Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (188)
1BeğenmedimŞikayet
El_Dorado_ ()Izahı olmayanın mizahı olur dostum :)
YusufKkk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YusufKkk ()Deminden beri bir yorumlar yakaladım allahım çıldırıyorum bakma mizah düzeyi yüksek olan çok bu piyasada :)))
El_Dorado_ için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Modelin söylediği dolar ile takas. Illaki grama olumlu yansiyabilir. Ytd
emiinarslaan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
El_Dorado_ ()Hunharca gülüyorum dostum :))
0BeğenmedimŞikayet
Veyseltarik ()Genelde öğlene kadar(14.00) 3-4 tl artar ucuzcu ab ve bizler alırız sonra 16.30 kadar ? Abd genelde satıyor bu aralar
Kayey için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
emiinarslaan ()Hocam şuanda bir al fırsatı diyebilirmiyiz 1/3 alalımmı
Carpediem37 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()O sizin risk tercihiniz. Burada gramdan alımdan ziyade Dolar gram takası soz konusu. YTD
esilaaa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YusufKkk ()Yağmur nereye yağarsa bohça oraya açılır :) :))
0BeğenmedimŞikayet
El_Dorado_ ()Bu günde destek direnç sormaya başladık :))
0BeğenmedimŞikayet
YusufKkk ()Umarım panikle zarar satışı yapmayıp bekliyorlardır. Yazık olmuş ne diyelim tekrarı olmaz inşallah :)
hays48 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kayey ()hayırlı olsun arkadaşım şimdiden bol kazançlar
Veyseltarik için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
esilaaa ()Hocam günaydın Full alım öneriyor musunuz burdan
0BeğenmedimŞikayet
hays48 ()kesinlikle ben size katılıyorum ama birçok kişi kendi aklını kullanma yetisine sahip değil malesef. ellerindeki parayı pul etti bu adam insanlar ona inandı.
0BeğenmedimŞikayet
YusufKkk ()naçizane görüşüm birini dinleyecekse biri tartmalı süzmeli şap diye atlamamalı günah her ne kadar onaysa ona uyanında günahı
hays48 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Aynen nasip diyelim
Abrasivci için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kayey ()he buradan tekrar aşağıya değilde yükselişe geçebilir belki diyorsunuz. nasip
0BeğenmedimŞikayet
YusufKkk ()Dimi akşam bi serzenişi vardı sizene benim kararım kardeşim siz öylesiniz biz böyle :)))
0BeğenmedimŞikayet
hays48 ()adam ne veballer aldı şu mübarek günlerde.
1BeğenmedimŞikayet
Abrasivci ()Hocam ellerine sağlık saygılar dolar biraz salsaydı gram tam 379 geliyodu tam isabet
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Nasip diyelim.
Maya__ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
El_Dorado_ ()Mutranin baş müridi ; ) destek direnç sormaya başladı :)
0BeğenmedimŞikayet
Maya__ ()Teşekkkürler. İzlemedeyiz o zaman :))
Emeğinize sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
YusufKkk ()Mutra aldırdı mı sana
1BeğenmedimŞikayet
El_Dorado_ ()Bence sen ustana sormalisin tabi kafayı kuma gommemisse :))
0BeğenmedimŞikayet
Cassper ()Açılışta yükseliş görünüyor o halde
1BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()1688 denge noktamız. Karar burda verilecek. Tabi şuan enkötü senaryoyu konuşuyoruz. Dusen ve yukselen trend cizgisi kesişiyor. Ve bu noktada mukemmel bir desen hizalaması var. Tepki almali diye düşünüyorum. YTD
0BeğenmedimŞikayet
Veyseltarik ()Dün tepe 384 müş bende 383 yada 383.5 vercem dedim 383 verdim belki arttırırım öğlene göre
Kayey için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kayey ()yo estağfirullah getirisini sormak değil maksadım. bugün tekrar bu rakama döner mi onu sordum emir verdiğiniz için.
1BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Modele göre dip sevilerdeyiz. 1692 altı kapanışlarda stop düşünülebilir. YTD
Cassper için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Maya__ ()ne dirençli 1.696 çıktı... Kırarsa yön ne tarafa