Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (45)
0BeğenmedimŞikayet
Yarcan ()Sağolasın hocam bende faydalandim ondan sadece bi lira yuksekden aldim biraz bekledim net gormek istedim hareketi :) eline emeğine saglik
derviş1985 için cevaplandı (yorumu göster)
4BeğenmedimŞikayet
derviş1985 ()Evet onu söylediğimden beri hep yükseldi ama anlayanlar aldı ve kazandi ben direk alın diyemiyorum insanlara ama söylüyorum napalim alalimmi diye soruyorlar aklında bulunsun öyle bi uyari yaparsam gardini al daha öncede derin düşüş olacak diye yazdim mezar tasi olustu diye düşmüştü der demez durum hemen gerceklesmesini bekleyenler var soylendikten sonra en az bi 4 saat sonrasini izlemek lazim kardeşim faidalalanlar oldu ama bana soylediler
Yarcan için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
Yarcan ()Abi bu onsun yukselisi o bir ara gece 1 de olusan yusufcuk dojisinden beri devam ediyor galiba fark ettin mi ? :) Doji ise yaradi galiba
6BeğenmedimŞikayet
derviş1985 ()Kardeşim ons yine daha önce oluşturduğu destek noktasinda burdan alicili seyrini sürdürürse onsta yeni yukselis zirveler beklemek olasidir lakin burdan yine donerse 3 dönüş olmuş olur cekirge 3 ziplar burdan ya gidecek yeni zirveye yada malum beklenilen iyi bi duzeltmeye gidecek usd hakkında görüşlerimi belirttim okumusunuzdur 7.00 psikolojik drenc olan nokta altında geri cekilmeler olasiligi vardir gram altinin grafik bazında dusunecek olursak daha önce paylasmistim 3 lü tepe ve dipleri vardi burdan daha önceki test ettiği 396 drencinin ustunde yeni bir zirve yapma istegi var o zirveyi burdan devam ederekmi tamamlayacak kesin kimse bilemez ama devam etmesi grafige göre şu durumda olasidir biraz uzun oldu ama anlattim her hal bol kazançlar dilerim
hvvylmz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
hvvylmz ()hayırlı akşamlar derviş bey. ben bir parça 394 ten bir parçada 386,50 den alım yapmıştım sizce gidişata göre ne yapmalıyım ne önerirsiniz
0BeğenmedimŞikayet
derviş1985 ()Aslında evet usd ile ons ters realisyon gostermesini düşündüğüm icin öyle bekliyorum yoksa ikisi ayni yönde hareket etse daha aşağı rakkamlar verebilirdim öyle düşünüyorum gram altinda
iabas1326 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
derviş1985 ()Kısa gün icin yazılmış birşey paylasilmis bi grafik degildir kardeşim orta vadede düşün bunu daha onceki paylastigim usd grafigi 7.0740 iken paylastim 6.98_94 aralığını belirtmistim geldi hatta daha aşağısına gecti o aralik kırıldı belirttigim aralik altinda kaldigi surece bi duzeltmede simdiki belirttiğim aralik olması muhtemel olabilir en az 3 ..5 gün takip edilmelidir bol kazançlar dilerim gram altin alirkende bunlar göz ardi edilmemelidir ons altın 1729 üzerinde kaldığı surece süreç ve 1722 hatta 1738 asilip 1747 drencine gitmesi olasi gorulebilir
MMS için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
iabas1326 ()380 küsür var, 376yı dolar bazlı d0şüş devam ederse mi bekliyorsunuz. Kısa vade mi orta vade mi
0BeğenmedimŞikayet
MMS ()Hocam bu düşüş bu gecemi yarın içinmi bekliyosunuz?
0BeğenmedimŞikayet
derviş1985 ()378.5 veya 376 araliginda bi parca alim emri verebilirsin 3.80 de alimin varsa kardeşim
iabas1326 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
iabas1326 ()Hocam 381 noktasından ortalama düşürmek için bir parça almıştım. 381in altında grafikkerde neresi gözüküyor. Ordan da bir talimat vermek istiyorum.
1BeğenmedimŞikayet
derviş1985 ()Teşekkürler kardeşim
tolga06 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
tolga06 ()Emeğine sağlık kardeşim. Güzel grafik umarım değerlendiren olmuştur.
0BeğenmedimŞikayet
derviş1985 ()Diline sağlık kardeşim
EFE_58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
EFE_58 ()Aleyküm selam hocam, sağol emeğine sağlık, beklemeye devam, şu dolarda biraz kıpırdansaydı, çok iyi olacak