Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (66)
0BeğenmedimŞikayet
ademtekin3442 ()Slm arkadaşlar burda yeniyim 2 aydır takip ediyorum baya bir tecrübe oldu biraz sans la olsada hep kazandım. hepinize bol kazançlar. ilk yorumum. ama hep takipte idim. sagolun
0BeğenmedimŞikayet
Mustafakaradeniz ()350 alti mumkunmu hic atesi dusmuyir :))
Özgürcük için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
gökhanbey ()he iyi komple işlem yapma bence her zaman böl
Stk76 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Stk76 ()Evt sonra artış devam etti ama ii kar 900 bereket versin
gökhanbey için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
gökhanbey ()nasılsınız . ne yaptın sattın mı
0BeğenmedimŞikayet
Stk76 ()Aslm kardeş
gökhanbey için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
gökhanbey ()selamun aleyküm
1BeğenmedimŞikayet
61altın61 ()Tahminlerimde var aynı düşüncedeyiz.
0BeğenmedimŞikayet
nozbart ()Dusus ne zaman olacak kardes
1BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()evet ama okadar inecegine ben de inanmiyorum o yuzden vede garantici oldugumdan 320 den itibaren her 3 tl lik dusutenbir parca olacak sekilde alim yaparim. zaten ben her zaman parcali alim yaparim
TlkTlk için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()333 den 300 dusuyirsa 320 ye neden dusmesin su tamamen usd kaybakli ayakta duruyor gram tl
Nur60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nur60 ()Okadar duwermiki ama..365 nere 320 nere
0BeğenmedimŞikayet
Baskan67 ()Hocam insallah 320 ler gelir olurda gelirse seni ayakta alkislarim ama ne yalan soyliyim hic umidim yok
0BeğenmedimŞikayet
Nur60 ()Ciddi misiniz super valla. ben 330larada raziyim. zararim. ciksin onada raziyim
0BeğenmedimŞikayet
TlkTlk ()Gram 287 yapıyor bu hesapla
1BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()hayal degil 300 bile hayal degil ben 320 den ilk parcayi alamayi düşünüyorum
0BeğenmedimŞikayet
Nur60 ()Ben grafik okuyamiyorum bilgim. yok.. daha net bekledigijiz rakami soylermisiniz dususte...330lar 340lar hayalmi
0BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()1428 lere kadar ons da 6,26 destegine kadar usd de düşüş bekliuorum. ama dusmuuor tabi boylede bir gercek var bu benim sahsi calismalarim ve dusuncelerimin sonucu cikan rakam.
1BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()usd ve euro duserse evet gram da düşer tabi önce anlasmalari yapmalari lazim bu esnada balinalar yukari tasimak isteyecektir mal kitlemek icin al sat yapanalar cok uyanik olmali bu hafta boyunca
Bkr38 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nur60 ()Kaca kadar bi dusus bekliuosunuz ozgur bey
0BeğenmedimŞikayet
Bkr38 ()Gram düşer o zaman deği mi
0BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()grafikte var tum rakamlar aslinda
sen neyi merak ettin anlamadim acikcasi
Oz_Man için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()bence cok yakinda turkiye abd ile swap anlasmasi imzalar ayrica euro merkez bankasiylada bi 10 milyar euroluk bir anlasma yakin gozukuyor bu hafta
61altın61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Özgürcük ()yanlis yonlendirmedim grafik ne diyorsa onu soyledim ayrica kimseye al sat tut demem kendi yaptigim islemi yazarim soranada brn almam derim. karari kendi verir her insan herkesin risk esigi farklıdır.
GLZR için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kanunsuz63 ()dur bide ben diyeyim bakayım nasıl bir duyguymuş ben demiştim diye :)
kanunsuz63 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Stk76 ()Şuan 6.74 oldu
MSTFBRHN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Stk76 ()Google yaz dolar çıkıyo
0BeğenmedimŞikayet
AKINCI1979 ()Ben de sabah istifa onaylanır ve resmi açıklama yapılırsa doların yukarı yönlü geçici olarak yükseleceğini düşünüyorum. YTD. Yalnız bu istifayı cumhurbaşkanı istemediyse ve haberi yoksa onaylamaz şu ortamda...
0BeğenmedimŞikayet
MSTFBRHN ()Senin yaşamadıgın kafayı
Money_black için cevaplandı (yorumu göster)