞikayet
keremiyo33 ()Hocam grafiği yorumlayabilir mısınız?