Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0419 18:09:28
EUR 36.0139 18:09:28
USD 34.5412 18:09:28
ALTIN ONS $2696.1850 18:09:28

Grafiği gönderen: Gümüş2940

⭐⭐Gümüş2940 ()
Gümüş

- arkadaşlar merhaba son paylastigim grafigin son hali wave trend (yeşil egri yildizlarin uzerine cikarak al üretmiş 1 2 3h likler guzel al vermis kujin sen yukari kesmis rs guzel yerde al verdigi yerde grafiklerin olumlu oldugu zaman daha once paylasim yapmak isterdim muhtemelen pazartesi sali ya kadar paylasim yapamayacagim belki aksam gec saatlerde belki yapabilirim 4h likte bazi indikatorlerde tam al yoktur geri donebilme olasılığı yuksek zaten gram tl olarak 3.9x gecilmesi lazim ons olarak 18.14x bir de yeni farkettim makaslar iyice artmis nacizane fikrim ya cok iyi bir yerden gelirse alin yada baska yatirimlari düşünün derim bu sistem üç kuruşa göz dikme sistemine dönmüş resmen yorumada paylasimada gerek kalmamis resmen kalin sağlıcakla ytd.

Yorumlar (35)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Cidra ()

Haklisiniz ama bu sekilde kaldigi surece makaslar herkes parasini cekmez mi

_ONEOL_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

_ONEOL_ ()

Banka almsat yavaşladığı için şuan eski kârını edemiyor sizinde dediğiniz gibi paranın ticarete akması veya borsaya dönmesi isteniyor. Bankaya kalsa makaslar böyle olmaz asla

Kaleli_Turkish_Soldier için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kaleli_Turkish_Soldier ()

Banka tabiikide kazanıyor ancak sebep sonuç aramak gerekirse ben burda asıl meselenin yönlendirme olduğunu düşünüyorum paranın reel ekonomiye akması temel hedef... Ancak sizinde yaptığınız gibi burda bir emtia yatırımı yaptık inşallah iyi olur diyelim. Bol kazançlar dilerim...

_ONEOL_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

_ONEOL_ ()

Siz meseleyi çok yanlış anlamışsınız sizce şuan banka bu işten para kazanıyormudur. Olaya bütün bakarsanız anlarsınız vergi makas, konut kredileri borsa vb

Kaleli_Turkish_Soldier için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Kaleli_Turkish_Soldier ()

Aynen gözünün içine baka baka gasp. Zaten piyasa fiyatının üzerinde alım satım yaptırıyorlardı. Vergi geldiğinden beri resmen azıttılar ancak şunu antiparantez belirtmek gerek Maliye bakanlığı bunlara yol verdi.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum