Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0467 08:25:41
EUR 36.1690 08:25:41
USD 34.5315 08:25:41
ALTIN ONS $2688.5200 08:25:41

Grafiği gönderen: celik2119

Platin diyor ki fincana kulpu taktıysak artık yolumuza bakalım.

Yorumlar (47)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Dreyup ()

hocam, ikinci bir dalga bence önümüzdeki kış ayina kadar zor gözüküyor.

ymrk1 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Murat2525 ()

Daha önce S&P satış dalgasında margın call a düşen fonların altın satışı altını sert düşürmüştü, Emin değilim ama sanki aynısı şimdi petrol & altın için oluyor petrol zarar yazan fonlar altın satarak karşılayabilir yakında çıkar gün yüzüne

Murat2525 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Turab027 ()

Valla bende öyle sandım, ?

Özkan_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Murat2525 ()

B atı tipi T exas p etrol W TI, daha v adeli işlemlerde ilk defa kısa süreliğine de olsa e ksi seviyelere geçti. Diğer v adelere yönelik fiyatlamalarda da görülebilir. P etrolde bu tip a nomaliler, v irus sürecinde tekrarlanabilir
P etrol c ephesinde yaşanan ç öküş, emtia fiyatlarının geneline de bir akşam a nsızın gelebilirim şeklinde yansıyabilir. buda aklımızda bulunsun

@Murat2525

0BeğenmedimŞikayet

ymrk1 ()

Doların ateşinin Tl bazında alınacağı aşikarsa, bunda mutabıksak geriye elimizde avucumuzda tek birşey kalıyor. Gümüş ons. Gümüş onsun destek bulması, mevcut gelişmelerle ne derece mümkün olabilir o müphem. Yalnız, olası bir 2. dalga salgında(şyet tıp doktoruysanız) ya da ölüm oranının daha yüksek olabileceği bir salgındagüvensizlik ortamının derinleşeceği, yatırımların da daha büyük bir sekteye uğrayabileceği gözardı edilemez bir gerçek. Tabi tüm bu kötü şartların münferit bir şekilde toplanmasıyla bu komplo teorileri teori olmaktan çıkıp realite oluşturur. Sizce de öyle değil mi? İhtimal var mı? Var. Düşük bir ihtimal mi? Şahsi kanaatim nispeten yüksek.

Dreyup için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Murat2525 ()

Haberin tam metni:
The United States Oil Fund LP (USO), beklenmedik bir şekilde en aktif WTI vadeli kontratlarının tamamını satmaya başlayarak petrol piyasalarını bir kez daha sarstı. Vadeler içinde Eylül ve Aralık öne çıkıyor.

0BeğenmedimŞikayet

Dreyup ()

o zaman gümüş ons 15,15 te kalırsa dolar 6.64 gibi olur ki gümüş gram 3.23 lere tekabul ediyor. tabi olursa

0BeğenmedimŞikayet

Ennsar ()

Celik 15.65 mi 14.4x mi hangisi daha baskın görünüyor gümüş ons ta ?
Birde altin ons 164x lar görünüyor varmı çalışman?

celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

celik2119 ()

50 milyar dolar gelirse neden olmasın.

1BeğenmedimŞikayet

Özkan_ ()

Allah iyiliğini versin bende sanıyorum telefonuma saçım düştü silmeye çalışıyorum meğer senin profil resmiymis sen çok yaşa emi :)

paranın_prensi için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ymrk1 ()

Tl/usd karşısında %5değer kazanması kastım sayın hocam.

0BeğenmedimŞikayet

celik2119 ()

yatırım tavsiyesi verilmez kardeşim. Admin fırsat kolluyor zaten.

0101can için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

celik2119 ()

%5 nedir hocam?

1BeğenmedimŞikayet

0101can ()

Abi 172 ve 173 ten platin var çıkalım mı dursun mu öneriniz nedir

0BeğenmedimŞikayet

celik2119 ()

Miktar önemli. 50 milyar gelirse ilk dediğiniz olur. 5 milyardan az gelirse birşey değişmez.

0BeğenmedimŞikayet

ymrk1 ()

Minimum %5 gelmesi onslarla destek sağlanmaması halinde gümüş için de ciddi bir geri çekilmeyi beraberinde getirmez mi sayın hocam?

0BeğenmedimŞikayet

paranın_prensi ()

O beklenti gerçekleşirse dolar düşer gümüş de düşer mi peki hocam? Yoksa ons yükselir dengeler mi sizce?

0BeğenmedimŞikayet

celik2119 ()

Bütün bankalar isterseniz fiziki temin ederler. nakliye masrafı çok olur sadece. Bir sakınca yok bence.

Maths_Teacher için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Maths_Teacher ()

@celik2119 hocam biraz özzel bir soru olacak ama cevaplarsanız. kuveytten alıi satış yapıyorum fiziki alabilirim düşüncesiyle ama malesef makaslar bizi bitiriyor. Fiziki vermeyen bir banka ile alışveriş yapma konusundaki düşünceleriniz neler. Müşteri temsilcisini aradım özellikle bize ulaşın kısmından mesaj attım ama malesef hesabı açtığımda tanımlanan kur ile şimdiki nerdeyse %100 koydu ustune.

1BeğenmedimŞikayet

celik2119 ()

Beklenti o yönde zaten. Füzeleri aktifleştirmedik onun için. Miktar önemli.

0BeğenmedimŞikayet

celik2119 ()

Bakalım kardeşim. Metin bir gelsin. Ağalar ne konuşmuş görelim.

0BeğenmedimŞikayet

ymrk1 ()

Peki ya Abd bize dolar temin ederse sayın @celik2119? Ben böyle bir duyum aldım. Sağlam bir kaynaktan.

0BeğenmedimŞikayet

paranın_prensi ()

Fed toplantısı gümüşü nasıl etkileyecek hocam sizce?

0BeğenmedimŞikayet

celik2119 ()

Fed faiz indirirse dolar düşmeyebilir. Biz de indireceğiz çünkü.

Hkn71 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hkn71 ()

Abim yakinda fed faiz indirirse dolar duser dolayli yoldan gumuste dusmez mi

0BeğenmedimŞikayet

Murat2525 ()

Eyvallah sağolasın kardeşim

Var_mısın_yoksun için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Var_mısın_yoksun ()

Evet çıktı hocam

1BeğenmedimŞikayet

Murat2525 ()

Alt yorumla ilgili yorum yapmıştık sanki

0BeğenmedimŞikayet

Murat2525 ()

Yorum çıktımı acaba?

1BeğenmedimŞikayet

MoRTiS ()

Sabırla bekliyoruz hemde öyle böyle bir sabır değil taş olsa çatlardı :)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum