Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (19)
0BeğenmedimŞikayet
Zorlu2323 ()Peki bekliyelim görelim
61altın61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
61altın61 ()Evet erken.
Zorlu2323 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zorlu2323 ()Üstad halen erken mi diyorsun 1544 için 5 saat önceki dusunceleirm devam ediyor
0BeğenmedimŞikayet
61altın61 ()Rica ederim. Bundan öncede yazıyordum yine yazacam, saygılar.
Gram34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Tşk ederim cvp verdiginiz için. Alimlarinizda formda yazarsanız bizde istifade etmiş oluruz tecrübenizden.
0BeğenmedimŞikayet
Usta35 ()Ben teşekkür ederim inşallah beklentileriniz karşılanır saygılar
Miray_Alkn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
61altın61 ()Saatlikteki ve günlükte dirençler önemli, günlük kapanışa bakmamız lazım. Bugün de gelir yarında.
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Tercih icin sormuyorum arkadasim bilmedigim icin ons hemen mi duser direnc kirilmadiya 1553lu rakamlar 2 gündemi 2haftadami gelir demek istedim aynı şekilde haberli gelmesi gerekir?
0BeğenmedimŞikayet
42sLyMn42 ()329,5 oluyor sanırım , 1553 ve dolar 6.6 olursa
0BeğenmedimŞikayet
Miray_Alkn ()Oralara düşüp tekrar 340 lara gidecek ozaman emeğinize sağlık teşekkür ederim
Usta35 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Usta35 ()329.60 olur efendim şu anki USD kuru ile saygılar bereketli kazançlar diliyorum
0BeğenmedimŞikayet
61altın61 ()Tercih sizlerin.
0BeğenmedimŞikayet
61altın61 ()Hesaplayalım
0BeğenmedimŞikayet
61altın61 ()Hadi bakalım :)
Ardau_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ():))Merhaba bisey sormak istiyorum 1553 bekliyoruz buraya 2gundemi 2haftadami gelir budurumda 1553 görene kadar alim yapmamak mi gerekir?
0BeğenmedimŞikayet
Ardau_ ()Ben anlamam hocam siz düşüyor cıkıyır aldım sattım dıyecekaınız ben sızı takıp edecegım :)
0BeğenmedimŞikayet
Miray_Alkn ()1553 olursa gram kaç lira olur
0BeğenmedimŞikayet
61altın61 ()1553 yetermi
Ardau_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ardau_ ()Kaça yani grafık çok yabancı