Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (83)
1BeğenmedimŞikayet
EMLAKÇI_35 ()Vayy buyuk ustad @medusa gelmis hos gelmis
medusa için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
medusa ()Bankanın iyisi olmaz canim kardeşim..!
Truttt için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Truttt ()Hangi avantajlar var anlatır mısın
1brhm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Truttt ()Tavsiye etmemizi istemiyor en iyi banka hangisi diyor iş bankası makası diğer özel bankalara göre uygun
Tradersafari için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Argologie ()İmar bankası :))
1BeğenmedimŞikayet
Tradersafari ()Is bankası ile calisiyorum ama onun kadar makas aralığı hangi bankada var bilmiyorum bulaşmayın derim..
1BeğenmedimŞikayet
Prestij58 ()Bu tfx makas arası ne zaman düzelecek alışkanlık haline geldi.
1BeğenmedimŞikayet
Dolmuscu ()Hangi ozelligi iyi bunun anlatrmisn
1brhm için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
hsnbyrm ()Faizde İNG, al- sat makas aralığında ve işlem saatinde KUVEYT.
0BeğenmedimŞikayet
Para_babası_ ()İş Bankası
0BeğenmedimŞikayet
$$dolarzede$$ ()Is bankasi
0BeğenmedimŞikayet
tolga06 ()Makas aralıkları olarak türkiye finans. Ama mobil şube olarak internet bankacılığı olarak Hiçbiri akbankın eline su dökemez. Akbankı tek geçerim
0BeğenmedimŞikayet
Kahve ()İş bankası
1BeğenmedimŞikayet
De_Papel ()Burgan bank
EUREX için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
EUREX ()Türkiye Finans
0BeğenmedimŞikayet
nımesay ()Küveytturk
1BeğenmedimŞikayet
Eeerva ()Hepsi birbirinden beter al birini vur ötekine... şu zamanda bana göre garanti en kötüsü...
0BeğenmedimŞikayet
lacivert7 ()Kuveytturk, çünkü islami bildiğim kadarıyla
0BeğenmedimŞikayet
Ritfe ()İNG en dürüstleri.
0BeğenmedimŞikayet
1brhm ()Tabiki Ziraat Bankası!
0BeğenmedimŞikayet
Risk0 ()Enpara dır. Finansbankın alt kurumudur ama en iyi banka Finansbank kesinle değildir
0BeğenmedimŞikayet
SrhtYıldız ()Tarafsız yaklaşacağım.
Kullandığım 2 banka var garanti ve yapıkredi garanti herşey den ücret kesen banka o yüzden uzak durulması gerekiyor, yapıkredi kredi ürünlerinin faizleri yüksek. Türkiye finans döviz alımı satımı güzel tfx kullanıyorum.
Fakat hiç kullanmadığım ama imrendiğim banka ise INGbank faiz ve mevduatları çok uygun.
0BeğenmedimŞikayet
Truttt ()Türkiye iş bankası
0BeğenmedimŞikayet
Semihmelih44 ()Morgan duysa gurur duyardı:)))
JPMorgan için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
JPMorgan ()Enpara (QNB) gerisi boş. Sadece işlemini yap, hız, esneklik, güvenlik, uygulama kolaylığı ve dünyanın 4 bir yanına uygun fiyatlı alışveriş imkanı. Uluslararası para dönüşümlerinde ise efso. Eft havale ücretleri yok. Kafam rahat.
1BeğenmedimŞikayet
adım_gibi ()Öyle bir banka yok , olamaz da :)
Ama enpara müşteri memnuniyetinde bir numara bana göre.
Döviz alım satım işine girmiyorum makslardan dolayı.
0BeğenmedimŞikayet
Şansız_Garip ()En önemli an da müşterisini yarı yolda bırakmayan en iyisidir bu da ingbanka var 30 saniye kuru dondurup işlem imkanı veriyor ne güzel tek eksiği gece işlem yok
Hasanhoca33 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hasanhoca33 ()Türkiye finans bankasının kuralları tutarsız. Şube diyor ki 250 tl sigorta almadan hesap açmam. Merkez diyor ki sigorta yaptırmak zorunda değilim derseniz yaptırmak zorunda değilsiniz diyor. Şube olmaz şube kararı var diyor.
hrnrc için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
hrnrc ()Qnb finansbank
Çünkü müşteri memnuniyeti ön planda
0BeğenmedimŞikayet
Şansız_Garip ()Bence en iyisi ingbank
Cengiz1968 için cevaplandı (yorumu göster)