Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (196)
0BeğenmedimŞikayet
Güneşi_beklerken ()Hocam ya gecemezsek büyük riske girmiş olmazmiyiz adrenalin tavan yapar sonral heycandan mazallah kalbi olan girmesin:)
CAKİ_2020 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yabancı61 ()Geçemezse 322 var diyorsunuz değil mi
0BeğenmedimŞikayet
Güneşi_beklerken ()Hocam makas aralığını hesap ederak 368de çıksak zarar etmemek adına düşerse diye sonra 368 direnc kırılınca tekrar girsek nasıl olur güzel soru sordum degil mi:))
0BeğenmedimŞikayet
Yabancı61 ()Evet uyku önemli ama bi ons açsın bu şekilde tam net bilsem ne güzel gram artar dimi
İlginmesut için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Deniz87 ()Hocam 358den aldım bugün 368 gelirse çıkıp duşmesini bekleyip alttan alim yapiyimmi 368 i kırıp düşmeden yükselirmi
0BeğenmedimŞikayet
Tuğhan_ ()tamam onada eyvallah, peki o noktalar ne zaman çıkar? o noktalar çıktığı zaman tahminen yön aşağımı olur yukarımı? noktaları ne taraftam bekliyorsunuz?
1BeğenmedimŞikayet
İlginmesut ()Aynen
Uyku önemli
Hatırlatayım
Hele bugünlerde daha çok önemli
Yabancı61 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
CAKİ_2020 ()tabiki labilir.. ama illede olacak diye bişey yok 368 lere geldiğinde temkinli davranmak en doğrusu takip açısındn.
KIZIL_ELMA05 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
CAKİ_2020 ()verilere göre değil grafikteki tekniğe göre fibonacci sayıları ve araçlarını kullanarak..
agulday için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Deniz87 ()Grafik ne diyor su hanım 358den riskle aldım bugün nerden çikış yapmam gerekiyor
____Su______ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yabancı61 ()Teşekkür ederim bende demişim işte bunu nerdeyse :)) bucuklar haric:))415 ne güzel bi rakam dimi?
0BeğenmedimŞikayet
KIZIL_ELMA05 ()Merhabalar Tarık Bey iyi geceler diliyorum. yine emeğinizi samimi bir şekilde ortaya koymuşsunuz teşekkür ediyorum. 368 inşallah gelir. Geldiği zaman, 376 aöz konusu olabilir mi.?
1BeğenmedimŞikayet
İlginmesut ()368.76 dan 322.55 e dönüş var diyor
322.55 ten de 415.37 ye çıkış var diyor
Ha bide
Ytd diyor
0BeğenmedimŞikayet
Yabancı61 ()Sen anlat ozaman bana ne dior grafik? :)
0BeğenmedimŞikayet
agulday ()Merhaba, grafikteki 368 rakamı neye göre belirleniyor. Düşüş noktası tamamda önceki verilere göre ama yükselişteki seviye nasıl oluyor. Bilmediğim için açıklayabilir misiniz?
1BeğenmedimŞikayet
İlginmesut ()Tamam gülmüyorum
0BeğenmedimŞikayet
CAKİ_2020 ()paranın kimde olduğu hiç belli olmuyor :) :)
____Su______ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
24cenk ()Aylin meraba nasilsin
Good_Wife26 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
CAKİ_2020 ()322 gösteriyor ama sen yinede temkinli ol
0BeğenmedimŞikayet
Yabancı61 ()gulme ya anlamiyorum grafik :))
1BeğenmedimŞikayet
CAKİ_2020 ()nasip bilemiyorum şuan için.
Muratdemirci için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İlginmesut ():):)/):)
Alemsin gerçekten
0BeğenmedimŞikayet
CAKİ_2020 ()şimdi alın deerim düşer sonra mesuliyet altında kalmak istemem.. biraz cesaret gerektiriyor..
Bahar1919 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Good_Wife26 ()Eline sağlık güzel rakamlar cizmissin devam et :))
1BeğenmedimŞikayet
Yabancı61 ()Hocam grafik anlamam ama 368 sonrası 322 sonrası 405 mi ?
0BeğenmedimŞikayet
____Su______ ():))) gümüş ucuz dıye :)))
1BeğenmedimŞikayet
Muratdemirci ()Merhaba hocam 361den aldim gram terste birakmaz dimi hocam cumaya kadar sence gelirmi 370ler
0BeğenmedimŞikayet
Bahar1919 ()Şu an almak doğru olurmu iki haftadır izliyorum lütfen bir fikir verin
0BeğenmedimŞikayet
1I96RD ()Tşk ederim hayırlı geceler
0BeğenmedimŞikayet
CAKİ_2020 ()incesi bazı noktalar belli olunca çıkartırız
Tuğhan_ için cevaplandı (yorumu göster)