Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (27)
0BeğenmedimŞikayet
61altın61 ()Karar aşamasında olabilir 1700 için.
Poguz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Poguz ()Bu ons gözünü aşağıdan alamıyor :)) 2 gündür
61altın61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Poguz ()Yok satmam bekliyorum elbet geri gelecek tabikii 385 i gördü bişey olmaz tekrar gelir riskimin yarısından az gramdayım kafam rahat zaten
Köylü33 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Köylü33 ()Zararına bş şey satmadane yaparsan yap
0BeğenmedimŞikayet
Poguz ()374 aldığım var onu bekliyorum parcalı almıştım 360 dan aldığımı sattım 374 kaldı onu satarsam rahatlayacagım agırlık tl deyim beklemedeyim bakalım
0BeğenmedimŞikayet
nac07 ()Tesekkurler ederimmm
1BeğenmedimŞikayet
61altın61 ()Sıkıntı yok yerine gelir tekrarr. Relax :)
acemi1015 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Acemıgoldd ()eyvallah kardeşim
1BeğenmedimŞikayet
61altın61 ()Sıkıntı yok ons yerini bulur.
Acemıgoldd için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
nac07 ()Vermis olduğunuz bilgiler için tesekkurler ederim (:
0BeğenmedimŞikayet
Acemıgoldd ()indikatör rahatlayınca altına ne etkisi olacaktır
0BeğenmedimŞikayet
TheNeWYoRKeR ()Bravo, şurada insanlara yararı dokunan herkesten Allah razı olsun
0BeğenmedimŞikayet
acemi1015 ()Ons gidiyor yine kardeş
5BeğenmedimŞikayet
61altın61 ()İyiki yapmadın, arkadaşların çoğu sordu bana 1683 teyken zararkes yapalımmı diye, bende 1680 altı gelirse satarım dedim, çok şükür gelmedi, yanlız kimseye zararkes önermedim vicdanen iyi oldu benim için ve arkadaşlarım için. Saygılar.
okasker için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Arif58 ()Selam 61 altın koydeydim telefon cekmiyodu 380 den ters deyim önerin nedir
0BeğenmedimŞikayet
okasker ()Hemi indikatoru bilmem de ben çok rahatladım 385 al 370 zararkes derken kes ı at kaldı zarar :) ne edelum
0BeğenmedimŞikayet
Evdekall ()Birazdan hepimiz rahatlayacagiz:))
0BeğenmedimŞikayet
61altın61 ()Rica ederim.
Serdarex için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Serdarex ()Sizinde yorumlarınız ve grafiklerinizi takip ettim bugün hep büyük zarardan döndük gibi korkuyla indiği en alt yerden çıkmayı düşünüyorduk, biraz daha çıkması lazım yukarılara ama :) , yol gösterdiğiniz sakinleştirdiğiniz için teşekkür ederim :)
0BeğenmedimŞikayet
1I96RD ()Aynen bende tuş bekliyor idim bi kısım ama sanki destek 1685 idi 5er puan fazla gibi
0BeğenmedimŞikayet
61altın61 ()Bende panik yaptım aynen senin gibi gözüm 1680 deydi hep, eğer altına gelseydi satacaktım gr yarısını, nasip değilmiş demek satmak, hayırlısı bu oldu. Saygılar.
İnaç için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İnaç ()Abi panik olmaya başladım çıkarmış acaba sabretmeye çalışıyım yoksa zarar çok olur
0BeğenmedimŞikayet
61altın61 ()1700 üstüne atmamız lazım bunu bilsek yeter.
ugur_7 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Stormborn_6161 ()Vix korku endexi
0BeğenmedimŞikayet
ugur_7 ()Grafikten anlamayanlar için yorumlar mısınız yukselış kaca kadar sürer bu arada iyi ki varsınız sizi dinleyip zararkes yapmadım
0BeğenmedimŞikayet
61altın61 ()1700 üstüne yerleşmemiz lazım öncelikle, bu önemli.
0BeğenmedimŞikayet
Poguz ()Nedemek yani istediğin şimdi dirençler nere 1680 in altına da inemedi 1700üstüne de cıkamadı neden böyle