Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (21)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()eyvallah hocam sağol Allah herkesin gönlüne göre versin
Polis55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam işte altından bahsediyoruz
Ferloş için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Polis55 ()Haklısın allah çok versin diyorum her anlamda
Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ferloş ()Hocam altın için düşüncelerini de o alabilirmiyim
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam işlem yapacak terse düşecek sebebi biz olacağız onun için 40 düşünüp bir yazacağız
0BeğenmedimŞikayet
Polis55 ()Aynen abı geceye belli olur sanırım tabi ani bi haber de değiştirebilir
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam sakin kafa ile bakalım şimdi gerçekten yanıltıcı tespit olabilir sakin kafa ile bakmamız lazım
ÇaylakTers için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam bilemessin bir ikili dip yapıp dönebilirde piyasada kesinlik yok
0BeğenmedimŞikayet
ÇaylakTers ()Ya 1740 a çıkmazsa?
0BeğenmedimŞikayet
Polis55 ()Yapmazsa yolcu Abbas abı sanki oradayapmış gibi duruyor
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam 1675 -80 lerde tekrar 1740 yaparda üstüne çıkmazsa tekrar obo oluşur ki o zaman satılır bekletmenin anlamı olmaz
0BeğenmedimŞikayet
ÇaylakTers ()Peki hocam siz ne derseniz o zaten ben pozisyon bozmayacağım ama emin olduğumuz büyük düşüş olursa iş değişir
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam o obo 1680 e getiriyor zaten orada ikili dip yapar mı sorusunu aklımıza getiriyor
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam kapanış değil sakin kafa ile başka ne var görmemiz lazım tek formasyona göre hareket etmek doğru değil çünkü o takozda tek drençe göre çizdim
0BeğenmedimŞikayet
Polis55 ()OBo da oluşmuş abı zaten belki OBo kadar düşme ihtimali var midir acaba
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Eyvallah hocam bende 4 saatlikte bakmıştım
TAF_Soldier için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TAF_Soldier ()baktım akif hocam bende şimdi yükselen takoz kırılmış 4h grafikte
0BeğenmedimŞikayet
ÇaylakTers ()Hafta kapanışını görelim mi diyorsunuz
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()haftasonu ayrıntılı bakarız şimdi anlık baktım sadece
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Arkadaşlarda bir baksın acele etme
0BeğenmedimŞikayet
ÇaylakTers ()1540 olacak diyorsun öyle mi yandık desenize