Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (52)
0BeğenmedimŞikayet
_GOLD__ ()3.32 bile gördüm kuveytde
Aycel_aycel için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aycel_aycel ()Süper corner var platın grafıgıne bakmalısın
Masal58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aycel_aycel ()Gumusu 3.34 platını 178 görunce pesine takılır dedım platını zarar kes yaptım sattıgımın altında 4 k gumus var beklemedeyım suan 172 gelmiş görsem alırdım ama emır 170.50 ıdı gelmemıs gene ekranda değildim gumus 3 36 gelmıs 3 33 gelmemiş
0BeğenmedimŞikayet
Masal58 ()Takilmasin gümüşün peşine :) sanırım düzeltmeye giderse benim tahminim 170 kirarsa 167- bunuda kirarsa 153 dip131 ama yukarı giderse 180 geçip sirasiyla187-196 yön nereye tayin edecek acaba şuan ülke bu durumdayken yükseliş hemen olmaz gibi, yarın veya pazartesi durum belli olur gibi gönlüm isterki yükselsin zarardan kurtulayım kurtulalım platini birdaha görmek istemiyorum herkes kazansın inş..
0BeğenmedimŞikayet
Aycel_aycel ()172 den dönmüş gene gümüşün peşine takılmayacakmı gene platin acaba
0BeğenmedimŞikayet
Masal58 ()Bitmez ins Aysel :/ dün işte bu korku yüzünden 171 kusurattan aldığımı aynı geri çıktım ortalama yükseldi neyse dikkatli olacağım grafikte yükseliş görmüştüm guvenmedim yorumlardan etkilenip sattım erkenden.. bı 190 kadar bari çıksa zarari olanlar kurtulsada yine alttan alım versin herkes mutlu olsun sonuçtan..
0BeğenmedimŞikayet
Masal58 ()İki gündür takip edemedim kaçırdım birazda cesaretim kırıldı hayırlısı platinle bekliyorum bı 15 bin TL var eğer platin düşerse alırım ortalama dusursurum yada gümüş düşerse emir girdim ikisinede hangisi artık önce gelirse.. bu platinden Kuveytturk ten acayip sogdum zararı kurtarayım altın alirm
0BeğenmedimŞikayet
Mfkrtl ()Peki üretim geri başlasa platin düşer mi ya düşmez bence üretim yokken platin 175 de
0BeğenmedimŞikayet
Aycel_aycel ()Valla bız 400ü göremeden parayı bıtırırız
0BeğenmedimŞikayet
Aycel_aycel ()Gumus bugun alım fırsatı gene verdi ama cekırge 3 zıpladı 4 zıplamaz dedım almadım 3.38 den gene 44u gördu düşüş beklıyodum acıkcası dusmedi yarını görmekte fayda var gümüşü seviyorum gerçekten
0BeğenmedimŞikayet
Mfkrtl ()Ya powel İn dediği ikinci dalga düşüş dalgası mıydı yoksa covid 19 un ikinci dalgası mıydı ya bende 2 çeyrek de dibi görebiliriz açıklamasına takıldım
Majestym için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Majestym ()Powelın dediği 2. Dalga bu olabilir ama 2. çeyrekte dip görebiliriz. Balinalarda düşüş olacak diye alım yapmamış. Zaten çoğu kişi 2 dalgadan bahsediyor. Ama ben onlara inanmıyorum geçen 161 de düzeltmeyi yaptığını düşünüyorum. Ortada alan yok üretim durdu metallerin rakamları şaşırtıcı derecede yüksek. Yeni yatırımcılar piyasaya girdi ve iyi kar görünce satış yapacaklar yada powel bi şey dedi yeni salgın dan bahsetti sanki bildiği bişey var.. Ben 2 dalganın geleceğini düşünmüyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Aycel_aycel ()Şimdi hocam 140 dan zarar kes yaptık 555 dolara iğne atmıştı onun duzeltmesını bekledım işin acıgı ama o duzeltmeyı yapmadı aklım hep orda benım en azından ordan teyıt alması gerektıgını dusunuyordum 250 dolar cıktı oranın düzeltmesini yapmadı
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()belkide yansımıştır belkide fiyatlanmıştır. bunu bilebilmek zor.
Zeynel_abidin_33 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Masal58 ()Uzun vadede gelecek sanırım Aysel biz şu zarardan ciksaydik nere düşüyorsa dusseydi :/ sen ne yaptın aldinmi gümüş platin
0BeğenmedimŞikayet
Zeynel_abidin_33 ()Fed , ikinci çeyrekte veriler çok daha kötü gelecek diye bir açıklama yapmış. Bunun etkisi platin ve gümüşe olumsuz yansımaz mı halil abi.
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Öyle bir ihtimal var ve bende o şekilde düşünüyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Mfkrtl ()Ayzel snei bir yoruma etiketlecem okusana
0BeğenmedimŞikayet
Aycel_aycel ()400 ler gerimi gelcek hocam
0BeğenmedimŞikayet
ALTıNcıhis68 ()Olsun ben beklerim :)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()@ALTıNcıhis68 bu grafikte
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()açıklamayı grafik içine yazamıyorum. grafigin açıklaması;
kırmızı (abc)düşüşünün devam ettigini düşünüyorum.
Ama bu düşüş bir ihtimal bitmişde olabilir. Böyle bir ihtimal var ama bana göre biraz zayıf ihtimal. ben o yüzden çıkışları düzeltme olarak görüyorum. Uzun vade içinse platinin bu düzeltme dalgası sonrası tekrar zirvelere dogru yol alacagını söylemek yanlış olmaz herhalde.