Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0476 04:35:11
EUR 36.2009 04:35:11
USD 34.5320 04:35:11
ALTIN ONS $2677.8450 04:35:11

Grafiği gönderen: Akif44

⭐⭐⭐Akif44 ()
Sterlin

Arkadaşlar sterlin dolar da alçalan üçgen çalıştı 1.1880 hedefi var dün 1.2170 den ikili dip yapmasını bekledik ama bu gün orasıda kırıldı şimdi hedefine 1.1880 girdi bu üçgenin 3/3 hedefi 2/3 çalışırsa 1.20 lere gider

Yorumlar (54)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Maya__ ()

Sterlin için en net tahminleri aradım aradım nihayet buldum :)
YTD diyerek değerlendirilmek üzere profilime atıyorum.

Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

FİNANCE_TURKEY_ ()

Ders derken alırım hocam 1 tane:)

0BeğenmedimŞikayet

Umutsuz_yolcu ()

Hocam konu belli değilse rsi marc gibi grafik çalışalım. tabi uygunsa sizin için

0BeğenmedimŞikayet

Diriliş0636 ()

hocam cüzü kitabi bende yok.

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

yarın ders varda kim anlatacak belirlemedik daha

Umutsuz_yolcu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Umutsuz_yolcu ()

Hocam yarın ders varmı

1BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

eyvallah hocam

like için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

like ()

usta platinden son parcayi satip
sterline girmeyi dusunuyorum parcali alim icin rakamlarini takip ediyorum teskur

3BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

hocam 8.21 den dönmesi lazım yüzde elli düzeltmenin olduğu yer orası en kötü ihtimal de 8.04 lere gider başka da beklenti rakamım yok 8.35 ise gapı kapatacağı yer bu üç rakam bundan sonra önemli

GÖRKLÜ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

fbfb1994 ()

1.20 kere giderse sterlin kaç oluyor

Hakan_demir için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

GÖRKLÜ ()

Merhaba sizce strelinde dip seviye neresi, ytd olmadan cevap verebilir misiniz.

1BeğenmedimŞikayet

Hakan_demir ()

Akif44 hocam helal ya gercekten sorulara cvp tan dolayi

0BeğenmedimŞikayet

44cuma44 ()

Hemşehrim hayırlı akşamların olsun. Sterlin sayfasına bir bakayım dedim. Maşallah herkese yardımcı olmaya çalışıyorsun. Herkesin sorusuna cvp veriyorsun. Helal olsun. Ben uzun suredir gümüş kısmındayım. Su an full tlye geçtim. Musaden olursa bende aynı soruyu sormak istiyorum. İlk defa gbp alacağım. Ytd olmak şartıyla buradan alim onerirmisin.

0BeğenmedimŞikayet

Berlingo ()

Hocam siz yine dönüş sinyali aldığınızda yazarsanız bizim için iyi olur.

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

hocam ben şu an 2/3 sterlindeyim parça halinde 2 parça aldım bu gün bir düşüş ihtimaline karşı son parçam duruyor. en dipde alıp en tepeden satma gibi bir niyetim yok temkinli hareket ediyorum sende ona göre kararını ver nedeni dolar düşmüyor usd zar düşmüyor yatayda bekliyor

6ncıHiSSiM için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

dgsgtk ()

daha aşagıları test edemez mi peki abi 17 16 ları

0BeğenmedimŞikayet

6ncıHiSSiM ()

Hocam burdan alım yapılır mı. Ilk olacak sterlin bilgim yok. Şimdiden tskler

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

tam dibde almayı bekliyorsun anlaşılan parite dönmedi 1.2170 den şimdi 1.20 1.19 18 e kadar yolu açıldı hangisinde dönerse

Marmaris22_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Marmaris22_ ()

Tesekkurler hocam iyiyim burda vakit gecirmeye calisiyoruz butun gun diyelim . Ben full tldeyim hocam 8,54 den bilmiyorum siz ne yaptiniz hocam

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

hocam sterlin ve parite dibe yakın yerlerde dibde demiyorum dibe yakın yerlerde 1.18 ihtimali potada ama şu anoraya düşse bile 300 pips var sterlin tl öyle kararını ona göre ver sterlin tl 8.20 en kötü 8.05 var yani en fazla 30 kuruş daha düşebilir

Berlingo için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Berlingo ()

Takipteyiz o zmn biraz daha bekleyelim. Teşekkürler.

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

hocam kesin gelecek demiyoruz formasyonun hedefleri onlar dönüş henüz yok grafiğe bak yarım çanak yapıyor tam çanak yapmıyor 4 saatlik dibde şu an ama günlük RSI daha dibe gelmemiş ve olumsuz görünüyor

Berlingo için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

hocam şu an 2/3 sterlindeyim parça parça alıyorum tam dipde alma gibi bir hevesim yok çünkü kesinlik yok piyasada

Konyalı4224 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

Aleykümselam hocam nasılsın inan görmedim şimdi gördüm hemen yanlış yorumlama

Marmaris22_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Akif44 ()

hocam bir dönüş başlasın dün dönme olasılığı vardı 1.2170 den fakat orasıda kırıldı alçalan üçhen 1.1880 ikili tepenin hedefide 1.18 civarı buralardan dönmesi lazım yani dönüş yerine yaklaştı artık sonra 1.31 ve 138 hedeflerini bekleyeceğiz birkasç aya gelir diyelim

Serkan222 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Konyalı4224 ()

Hocam siz alım yaptınız mi buralardan

0BeğenmedimŞikayet

Marmaris22_ ()

Hocam hayrola selam yok mu, bir kac kere mesaj cektim ama cvb gelmedi . Yanlis bir sey mi yaptik? Merak ettim sadece

0BeğenmedimŞikayet

ticaret_adamı ()

Anlaşıldı dostum

0BeğenmedimŞikayet

Serkan222 ()

Hocam son sorum sizce ne kadar sürer 1.30 gelmesi

1BeğenmedimŞikayet

Cengiz_HaN_ ()

Aynen ustadim sizinde desteklerinizi bekleriz

Denizli07 için cevaplandı (yorumu göster)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum