Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
1BeğenmedimŞikayet
underzero ()En yakın 3.70 destegi onun altında 3.64 3.60 ve 3.56 ama suan inmeye niyeti yok arkadasın :))
Baslanmu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Baslanmu ()Hocam inişe geçerse nereye kadar gelir size zahmet
underzero için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sağlıkçı45 ()Çin açılışından ne kadar sonra alım uygun olur kardeşim?
0BeğenmedimŞikayet
es_ank ()Burdan alini kacdan satilacakki hocam
0BeğenmedimŞikayet
underzero ()Aynen oyle ama asya acılısı onemli olacaktır izliyorum ben de. alım yapmadım aldırmadı aslında 16.67 icin alım noktası demiştim cok hızlı cıkıyor almaya fırsat bile vermiyor maalesef.
Sağlıkçı45 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sağlıkçı45 ()Direnci kırdık galiba demi kardeşim
0BeğenmedimŞikayet
underzero ()4.30da acılıyorlar onlar henuz acılmadı.
Montajcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Montajcı ()Satmadı aldı galiba gidiyo hocam
0BeğenmedimŞikayet
Pelcim56 ()Sanırım bu gidiş 4.04
2BeğenmedimŞikayet
underzero ()16.96 hocam suan tam o seviyeden donmus gorunuyor asya yani burdan da satısa gitmez ise yukarda 18 dolar seviyesi hedefe giriyor tl olarak da 3.9xli seviyeler. ytd tabi
Montajcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Montajcı ()Mor alan rakamı kaç elde tutulcak rakam hem ons hdm tl bazlı