Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (106)
0BeğenmedimŞikayet
İlyas72 ()Tarbaz hocam kolay gelsin , gumus neden bu kadar değer kaybediyor , altın yukseliyo dolar yukseliyo ama gümüş düşüyor
tarbaz5101 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Memur06 ()Yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte 345 olur diye düşü iyodum bugün, istersen bak dememek anacıyla 3-5 gram al
HARPUT için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Memur06 ()Al al ama az al :)))
0BeğenmedimŞikayet
HARPUT ()aleykumselam tskler sen nasılsın nasıl gıdıyor beklemedeyım gr almak ıcın buralar cok yuksek alamam
Memur06 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Babavanga_ ()Dolar pariteleri ezmisken ve petroller fena çökmüşKen onslarin hala burada durmalarına ne diyorsunuz. tuncer hocam
0BeğenmedimŞikayet
Ugokce ()tarbaz hocam Dolar hakkındaki düşünceleriniz nedir saygilar
0BeğenmedimŞikayet
Memur06 ()Slm nasıl
Gidiyor
0BeğenmedimŞikayet
Onursallls ()Çikolatasını ben koyarım içine tepsinin:)
0BeğenmedimŞikayet
HARPUT ()yanlız sabah bıraz gumus aldım 393 ten 4kg fazla degıl
Onursallls için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
HARPUT ()yok dostum buralar cesaret yerı degıl bıraz mantıklı olalım ha dıyorsan alalım sırf senın o guzel hatırın ıcın 32 gr alırım
0BeğenmedimŞikayet
Harun3001 ()Valla ben arkadaş Arıyordum kendime ; ))
0BeğenmedimŞikayet
Onursallls ()Sen TL değilmisin , ben de TL , gel 342 den cesaret yapalım :)
0BeğenmedimŞikayet
HARPUT ()eyvallah bende senı aldım
0BeğenmedimŞikayet
Onursallls ()Aldım yine, dün karışıklık oldu
1BeğenmedimŞikayet
Onursallls ()Yo niye bırakayım
0BeğenmedimŞikayet
HARPUT ()dostum nerde takıp edıyorsun baktım benı bırakmıssın takıbı
0BeğenmedimŞikayet
Onursallls ()Ya dostum kalbime indirdin, biliyorsun ben seni takip ederim cesarette
0BeğenmedimŞikayet
HARPUT ()yok malesef hıc almam tl de olurum daha ıyı kımsenın yorumuyla hareket etmıyorum tskler
____Su______ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
____Su______ ()348 ve ardından 382 ler var dıyo caki2020 onun tahminler hıc saşmyor önemse bu yazımı
0BeğenmedimŞikayet
smtozdal ()Teşekkürler kardesm
0BeğenmedimŞikayet
HARPUT ()full tl dıyecektım yanlıs oldu
0BeğenmedimŞikayet
HARPUT ()dostum ben hıc almam full gr dayım cok rısklı sadece sabah bıraz gumus aldım o kadar gerı kalan tl de bekleyecegım
0BeğenmedimŞikayet
Gold87 ()Amin hocam
0BeğenmedimŞikayet
Gold87 ()Tm hocam çok teşekkürler bekleyim ozaman
4BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()Ben almıyorum kardeşim, gider dersin gitmez, gitmez dersin belki daha yukarı gider ancak, buralar yeni zirveler olduğu için risk yüksektir. Takdir sizin.
smtozdal için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
smtozdal ()347 zorlarsa alim uygun olmaz mi?
3BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()Gram 4h de halen güçlü duruyor, aslında 4h de B. B. üst bant dışında hareket ediyor parça satış uygun olabilir, ancak günlükte B. B. üst bandı 343, X lerde ve 347 leri zorlayabilir gibi geliyor, full olamak şartıyla bu dirençlerde parça satış düşünebilirsin , son karar senindir.
Gold87 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
tarbaz5101 ()Geçen hafta yazmıştım 2,9195 önemli destek diye, sabah desteği test etti yanlış hatırlamıyorsam. 2,9520 4h de direnç olmuş durumda, geçemiyor, bir süre daha izlenebilir 2,9195 ve aşağıda 2,84 ler.
Eray3445 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Eray3445 ()Hocam güncel gümüş yorumu paylaşırmısınız yeni haftaya girdik malum TL de beklemedeyim alım için 2.95 TL uygunmudur yoksa daha aşağıdan almak için beklemeli iyim @tarbaz5101
0BeğenmedimŞikayet
Gold87 ()Hocam bugün yorumunuz yok ben yükseldikçe gr satmaya devam ediyorum doğrumu acaba 335.5 çıktım 15 gr