Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (188)
0BeğenmedimŞikayet
Muhammet51 ()3450 ye Bi iteklesen de bizde insek:)
Carpediem37 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kayey ()hocam tekrar merhabalar. nokta atışınızla tamamlanan uzun ve yorucu bir gecenin ardından dakikalar yaklaştıkça amerika beni yormaya başladı bile. 377,5 dan gramım hala elimde düşmesi olası. bence çıkış yapayım oda kurtulsun bu stresten bende bir fikriniz var mı acaba ? grafiklerde bir değişiklik
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Gerek yok . 3.35 / 3.3950 / 3.45 bu aralıklarda iyi calışı.
Muhammet51 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Muhammet51 ()Merhaba kardeşim gümüş çalışman var mı çok sıkıştı artık :)
2BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Rica ederim. Sabah yürek yedim. Çok mu belli oluyor ¤_¤
_XEZAL_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_XEZAL_ ()teşekkür ederim:)
MG_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_XEZAL_ ()Hocam güzel yüreğinizle hazırladığınız analizler için çok teşekkür ederim. Platin için de aşkla iki çizik atarmısınız:)
2BeğenmedimŞikayet
MG_ ()Siz de doğru yapanlardan olduğunuz için tutarsız insanlar yerine olabileceklere en yakın tahminlerde bulunan hocamı desteklediğiniz için benden size like ve hocama da
4BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Doktor olmadan hastam oldu bissürü. Bir ceylan. Hemde en yavrusundan ¤_¤ Hoşgeldin
2BeğenmedimŞikayet
_XEZAL_ ()Merhabalar hocam yaptığınız analizlere hayranım. Sizin için üye oldum)
0BeğenmedimŞikayet
sürmeli_66 ()Elleriniz yüreğiniz dert görmesin
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Aynen. Ama duraklar ver. En önemlisi 0.618 yani 1714.750 mutlaka ugrar yoklar o seviyeleri. Sonrası nasip
Ycl_76 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ycl_76 ()Hocam selamlar, düştüğü yerden aldık saol varol peki ust hedef hala gecerlımı?
4BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Sen öyle deyince Milan Rapaiç"in Kadıkoy'de Galalasaray'a attığı gol geldi aklıma. Kornerden gelen topa gelişine vurmuştu. Gazete başlıkları "Kıpırdamayın? çekiyorum" şeklindeydi. Bende aynısını söylüyorum. "Kıpırdamayın? Çiziyorum! " ¤_¤ BU arada Gs'liyim. Ama gol gibi goldü ^_^
sürmeli_66 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sürmeli_66 ()Ustam vurdu yine gol oldu 90'dan. Hocam nokta atışları süper Valla ne diyeyim ki bilemiyorum.
Saygılar, Saygılar Teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Rica ederim. Kırıntı diyelim bilgiler için ¤_¤
muge_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Net bir kroşe vurduk sabah uykuda ¤_¤
lemonagacı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
muge_ ()Tamam hocam gözüm ekranda, bir bir takip ediyorum dediklerinizi, bu 3 numaradan dolayi digerlerinden yakalanmistim, cok dogru hocam, hareket analizini cok guzel tespit ediyorsunuz, kendimi okudum sanki :) emeginiz daim olsun hocam mütesekkirim. saygilar
0BeğenmedimŞikayet
bal570406 ()sizi takip etmeden önce almış bulun dum artık sizi takip ediyorum önerilerinizi değerlendireceğim
0BeğenmedimŞikayet
lemonagacı ()Ben 380'de cesaret edemedim pineklerken kaçırdım:))
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Evet. Gunluk kapanışlar klasik analizde onemli. 1) 3 gün kapanış 2) direncten % 3 _5 oranında uzaklasma. 3) direncin yukarıdan test edilmesi.
Genelde 3. cu beklemeden girerler dusen trend kırildı diye. Kısmen kâr al yapılıp. Dusen trende doğru tekrar geri cekilme izlenebilir. YTD
0BeğenmedimŞikayet
muge_ ()Hocam 18.84 su an, direnci aşti gunluk kapanisini takip ediyorum dediginiz gibi, bu arada 7 den dolar aldigima inanamiyorum,54,64 ve 54,86 dan onsa girdim beklemedeyim :) emeginiz, duyarliliginiz ve zamaniniza tesekkur ederim hocam:)
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Hayırlı olsun.
Kds için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Firsatım olmadı. Umarim iyidir
0BeğenmedimŞikayet
Kds ()Ben 79 50 den aldım hocam
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()Ben 385 den alın dedigimi hatırlamıyorum
bal570406 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Carpediem37 ()La havle..
nımesay için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Veyseltarik ()evet eger persembede akşam kapanış 1709-1712 gibi olursa demek ona göre tavır alacagız
dolar 6.98-99 zaten