Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (234)
0BeğenmedimŞikayet
erdal262626 ()Kanada doları ile avustralya dolari
Yatırım64 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kandaş ()Makas aralığı nasıl
îMâ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
îMâ ()Günaydın hoca, hayırdır hedef mi değişti yoksa yıldırdılar mı senide.. :|
hunter43 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yatırım64 ()abi cad ve aud noluyor
0BeğenmedimŞikayet
yukselll ()hayırlı olsun bol kazançlar inş.
2BeğenmedimŞikayet
hunter43 ()Sabah alımlarım;
%33 CAD/TRY 4,60
%33 AUD/TRY 3,99
%33 TL şimdilik, duruma göre usd...
Ytd...
1BeğenmedimŞikayet
sabIrsabIr ()Teşekkürler
Emeklerin için
1BeğenmedimŞikayet
sabIrsabIr ()Ve Aleyküm selam
Hayırlı sabahlar
1BeğenmedimŞikayet
Dielife ()Hayırlı sabahlar hocam verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Bu arada 4h 21 ema 50 emayı yukarı kesmiş bulunmakta.
0BeğenmedimŞikayet
6ncıHiSSiM ()Burdan gümüş alınır mı
1BeğenmedimŞikayet
Xxxses ()116.40 gördü rasyo bakalım
0BeğenmedimŞikayet
Fatvol ()Çok bilimsel açıklamalar :)) yani düşer mi demek istiyorsunuz üzgünüm anlayamadım
0BeğenmedimŞikayet
Deniz3434 ()Kardeş şimdi bu altın inermi çıkarmı gümüşün durumu ne olur ne anlatmak istedin
7BeğenmedimŞikayet
hunter43 ()Alt yorum rasyo ile ilgili direnç sehven yanlış yazılmış, doğrusu 119,542 olacaktır.
Ayrıca 4 saat için (08:00) 2,90523 ve 2,89792 destekleri ile chikou span2ın mum'ları kesip kesmediği takibinze olsun.
Ytd...
0BeğenmedimŞikayet
Deniz3434 ()Kardeş şimdi sen ne demek istedin altın çıkar gümüş dusermi
0BeğenmedimŞikayet
61ts61 ()Tşkler ustad
8BeğenmedimŞikayet
hunter43 ()Altın ons'un yükseldiği sizi aldatmasın gümüş'cüler.
Rasyo'un üzerinde çok fazla durdum, anlatmaya çalıştım.
4 Saat bulut içi hareketli ortalamalar tenkan ve kijun kesişimi saat 08:00'de gerçekleşebilir. Tenkan kijun'a yönelmiş durumda ve 118,433 görmek ister, sonrasında kırarsa da 116,542
Bu arada macd boş durmuyor, histogramı yukarı yönlü kesmeye yöneldi.
Hayırlısı olsun her şeyin...
Ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Busbar_panching_machine ()Aleykum selam
0BeğenmedimŞikayet
61ts61 ()Hocam gumuş yorumunuzu rica etsem
11BeğenmedimŞikayet
hunter43 ()Selâmün Aleyküm, hayırlı sabahlar, hayırlı haftalar.
Alt paylaşım;
Pek fazla kişinin görmediği/ilgilenmediği alt grafiklerde ve görüntüde şimdilik teknik kazanmış görünüyor.
Görüşmek üzere...
0BeğenmedimŞikayet
hunter43 ()Bu tür sorulara cevap verebilecek veya yardımcı olabilecek pozisyonda ve yetki de değilim kusura bakmayın.
Zaten sorduğunuz soruya tavsiye veya yönlendirme niteliğinde dönüş yapanlara itibar etmeyiniz, uygulamayınız, tuş sizin elinizin altında.
Daha önce de bir çok kez belirttim bu tür sorulara sessiz kalacağımı, bugün iş yoğunluğu olmadığı için üzülerek tekrar belirtmek isterim:(
magdur79 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
61yatirim61 ()Gümüşte iseniz gümüşün onsu 18-20 doları görecek diye düşünüyorum bozmak için biraz erken diye düşünüyorum
magdur79 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
magdur79 ()2.95 ortalamali gumus var elimde az bi kar verdi satmadim sonra zarar verdi ne onerirsiniz kar gordugum an cikayimmi
1BeğenmedimŞikayet
dost55 ()ellerin dert görmesin abim iyi tatiller, emeğine sağlık :)