Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (159)
0BeğenmedimŞikayet
Adalet_peşinde ()Abi sana zahmet sterlin çalışman var mı TL ile alacağım.
Carpediem37 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Amin. Ecmain
Cix54 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Cix54 ()Allah yardımcın olsun kardeşim bu mubarek günde inşallah şifasını tez zamanda bulur yavrucak...
0BeğenmedimŞikayet
Admcsr ()Allah acil şifalar versin herşey gönlüne göre olur inşallah
0BeğenmedimŞikayet
Dielife ()Eline sağlık dostum bügün sana yazmıştım şimdi burda gördüm sevindim. Profilini takip ediyorum hergün bakıyorum. Daha iyiye gidecek inş. Sabahta dediğim gibi inş çifte bayramın olur.
0BeğenmedimŞikayet
EymenEren ()Maşallah 500 Gr doğan çocuk bile yeri geliyor hayata sımsıkı tutunuyor, senin küçük prensesinde inşallah hayata tutunacak çokta güçlü olacak inşallah... Allah yardımcınız olsun tüm hasta yavrularımızın yardımcısı olsun... dünya bir sınav inşallah iyi derecelerle geçeriz sınavımızı...
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Amin. Ecmain
PAPİCİNO için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
yaman1986 ()Allah şifa versin başkan
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Insallah hayırlısı bakalım
Sami_55 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Eyvallah kardeşim
sonerbjk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gevrem ()Benim arkadaşımın 1400 gram doğdu şükür şimdi çok sağlıklı Allah büyük
0BeğenmedimŞikayet
PAPİCİNO ()@ Carpediem37... Allah yardımcısı olsun, uzun ömürler versin inşallah.
0BeğenmedimŞikayet
sonerbjk ()geçmiş olsun arkadaşım aklıma kötü getirme
0BeğenmedimŞikayet
Gkhn_Can ()Rabbim Şafi ismine hurmeten şifalar versin insAllah...
0BeğenmedimŞikayet
Sami_55 ()Hocam benim çocukla 1400 kğ 7 aylık doğmuştu. Şimdi 2 yaşında Allah a çok şükür hiçbir sıkıntısı olmadı tavırlarıyla aynı. Merak etme
0BeğenmedimŞikayet
dad64 ()Allah Ramazan hürmetine yardım eder inşallah. Hiç canınızı sıkmayın. Toparlar o mis gibi evelAllah.
1BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()1.5 kg 8 aylık
Serdarex için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Amin. insallah
nalann_gul için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
nalann_gul ()Allah bir an önce sağlığına kavuştursun inşallah bebeğinizi, sağlıkla kucağınıza alırsınız.
0BeğenmedimŞikayet
Serdarex ()Hocam kaç kilo doğdu? Kaç haftalık? Rabbim yardımcı olsun, hayırlı bir ömür nasip eylesin inşallah.
0BeğenmedimŞikayet
Hannes ()Atlatır inşallah Allah'ın izniyle. Benim yeğenim doğumda beynine oksijen gitmedi kalbi durdu. 3 gün değişik bı cihazda tuttular vücut ısısını düşürüp, sonra yoğun bakıma aldılar. 15 gün sonra çıktı. Şuan 7 yaşında. Rabbim sizi de güldürsün inşallah sağlıkla alın kucağınıza.
0BeğenmedimŞikayet
umut2244 ()Kardeşim Allah yardımcın olsun. Bizim kız anne karnında operasyon geçirdi. Umudumu kaybetmiştim. Allah in yardımı miniğin bizi bırakmak istemeyisi şimdi 3 yaşında. İnşallah bugünleri gecireceksin. Geçmiş olsun.
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Abi biz aldikca elimzide kaliyor bir terslik mi var:)
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Solunum sıkıntısı devam ediyor halen. Başka sıkıntılarıda var. Fakat öncelik hayatta kalması şimdilik.
ayezka için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ayezka ()Bebeğiniz nasıl iyidir inşallah
2BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Amin. Inşallah abi. Iyilik yap denize at. Balık bilmezse, halik bilir. Balık işi rastgele. Ben iyilik biriktirmeye devam ediyor olacağım. Nasipse görüşür oltaları dolarız
Adenberk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Adenberk ()Rabbimin müsaadesi ile o gün de gelir...
Balık işi nasip işi sen nasipli adamsın...
Var teknemiz Fethiye'de...
Geçecek elbet bu buhranlı günlerde,
Düşersiniz buralara ağırlarız sizi inşallah...
Bütün işlerimiz Fethiye'de,
Memlekette 10/15 günden fazla kalamıyoruz işten güçten...
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Amin. Sağolasınız
usaklı6464 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
usaklı6464 ()Acil şifalar dilerim
2BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Kritik soru. Ons gapı kapattı. Pullback yaptı. Yukarısı için hersey hazır. Kanatlar açıldı yani. Dolarda 6.84 e tutunursa beklersin.
Rmzn0345 için cevaplandı (yorumu göster)