Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (83)
1BeğenmedimŞikayet
Cengiz1968 ()Yapı krediyi kredikartı olarak 1997 den beri kullanıyorum. Hiç kredi kartı aidatı ödemedim. Ayrıca fatura ödemeleri için otomatik talimatı kredi kartından yaptım. Komisyon da ödemiyorum. Diğer bankacılık işlemleri içinde Vakıfbank kullanıyorum. Hiç eft havale banka işlem ücreti ödemedim.
0BeğenmedimŞikayet
Ilgazlı18 ()Hepsinin eksisi çok fazla. Artısı eft den para almaması kuveytin
0BeğenmedimŞikayet
NazlıcaN20 ()hepsini birbirine carpsaniz ayni ses cikar.. ama ozel bankalarin musteri hizmetleri kamudan 20 kat daha iyi. aninda ulaşılıyor. kanu bankasibi aradigimda bekleme süreniz 20 dk diyor :)
0BeğenmedimŞikayet
KANO1 ()Kamu ile özel bankaları ayırmanız lazım.
Özel bankalar çayı kaç şekerli içtiginizi bilir ama piyasa sıkıştığında kapıyı ilk kapatan o olur ne yapıyım öyle bankayı.
0BeğenmedimŞikayet
Dilekli45__ ()Kuveyttürk
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Makas oranlarını yazman mümkün mü dolar altın gümüş ve platin
Ekonomist25 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ottoman61 ()Müşteri memnuniyeti açısından, güvenirlilik ve tecrübe açısından iş bankası
Ama gel gelelim faizsiz bankacılık kısmında ise Kuveyt Türk bence
0BeğenmedimŞikayet
ht1976 ()Kuveyt Türk katılım Bankası
0BeğenmedimŞikayet
Kerem_cem ()Finans katılım tfx avantajlı 5/24 makasları diğerlerine göre güzel. , havale eft ödemiyorum,
0BeğenmedimŞikayet
Losted65 ()Türkiye iş bankası
0BeğenmedimŞikayet
los_angeles ()yapıkredi teb
0BeğenmedimŞikayet
PERIPATIS ()garanti bankası bence
0BeğenmedimŞikayet
GOLDFAİZ ()iş bankası
kürsel bilgi ışığnda çalışma prensipleri var .. ama bana kredi vermemişlerdi bir zamanlar
0BeğenmedimŞikayet
Fakğir ()Tabi ki KuveytTürk
0BeğenmedimŞikayet
xxarslanxx ()Turkiye finans tfx
0BeğenmedimŞikayet
erdalkartal ()Türkiye Finans ve Qnb Finansbank enpara. En azından bu ikisi eft ücreti almıyor.
0BeğenmedimŞikayet
Srkn87 ()En cok. subesi olan turkiyenin en ucra ilçelerinde olan bankayi niye yazmamışsın @admin
0BeğenmedimŞikayet
mehmetgkr ()Hangi bankada makas farkı düşük ve 24 saat işlem yaptırıyorsa o en iyi bankadır
0BeğenmedimŞikayet
Tahaali ()Kuveyt inis cikislarda makasi acsada sistemi yavaslatsada digerlerinden daha insaflı 24 saat alim satim yapilabiliyor
0BeğenmedimŞikayet
Ekonomist25 ()Vakif katilim da iyi, komisyonlar dusuk. Saat 8.30 21.30 hizmet veryo. emtia secenekleri mevcut. Insallh nazar degmez:)
0BeğenmedimŞikayet
Ugurcansrbs ()Şuan diğer bankalara göre makas aralığı faiz oranlarına göre Türkiye finans
0BeğenmedimŞikayet
tayf216 ()hsbc bile var ama akbank yok? :D
0BeğenmedimŞikayet
Hdyra ()Şuan için türkiye finans iyi ins bi rakip çıkar diye bekliyoruz ama