Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (309)
-1BeğenmedimŞikayet
66vip ()kardesım sıkıntı gorsem derım. ben korkmuyorum full gırdım yuklu. içim rahat.3.37 den aldım sıkıntı gorsem 3.39 dan cıkardım
Kobrayakışıklı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kobrayakışıklı ()Hocam ağzınız bal yesin de düşecek diyenler sitede çoğaldı Ben gümüş ve altında full bekliyorum ama korkmuyor da değilim
2BeğenmedimŞikayet
66vip ()Altın 390 ı devırmeden dusue gecmez bu yorum bu grafık hep duracak. zirveden sorada gelecegı noktayı da gorecegız. ANLAYANLARA - ANLAMAYANLARA
SAYGıLAR
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()yazdım kardesım yorumlarda var
Batan_gemi_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Batan_gemi_ ()Selamün aleyküm hayırlı cumalar kardeşim ABD açılışında ons altında öngörünuz nedir . teşekkür ederim
66vip için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Seyfettn ()Teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
ipekcy ()Emeginize tesekkurler
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()yazım hatası oldu duzeltmeden dolayı tesekkur ederım
ipekcy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ilker82 ()1800 mü sen şaka mı yapıyosun ? o zaman hemen alalım
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()OZUR DİLERİM 1680 li rakamlar
ipekcy için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ipekcy ()1800 dediginiz, 1600 demek mi istediniz
4BeğenmedimŞikayet
66vip ()Bakın arkadaşlar kimseye şu ana kadar net konuşmadım ama cok kişinin terte olası ve panik olması nedeniyle son kez bu tarzda net konusucam...
ELİNDE ALTIN- GÜMÜŞ OLAN SATMASIN
Nakitte olan düşüşleri alım için degerlendirsin (rakam sormayın)
Bir miktar daha hatta ons bazında 1800 lü rakamlara kadar gerileyebilir ama yön yukarı
Kesinlikle ZARARINA satış yapmayın...
SAYGILAR...
0BeğenmedimŞikayet
Emeloskay ()Daha kaça kadar çıkar?
Memur06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Memur06 ()Yani sonuçta 2 gün önce daha yüksekten almıştın, alabilirsin ... ytd
Emeloskay için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Emeloskay ()Slm memur buradan biraz daha Gr almak mantıklı mı?
Memur06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yatırımlordu ()Dostum gidişatı kestirmek zor ben açıkçası düşüş beklyrdum kardan yaklaşık 60.000 TL zarar ettim hala düşüş beklyrm almıyorum bir miktar borsadan zararı çıkardık fakat ne olacağı söylemek yanlış olur ama kapanışlar olumsuz 3 gündür düşüş sinyali veriyor bakalim nasıl olacak ytd
Aykut_boğaz1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yatırımlordu ()Kesinlikle katılıyorum efendim doğru bir tespit
Northwest için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
66vip ()@iyikiM geçmiş olsun hosgeldın
0BeğenmedimŞikayet
Yatırımlordu ()Dostum abd kapalı derken?
1BeğenmedimŞikayet
Northwest ()Amerikanın ticarete acilacagi soylentisi bile yetti. Nakit ihtiyacı ile biraz satıs yedi. Bence onumuzdeki gunlerde bu ticaret olayı kesinlesirse buyuk bir satıs dalgası sözkonusudur. Bu dusus uyarı. Saygilar Ytd.
Yatırımlordu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yatırımlordu ()Dostum ne diyesin işte :) birileri söylüyor yeni Zelanda açıkken onlar yaptı şeklinde algılıyorlar
Gökhan77 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kesici34 ()Dünyada kaç ton altın var
Gökhan77 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Aykut_boğaz1 ()Ama gidişatı bilemiyorum siz ne düşünüyorsunuz
1BeğenmedimŞikayet
Aykut_boğaz1 ()ABD şuan kapalı ayrıca Londra rezervleri bilir misiniz bilmem ama 7-8 ülkededir
0BeğenmedimŞikayet
Gökhan77 ()Yeni zellenda nin 300 milyon ton altını var galiba satınca takla. oldu millet hey yarabbim ya
0BeğenmedimŞikayet
Samsunsporr ()Peki Zelanda'nın bundan haberi var mı
1BeğenmedimŞikayet
Yatırımlordu ()Dostum yeni Zelanda nerden çıktı :) kim söylüyor bunları yeni Zelanda kimki altını etkilesin hocam abd kaynaklı bir ons düşüşü ve dolar da değer kaybı yaşıyoruz
0BeğenmedimŞikayet
Kayserimanisa ()Tamam kardeşim her fikre saygımız var.
0BeğenmedimŞikayet
Kosbi ()Ülkelerin altın satışını nerden görebiliyoruz.
1BeğenmedimŞikayet
Aykut_boğaz1 ()Yanılmışsın o zaman çünkü onsu o dediklerin değil Zelanda'nın satışı etkiledi
Kayserimanisa için cevaplandı (yorumu göster)