Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (86)
0BeğenmedimŞikayet
zambak18 ()kardeşim sana üç lük ğönderdim hayırlı olsun
37Kaan37 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
37Kaan37 ()Rica ederim hayırlı geceler kazancınız bol bereketli olsun inşallah
zambak18 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
zambak18 ()Eyvallah dosdum tşk ederim bilğilendirdiğin için nhayırlı ramazanlar
37Kaan37 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
37Kaan37 ()Yakında aramızda olacak inşallah soranlara selamları biraz iş yoğunluğu nedeni ile aramızda değil arada bir giriş yapıp yorum günceli yapıyor bilğiniz olsun iyi akşamlar
zambak18 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
zambak18 ()Selamün aleyküm ağa üç beş kişiye kızıpda 2500 takipçini bırakma bizler seni seviyoruz seni ve yorumlarını özledik be dosdum hadi ğel artık sayğılar
66vip için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tyana ()Hocam beklediginiz dusus tamamlandimi daha asagilar varmi ful Tl de bekliyorum. Saygilar
0BeğenmedimŞikayet
Shyl ()@66vip bekliyoruz sizinle beraber alım yapmak için
0BeğenmedimŞikayet
37Kaan37 ()Bir kaç gün olmayacak aramızda iş yoğunluğundan yakında olur aramızda soranlara selamları var hayırlı akşamlar alım için verdiği rakamlar sayfasında yazılı emir değişikliği olmadığını beyan etmişti sayğılar
Atmaca63 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TheNeWYoRKeR ()Aleyküm selam abim, çokta açma arayı bu kadar, özledik bile şimdiden seni
0BeğenmedimŞikayet
Atmaca63 ()Abi nerelerdesin bi cevap yaz
0BeğenmedimŞikayet
Bulut_06 ()Aleyküm selam abi sayğılarla
0BeğenmedimŞikayet
Discovry ()Sayın hemserim.. sizi gordugume sevindim. selamlar..
0BeğenmedimŞikayet
Öznur_16 ()Gerçekten birkaç kendini bilmez yüzünden bizide üzüyorsunuz. Boşverin bilgelerinizi bekliyoruz.
1BeğenmedimŞikayet
Peterpan ()Ya abi 3 5 kendini bilmez yüzünden neden kendini çekiyorsun boşver. Bilgilerini bekliyoruz
-1BeğenmedimŞikayet
Yawuz_trad ()66vip cumadan itibarek cikisa gecicekti ne oldu, sizdemi patladiniz..
0BeğenmedimŞikayet
Polat58 ()Aleykum selam
0BeğenmedimŞikayet
Teknisyen10 ()Aleykum selam dostum
-1BeğenmedimŞikayet
Mstf3561 ()Abi yapma ya gel bilgilendirme yap lütfen inan sırf senin için üye oldum buraya :/
0BeğenmedimŞikayet
ssshadow ()Hayırlı akşamlar..
0BeğenmedimŞikayet
Volkanata ()ah @66vip nerelere gittin. sen yokken hedefim sasti aliverdim terse dustum
0BeğenmedimŞikayet
Atmaca63 ()Başkan nereye
0BeğenmedimŞikayet
Nur_71 ()Teşekkürler sizinde gençlik ve spor bayraminiz kutlu olsun Gitmeseniz iyiydi buraya kısıtlı zaman ayırsanız mesala 1 saat gibi en azindan fikirlerinizden faydalanırız selamlar
0BeğenmedimŞikayet
Soner76 ()Başkan sen bu işi biliyorsun... Başkalarının dediklerine kulak asma yoluna devam et...
0BeğenmedimŞikayet
Auykur ()Aleyküm selam dost esen kal
0BeğenmedimŞikayet
Keskin05 ()As kardeş sana da selam olsun
25BeğenmedimŞikayet
66vip ()Selamun aleykum hayırlı kazanclar.19 Mayıs Ataturk'un Samsun'a cıkısı ve genclık spor bayramı kutIu olsun..
Şimdi herkes kendini sadece sorgulasın...
395 ten beri alınmaz dıyoruz ya. Şimdi 1- orlardan aldıranlar mı, bekleyin almayan diyenlermi
2- Alıp anaparadan zararda olanlarmı yoksa almayıp alttan almak ıcın bekleyenlermı.
Neyse ALLAH ' a emanet olun ıyı taıtller. Tek masaj yazdım cıktım
Tüm dostlarıma selam olsun. Dost oldugunu bılenler varya hele sıze hem selam hem helal olsun..
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()anlıyorum ama bunu kendıme soylemek kolay olsada baskasına soylemek cok zor ve tarzım degıl.
hakkınızda hayırlısı olsun
Nairobi07 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Nairobi07 ()Dolar çok pis bükdü belimi yoksa çıkıcakdım bu gün :) arkadaşlar altın benim olabilir evet ama danışmak istedim sadece
0BeğenmedimŞikayet
Lalem ()Bide düşmezse ne olacak
Nairobi07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
rolneke ()Alım için önerin vrmi abe