Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0471 05:30:20
EUR 36.1834 05:30:20
USD 34.5320 05:30:20
ALTIN ONS $2681.8750 05:30:20

Grafiği gönderen: Carpediem37

Yorumlar (261)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

Rüzgârın_aşkı ()

Amin inşallah

Dersu_UZALA için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Sadzade61 ()

Allah teala acil ve kamil şifalar ihsan eylesin bu mübarek günlerin hatrına tez zamanda sağlikli sihhatli bir sekilde bebeğinizi kucağınıza almayi nasib etsin

Carpediem37 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Carpediem37 ()

Amin. Ecmain

Dersu_UZALA için cevaplandı (yorumu göster)

8BeğenmedimŞikayet

Dersu_UZALA ()

Dua, dua, dua.
Sadece ALLAH yeter.
ALLAH, Alya'nla, eşinle, diğer meleğin ile, eşinle, sizinle ve sevdiklerinizle olsun!

0BeğenmedimŞikayet

Kayey ()

Evet DUÂ ayakta tutan. insanin kendini yargilamasi bitiriyor zaten. bir anlık bir patlamaydi kusura bakmayın sizlerle paylaştım. Allah yardımcımız olsun.

Şeker_kız_Candey_ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Donvitocarleone ()

Yokk kendine kızman iyi başkasından ötürü yapsan daha cok kızarsın kendine sıkma canını para yalan dünya oyunu geçimlik kazanıcaksın. İyi yetden yakala kapat

0BeğenmedimŞikayet

Şeker_kız_Candey_ ()

Gececek diyelim İnş. Bende tasıyorum. Sabır edecegiz. Ve dua

Kayey için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Şeker_kız_Candey_ ()

Allah herkesin gönlüne göre versin. Insanın kendine kızması daha zor. Başkası kızsa daha az acıtıyor

Donvitocarleone için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

AT900 ()

270-280 olduğu dönemlerde bende aynı hataları yaptım yok karlara ne gr lar bozdurdum. şimdi şu piyasaya bakıp iç çekiyorum. 3 kuruş nakit artıracağız diye bir sürü gram eksilttik.

0BeğenmedimŞikayet

Kayey ()

Sizin için de çok üzüldüm. Çok iyi anlıyorum sizi hemde çok. Alıp unutmanın peşindeyim bugün taşma noktamdi Zannediyorum. bilmiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşım. önümë bakma peşindeyim başlama noktamı ortamı bulabilisem bir an önce çok iyi olacak

2BeğenmedimŞikayet

Donvitocarleone ()

Sağlğndan olma yine yaparsn aynısını takip et al kapat inatlaşma:)) ben iki parçalı yuksek alıyorum. 1 parçam 310 dan beri duruyo diğer yarıyıda al sat yaparım sağlığını koru değmez

1BeğenmedimŞikayet

Camino ()

Fırsatlar bitmez...

2BeğenmedimŞikayet

Şeker_kız_Candey_ ()

Bende 270 den beri para var. Miras. 190 TL. Almadım. Katılıma koydum. Hata yapmıştım. 340 tan 300 e indiginde de almadım. 270 inenlere Inanıp. Kaldım öylece. Al sat yapayım dedim. Düsene kadar. Eline yuzume bulastırdım. Güzel rakamlardan aldıgımı hiç karlara sattım. Sanki onları Ben yapmamısım. Eşim annem Al unut dedi. İnatlaştım. Simdi mide agrısı gözyası benimle.

0BeğenmedimŞikayet

Stkyl ()

Slmlr. Profilime yazdım.
2012 Aralık sonu 100 bin TL karsılığı 1041 gr altinFon almıştım. 15 ay sonra elimdeki TL bazinda 92700 TL indi. Karşılığı da yine 1000 gr ediyordu. Mesele TL bazında Piyasa koşullarında koruyabiliyormuyuz. O kadarda hirs yapmamak gerekiyor. Her şeyin başı sağlık. Allah başka dert vermesin. Para Varmıd ki Eksiltmişiz. Ya hiç olmasaydı.

1BeğenmedimŞikayet

Kayey ()

Hayır kaybımı yerine koymaya çalıştım ancak gram yükseldikçe yerimde saydığımı fark ettim. 489 gramı 165000 den çıktım hesap yap kaç gr eksik. yapamam sanmıyorum gibime geliyor bu yükselişte artık. bende bir alım noktasinda girip senelerce yaptığım şeyi yapıp unutmak istiyorum 12 senedir unutmuşum zaten. şimdi niye kurcaladin oyleyse dersen dilim Lal oldu gözüm perde de geçsin.

juli için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

qadoo ()

Ya tutarsa :)

1BeğenmedimŞikayet

Altincii42 ()

bazen tl de kalmak da kârdır, bence borsa bu fiyatlar pahalı büyük 2 sermaye nakite geçti geçen gün, düzeltmeyi sabırla bekleyin alım fırsatı olunca orta vadelik paranızla alın içiniz rahat olur ytd tabi siz bilirsiniz

0BeğenmedimŞikayet

juli ()

empati kur "az"

qadoo için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

qadoo ()

Pozitif ol az

0BeğenmedimŞikayet

webaltın ()

kardeşim bende 340 tan bozdum ve hala bekliyorum. Seni gayet iyi anlıyorum. Sabretmek lazım.

0BeğenmedimŞikayet

SERKAR_CAR ()

Çok güzel söylediniz anlık alıp sarmalar kumardan farksız

3BeğenmedimŞikayet

juli ()

ruhsal anlamda kendinizi toparlamadan yatırım işlerine çok giemeyin bence. kaybınızı yerine koymaya çalışıyorsunuz anlıyorum ve ancak bu gerçekleştiği takdirde tekrar iyi olacağınıza inanıyorsunuz ama tam tersi olursa çok daha kötü olabileceğinizi de aklınızın bir köşesinde bulundurun lütfen ve ani kararlar vermeyin. uzak durmaya çalışın mümkünse bir süre burdan. burası da bir nevi bağımlılık yapıyor çünkü. tek yapmanız gereken sakin kalabilmek, her şey olacağına varır..

0BeğenmedimŞikayet

Fatih_CANN ()

Hanımefendi canınızı sıkmamak için eğer yüksekten almışsanız. Beklemek bu iş iyi sabır gerektiriyormuş ben de 2 sene terste kaldım ordan biliyorum. Ekrana bakmayın normale dönün. Sizin gibi çok insan var emin olun. Para pul bikenara Allah sağlık versin size

0BeğenmedimŞikayet

Gramiss ()

Bu dönemde sürekli evde kalmaktan herkes biraz karamsar veya gergin olabiliyor. hepimiz bir çok fırsat kaçırdı emin ol burada. Nasip degilmis. O yüzden yalnız değilsin. Biraz rahatla. Yine fırsatlar gelecektir.

0BeğenmedimŞikayet

Carpediem37 ()

Savunduğun şeye bak. Şeytanın avukatı.

____Su______ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Poguz ()

Tamamdır riske girek yok elbet alım fırsatı olacak sen alırken yaz bende alıyım yeter zaten beb 4 kg alırım

Berfu8484 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kayey ()

Teşekkür ederim Yardımcı olmaya çalışıyorsunuz hocam annemden tek öğrendiğim şey altındır

0BeğenmedimŞikayet

Kayey ()

estagfirullah Ben bu tür tavsiyeleri kötü algılamam Çünkü bunun ben farkındayım Ev halkı da farkında merak etmeyin. Kimseyle bir şey paylaşamıyorum burada Resmen sanki Siz benim ailem oldunuz dert ortağı m oldunuz yani hayatım buraya bağlı işim olsun yada olmasın girip illaki yazıyorum selam veriyorum. Gerçekten zor günler geçiriyorum bir patlama yaşadım bunu da sizlerle paylaştım Sizler bu işin içindesiniz sizlerden iyi başkasına DanışAmam Allah razı olsun mesaj yazan destek olan herkesten. Bunları yaşayacak mışım Sizler beni bu şekilde tanıyacak mısınız Ben sizleri bu şekilde tanıyacak mışım nasip ya Deseler inanmam.

0BeğenmedimŞikayet

juli ()

*atlatmada

0BeğenmedimŞikayet

juli ()

hanımefendi yanlış anlamayın üzerime ne vazife ne de haddime ama yorumlarınızı okudum ciddi bir karamsarlık, çöküntü içinde olduğunuz çok belli. böyle bir durumdayken para işleriyle uğraşmanız sizi her anlamda daha çok zarara uğratabilir. imkanınız varsa psikolojik destek size şu süreci atlamada yardımcı olabilir belki. lütfen bir dost tavsiyesi olarak görün. sevgiler

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum