Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
1BeğenmedimŞikayet
The_RePaN ()Çoğu zaman gümüş ataklarini cuma yapıyor nadir görüyorum hayırlı gün bize hayır getirir inşallah
Miray_Alkn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Miray_Alkn ()konuşuluyor 2820 ler gelecek diye dun cogunluk onu demek istedim umarım gelmez
cankane için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
cankane ()2.82 ye inmedi dun
0BeğenmedimŞikayet
Miray_Alkn ()dun satış için güzel fırsat vardı ogleden sonra da çoğunluk düşecek dendi tam umitlendik 3.08 e mi gidecek derken 2820 ler üzdü umarım bugün yükseliş olur her cuma satış yiyor genelde
The_RePaN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
The_RePaN ()Miray hocam gümüş pazartesi ve salını sert çıkışları oldu hatta pazartesi açılışta ben hafta yükseliş bekliyorum dedim tabiki rasyo takozu önüne engel olmasa yükseliş geldi çok şükür ama her gün yükselmez arada düzeltme yapacak ve bazende yatay seyir izletir
0BeğenmedimŞikayet
Miray_Alkn ()en çok gümüş düştü normalde daha da çıkması lazım simdi de duzeltme var deniliyor bu düzeltme olsa haftaya tekrar 3000 gelir mi acaba
1BeğenmedimŞikayet
The_RePaN ()Hocam zamanı var ne zaman gümüşten umudu kestik mi o zaman :))
0BeğenmedimŞikayet
Miray_Alkn ()en son attiginiz yukari yönlü olan mavi cizgili
0BeğenmedimŞikayet
The_RePaN ()Hangi grafik ilk günlük paylaştığım yatay hafif gerileme sonunda toparlanma görülüyor du yanılabilirim ytd
0BeğenmedimŞikayet
grds58 ()Ters obo oluşumyla arada oluşan fark kadar yukarı atar diyor sankim. Emeğine sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Miray_Alkn ()güzel grafik çalışmasi bugünkü dusus beklentisi çin saatinde mi yoksa bizim piyasa saatinde mi bekleniliyor
0BeğenmedimŞikayet
tuncf05 ()Mavi çizgiyi aşarsa gider diyor
0BeğenmedimŞikayet
Mavi_Sakal ()Ozaman buradan 50 K giriyorum kardeşim adres bilgilerin lazım ama sonrasında bulabilmek için seni :)))
0BeğenmedimŞikayet
joker33 ()Emeğine saglikta oraya gelenede kadar daha trenden cok adam atmalari lazim bu kadar yatirimci varken bu tren biraz zor kalkar
1BeğenmedimŞikayet
Hürkuş ()14.451 gitmiş hocam İyi çıkacak
1BeğenmedimŞikayet
Savaş006 ()2 ay sonra evet...
0BeğenmedimŞikayet
candaş ()usta bu grafiğe göre yükseliş doğrumudur