Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (22)
0BeğenmedimŞikayet
Gözlerim_dolardı ()Arkadaslar sabah videomda burun senaryolari paylastim ne dusundugumu net bir sekilde anlattim. Alt yoruma bakin ve izlemenin keyfini cikarin. :)
0BeğenmedimŞikayet
ERCNAL ()boşu boşuna sorulan bir soru oldu kardeşim inan şuandaki btc nin yukarı mı aşağı mı bu yönünü görmede sıkıntı çekiliyor.
Rıdvan71 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Rıdvan71 ()Hocam etherium da dip fiyatlar ne olabilir.
520-340 ve 170 tl olarak alış emri girdim.
Vsarikaya için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
amert34 ()Elinize, Emeğinize sağlık teşekkürler... hocam
0BeğenmedimŞikayet
ersoy33 ()emeğinize sağlık çok teşekkürler videolar için
0BeğenmedimŞikayet
Sakin_kişilik ()Abi ay kapanışında tekrar bir video rica ediyoruz.. 7050 de kapatsada kapatmasada yönümüzü belirleyelim tsj ederim abi
0BeğenmedimŞikayet
Denizseda ()Bende yeniyim Hocam fazlada anlamıyom satsak zarar stop koysak bozup tekrar yükselme olasılığı var iki arada bi derede kaldım satsam şimdi 3000 zarar net
Dtyns için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dtyns ()Deniz seda dün gözlerim dolardı dinlemedim terse düştüm dün gece 3 te birkerede düştü nakit olmadığı icin alamadım alttan zararı çıkartınca çıkıcam 3000 lerden bahsediliyor 300 500 kâr icin riske deymez
Denizseda için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Vsarikaya ()6000 stop koydum bekliyorum ama ben de bilemedim
Denizseda için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Denizseda ()Durumumuz aynı dostum bende 43300 tersteyim yazılanlara bakarsak gittikçe kötüleşecek satıp dipten mi alsak beklesek mi bilemedim
Vsarikaya için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Vsarikaya ()Selam hocam, 6700 den tersteyim şu sıralar 6300 seviyelerini zorluyor. Fırsatını bulmuşken satma konusuna ne diyorsunuz?
0BeğenmedimŞikayet
Denizseda ()Dinledim Emeğine sağlık hocam ben btc olduğum için senaryolar benim için felaket olur hocam sizi dinlesem ay kapanışını 7050 üzeri olmazsa satayım bende ozaman dipten alış yaparım
0BeğenmedimŞikayet
Aydeniz21 ()Teşekkürler hocam aydınlattıgınız için
0BeğenmedimŞikayet
Bekler45 ()Aradığım cevapları tam olarak anlatmışsın üstad eline emeğine sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
ilhamili ()Emeğine sağlık Rabbim gönlüne göre versin senin yüzünden kar ettik :)
0BeğenmedimŞikayet
Coinkardeşliği ()Short girdim bekliyorum bekleyeyim mi şimdilik yoksa 6700 e çıksın da öyle mi short gireyim
0BeğenmedimŞikayet
doğulu75 ()teşekkürler hocam emeğinize yüreğinize sağlık...
0BeğenmedimŞikayet
onur01 ()Eline sağlık teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Ayselll ()Teşekkürler.
0BeğenmedimŞikayet
ERCNAL ()şimdi oldu
HappY1234 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
HappY1234 ()Yenile açılıyor
ERCNAL için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ERCNAL ()yine sıkıntı oldu dostum videoyu açmamızda