Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (102)
0BeğenmedimŞikayet
DOW ()Profilimde yazdıklarımı ve paylaştığım gram grafiğini izleyiniz.
desperate için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ramızxx ()O kadar düşer mi ? 50 bin demek bist kanser olmaaı demek hocam.
DOW için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
desperate ()İyi geceler hocam:) altını nerelerden almayi planlıyorsunuz, alınca yazar mısınız?
1BeğenmedimŞikayet
DOW ()50.000 olunca girerim :)
Ramızxx için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
DOW ()Şimdilik öyle görünüyor.
Okf_68 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ramızxx ()Aynen hocam alıncada bian önce satmak istiyorum :)) şu altın düşsede hepimiz bi rahatlasaydık ? borsaya tekrar girme sürenizi kac ay veya yıl olarak öngörüyosunuz ? Endex 80 binlere düşmezse birdaha asla borsaya girmeyecekmisiniz?
1BeğenmedimŞikayet
Okf_68 ()Hocam 391 sen döndü sayılırmı ne dersiniz @DOW
4BeğenmedimŞikayet
DOW ()Ben TL aldım ve bekliyorum.
Siz bilirsiniz, istediğinizi alabilirsiniz.
Siz aldığınız zaman da satmak için sabırsızlanacak gibisiniz :)
0BeğenmedimŞikayet
Ramızxx ()Hocam beklemek çok sıkıcı ya bseyler almak istiyorum artık :))
0BeğenmedimŞikayet
DOW ()@heathcliff , bknz alt yorumum
1BeğenmedimŞikayet
gümüş_bilezik ()Evet hocam, ben de sizin gibi alım- satımın ve saklamanın zahmetli oldugundan dolayı bir alternatif olarak düşünüyorum, özellikle gümüşte bu daha büyük.
Fiziki sahip olma konusunda da kesinlikle size katılıyorum. Çok teşekkürler cevap için.
2BeğenmedimŞikayet
DOW ()Altın ve Gümüş Fonlarına, Alım - Satım ve Saklama kolaylığı bakımın Olumlu bakıyorum.
Fiziki olunca, Alım - Satım ve Saklama problemleri olmasına rağmen elinizde olan mal sizindir.
Gelecekte bugüne kadar hiç yaşamadığımız şeyleri yaşayıp yaşamayacağımızı bilemiyorum.
Her ikisi de Olumlu ve Olumsuz tarafları olan bir Tercihtir.
gümüş_bilezik için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Gold87 ()Değerli yorumlarınız için çok teşekürler Allah razı olsun hocam
0BeğenmedimŞikayet
gümüş_bilezik ()Hocam selamlar, fiziki altın ve gümüş alımı yapacağınızı biliyoruz, peki uzun vadeli altın ve gümüş fonuna nasıl bakıyorsunuz?
1BeğenmedimŞikayet
DOW ()Profilimi okursanız aynı şeyleri tekrar tekrar yazmamış olurum.
Gio için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Gio ()Üstat gram altın grafikte yükseliş köpüğü dediğiniz bölgede diyebilir miyiz? Gram altında öngörünüz nedir?
2BeğenmedimŞikayet
DOW ()21 ve 200 Günlük EMA değerlerinin üzerindedir.
2.21 in etkili bir Direnç seviyesi olduğunu Tahmin ediyorum.
2.21 geçilir ise sonraki Direnç 2.36 dır.
21 Günlük EMA Desteği 2.05 olup, STOPLOSS seviyesidir.
ÖNDER80 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
hunter43 ()Teşekkür ederim, iyi çalışmalar.
Sayg.
2BeğenmedimŞikayet
DOW ()ALTIN / GÜMÜŞ Rasyo Grafiğini de takip ederek onu da değerlendiriyorum.
Rasyonun 21 Günlük EMA Direnci, 99.27 dir,
Rasyonun 200 Günlük EMA Desteği, 97.03 dür.
Rasyo değeri yukarıdaki iki rakamın arasındadır.
Bu rakamların üzerine çıkar ise Altının Gümüş e göre daha fazla değer kazanması beklenir.
Bu rakamların altına iner ise Gümüş ün ALtın a göre daha fazla değer kazanması beklenir.
Rasyo değeri Tahmin yapmamıza yardımcı olan bir sonuçtur.
Altın ve Gümüş fiyatları üzerinde etkisi olması beklenmemelidir.
Rasyo Alçalan Trend de olduğu için bu trend tersine dönmediği sürece,
GÜMÜŞ Fiyatının Altına göre daha fazla artacağını TAHMİN ediyorum.
hunter43 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
HARPUT ()eyvallah dostum emegıne saglık
19BeğenmedimŞikayet
DOW ()Teşekkür ederim.
GÜMÜŞ ve GRAM Altın grafiklerini her arkadaşım kendisi değerlendirsin düşüncesiyle paylaştım.
GRAM Altın bugün 391.26 Direnç seviyesinin biraz üzerine çıktı. (392.32)
392.26 Direnci geçilmek için zorlanıyor.
Direnç geçildiğine emin olmak için 392.26 üzerinde 1 yada 2 günlük kapanış olmasını görmek daha fazla güven verir.
Gün sonunda yada yarın Fiyat tekrar 392.26 altına iner ise Boğa Tuzağı olarak isimlendirilir.
Bugün ve yarın 392.26 üzerindeki günlük kapanışlar olması sonrasında Fiyatın yükselmeye devam etmesi beklenir.
GRAM Altını bu şekilde takip ederken, diğer taraftan GÜMÜŞ TL Fiyatının 3.98 direncini geçip geçemediğini de izleyerek, GRAM Altın yükselişinden emin olmaya çalışıyorum.
Henüz GRAM Altın ve GÜMÜŞ yükselişinden emin olamadığım için, alım yapmadan izlemeyi Tercih ediyorum.
Açıklama yapma fırsatı verdiğiniz için ayrıca Teşekkür ederim.
BlackLions_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ÖNDER80 ()Temel hocam Odas hissesini bi yorumlarmısınız size zahmet?
1BeğenmedimŞikayet
BlackLions_ ()Hocam günaydın. Yapmış olduğunuz bu değerli çalışmayı bizimle de paylaştığınız için teşekkür ederim.
Selamlar
Saygılarımla
1BeğenmedimŞikayet
Mustafa_1234 ()Eline emeğine sağlık abi
1BeğenmedimŞikayet
Rıdvan12 ()Elinize sağlık teşekkürler.
8BeğenmedimŞikayet
hunter43 ()Günaydın hocam, nasılsınız.
Gümüş gram TL 3,55 beklentiniz ile ilgili olarak altın ons ve buna bağlı gümüş ons'ta meydana gelecek düşüş ile mi, usd düşüş beklentiniz sebebi mi yoksa bunlar aynı koridorda hareket ederken rasyo yükselişi yani gümüş'ün altın karşısında değer kaybı ile mi olabilir, bildiğim kadarıyla rasyo'da önümüzdeki süreçte derin düşüş beklentiniz mevcut, inceleme fırsatınız oldu mu.
Rasyo düşecekse gümüş alım fırsatı vermeyebilir, o zaman önce yükseliş sonra düşüş olabilir mi.
(Dünya Sağlık Örgütü uyarılarına devam ediyor, pan- demi bitmedi aksine artıyor, bu süreçte üretim tekrar durma noktasına gelirse rasyo yukarı gümüş aşağı olabilir. )
Selâmlar.
@DOW
1BeğenmedimŞikayet
qoranasavar ()selamlar sizin olsun; çalışmalarınız için teşekkürler.
3BeğenmedimŞikayet
DOW ()Evet biliyorum ve düşüncem değişmedi.
Benim beklentim kısa vadeli,
Sözünü ettiğiniz beklenti ise orta vadelidir.
0BeğenmedimŞikayet
Ramızxx ()Hocam bugun goldman sachs ve morgan stanley yeni rapor yayınladı baktınız mı. 2020-2021 ons fiyatı 2000$ üzerinde olacagı söylüyorlar. Ve halen altın geri çekilme bekliyormusunuz?
1BeğenmedimŞikayet
Ramızxx ()Hocam bugun goldman sachs ve morgan stanley yeni rapor yayınladı baktınız mı. 2020-2021 ons fiyatı 2000$ üzerinde olacagı söylüyorlar. Ve halen altın geri çekilme bekliyormusunuz?